Aici am gasit inregistrati medici din toata tara, de toate specialitatile: www.medicidetop.ro.
Vi se pare util?
|
|
Lista medici de top
Lista medici de topAici am gasit inregistrati medici din toata tara, de toate specialitatile: www.medicidetop.ro.
Vi se pare util?
Re: Lista medici de topDa, dragut linkul si imi place cum scrie acolo " descopera omul din spatele medicului care te trateaza". Consider ca este important ca doctorul sa fie empatic, sa stie sa comunice. Ca uneori degeaba e doxa de carte si cunostinte, daca te lasa cu un sentiment aiurea sau te face sa te simti prost. Eu m-am tot schimbat de la doctor la doctor, mai ales cu copilul.. pana nu m-am convins ca imi convine cineva, nu am ramas acolo. Acum sunt inscrisa la clinica Hilmi Medical Center, la medic de familie Cazaceanu Mircea.
Re: Lista medici de topIn privinta doctorilor, pe mine m-au ajutat foarte mult recomandarile prietenelor. Am mai multa incredere cand vorbesc cu ele despre respectivul doctor, daca le-a tratat ok, daca s-a purtat frumos, daca nu au avut alte probleme...
Moderatori: gabipo, amyqbebe, DeniFlo Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Detoxifierea organismului
|
|||||||||||||||