|
|
Sexul în timpul sarcinii
Pagina 1 din 2 | 1, 2
Sexul în timpul sarciniiÎn articolul Există viaţă sexualî în timpul sarcinii http://www.qbebe.ro/sarcina___sau___nas ... cinii__q__, am descoperit că se poate. Voi ce spuneţi? Sunteţi de acord cu sexul în timpul sarcinii sau nu?
Re: Sexul în timpul sarciniiSarcina presupune o atentie sporita asupra a tot ceea ce se intampla cu si in jurul femeii gravide. Nu sunt de parere ca una din activitatile recomandate femeii insarcinate este de a face sex, in masura in care actul in sine presupune implicatii afective "majore", sa zicem, si un "oarece" efort care ar putea dauna intr-o masura sau alta:) Cu sexul in aceasta perioada nu sunt de acord, in schimb sustin comportamentul foarte afectiv, sentimental, apropiat al partenerului fata de viitoarea mama a copilului sau
Re: Sexul în timpul sarciniiIata ca avem un vot importriva sexului in timpul sarcinii. Celalte mamici sau viitoare mamici ce parere au?
Re: Sexul în timpul sarciniiPentru multe cupluri sexul in timpul sarcinii este ceva tabu. Eu am 5 luni de sarcina .In primele 2 luni sunt prea multe schimbari hormonale , eram intoarsa pe dos si chiar nu avem chef de asa ceva. Sotul m-a inteles si niciodata nu m-a presat .Dupa ce a trecut perioada aia totul a revenit la normal.
Imi place sa ma simt dorita , si sa vad ca sotul meu ma vede inca atragatoare chiar daca am pus cateva kg pe mine.Binenteles ca acum avem mult mai multa grija. Ce ma distreaza e ca bebita tot timpul sta cuminte , nu misca in acest timp . Deci noi facem sex si pot sa spun ca destul de des. Atata timp cat eu ma simt bine si am grija nu vad de ce nu, si consider ca e foarte important si pentru viata de cuplu . Noi ne-am documentat mult pe tema acestui subiect pentru ca pe primul plan e binele bebelusului. Nici un medic nu iti va intezice sa faci sex in timpul sarcinii atata timp cat esti sanatoasa atat fizic cat si psihic .
Re: Sexul în timpul sarciniiSunt totalmente de acord cu tine Dorotea si chiar mi se pare ca ai un mod sanatos de a privi atat sarcina, cat si relatia cu partenerul tau. Felicitari!
Re: Sexul în timpul sarciniiIn primele saptamani in care mi-au aparut simptomele de sarcina, nu aveam chef de sex deloc. Mai mult de atat, chiar si cand vroiam, nu eram in stare sa fac nimic. Acum, in schimb, pe cum trece timpul, simt tot mai mult ca revin la normal.
In plus, daca simt nevoia de sex si ma simt bine in timpul actului sexual, iar sotul meu la fel, nu vad de ce nu am face-o. Am auzit chiar ca pofta de sex in sarcina e ca orice alta pofta si trebuie tratata ca atare
Re: Sexul în timpul sarciniiSi uite de asta vei avea si un bebelus si un sot fericit:D
Re: Sexul în timpul sarciniibuna
sunt noua pe site sunt o viitoare mamica de gemeni, in saptamana 21 mie dr mia recomandat de la 15 sapt sa nu mai fac sex deoarece reprezinta un risc ridicat de avort se poate sa fie si din cauza ca sunt 2 sotul ma intelege oricum de cand am ramas insarcinata, primele 3 luni mia fost rau de nici nu mam gandit la asa ceva apoi o luna, saracul astepta sa fac eu primul pas, nici nu indraznea sa ceara ceva oricum e mai bine sa previ decat sa tratezi asa ca...
Re: Sexul în timpul sarciniiBuna d_pitica,
In primul rand, bine ai venit printre noi si felicitari pentru sarcina gemelara! E adevarat ca medicul spune daca este sau nu indicat sexul, in functie de cum decurge sarcina la fiecare femeie. Asa cum ai spus si tu, probabil ca tie ti-a interzis din cauza ca sunt gemeni. Oricum, sunt sigura ca sotul tau te intelege si te sprijina si exact asta e atitudinea pe care trebuie sa o aiba un barbat in situatia asta. Mie nu mi-a zis medicul nimic de genul ca nu as avea voie sa fac sex in timpul sarcinii, iar cand simt nevoia, o fac, atata timp cat ma simt bine. In momentul in care simt dureri de stomac sau oboseala mare in timpul actului sexual, ii spun sotului meu si ne oprim, intelege si el situatia si desigur ca nici unul dintre noi nu isi doreste sa afecteze sarcina in vreun fel. In primele saptamani de sarcina, nici eu nu simteam nevoia de sex, dar, odata ce am trecut de primul trimestru, mi-a revenit si apetitul. La inceput, intr-adevar, nu stiam daca este permis sau nu si amandurora ne-a fost teama sa nu afectam in vreun fel bebelusul, asa ca nu am indraznit sa recurg la nimic pana nu m-am informat si am aflat (de pe site-ul si forumul qbebe) ca este permis, atata timp cat medicul nu spune altceva. Eu iti doresc sarcina usoara si sa fiti sanatosi, atat tu cat si gemenii! Te asteptam cu vesti.
Re: Sexul în timpul sarciniiLa noi situatia o luat o intorsura ciudata . Scriam eu lunile trecute ca la noi viata sexuala e normala si e totul bine. Ei uite cu timpul cu cat imi creste burtica lucrurile s-au schimbat si culmea schimbarea nu vine din partea mea. Eu ma simt in continuare bine dar sotul meu mi-a marturisit ca el nu mai vrea pentru ca se simte vinovat . Mai ales decand a aflat ca fetita s-a intors cu caputul in jos el nu se mai simte in largul lui . Am incercat sa-i explic ca eu ma simt bine si ca daca ar fi ceva in neregula as simti . A spus ca de data asta nu e neaparat vorba de mine ca e mai mult de el , ca dupa actul in sine el cate o ora se simte vinovat . Si asa era ca de fiecare data vb cu burtica si isi cerea iertare de la fetita
Deci v-a trebui sa-i respect eu de data asta sentimentele si sa incerc sa il inteleg. Vom gasi alte metode de a ne bucura unul de altul si de a pastra pasiunea . Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2
Moderatori: gabipo, amyqbebe, DeniFlo Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Intoleranta la lactoza
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||