Qbebe Forum

Prima pagină NASTEREA Informatii doctori si maternitati

Lista medici de top

Nu stii ce doctor sau maternitate sa alegi pentru tine si bebelusul tau? Afla mai multe informatii direct de la mamicile care s-au confruntat deja cu aceste probleme.

buburuza2010

Judeţ:
Vizualizare profil

Lista medici de top

Mesajde buburuza2010 » 03.05.2012 6:49 pm

Aici am gasit inregistrati medici din toata tara, de toate specialitatile: www.medicidetop.ro.
Vi se pare util?

Iustina

Judeţ:
Vizualizare profil

Re: Lista medici de top

Mesajde Iustina » 09.05.2012 2:24 pm

Da, dragut linkul si imi place cum scrie acolo " descopera omul din spatele medicului care te trateaza". Consider ca este important ca doctorul sa fie empatic, sa stie sa comunice. Ca uneori degeaba e doxa de carte si cunostinte, daca te lasa cu un sentiment aiurea sau te face sa te simti prost. Eu m-am tot schimbat de la doctor la doctor, mai ales cu copilul.. pana nu m-am convins ca imi convine cineva, nu am ramas acolo. Acum sunt inscrisa la clinica Hilmi Medical Center, la medic de familie Cazaceanu Mircea.

Livia

Judeţ:
Vizualizare profil

Re: Lista medici de top

Mesajde Livia » 26.12.2012 11:58 pm

In privinta doctorilor, pe mine m-au ajutat foarte mult recomandarile prietenelor. Am mai multa incredere cand vorbesc cu ele despre respectivul doctor, daca le-a tratat ok, daca s-a purtat frumos, daca nu au avut alte probleme...

Moderatori: gabipo, amyqbebe, DeniFlo