Nu esti singura care se confrunta cu situatii aparent fara iesire. Impartaseste experienta ta cu alte mamici si afla raspunsuri la intrebarile tale.
-

Cristina_fulea
-
de Cristina_fulea » 02.04.2012 5:01 pm
Participa la concurs si castiga unul dintre cele 5 ghiduri oferite ca premiu de editura Corint. Perioada de desfasurare a concursului: 2- 8 aprilie 2012. Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti in data de 9 aprilie. Pentru a participa la acest concurs, va trebui sa raspunzi la urmatoarea intrebare: Care este programul zilnic al copilului tau (mesele, somnul, joaca si baita)?Pentru mai multe informatii despre acest concurs, iti recomandam urmatorul articol: http://www.qbebe.ro/utile/concursuri/ca ... copilului_
- Ataşamente
-

-
Elena09
-
de Elena09 » 02.04.2012 5:29 pm
Buna ziua,baietelul meu in varsta de 1 an si 5 luni nu are un program tocmai fix dar incercam in fiecare zi sa respectam orele de masa ,somn si joaca dimineata in jur de 8-8.30 se trezeste si bea o canita cu lapte,apoi joaca pana pe la 10 cand luam o gustare(iaurt,fructe)dupa aceea iesim afara la o plimbare. Pe la 13-14 luam pranzul(ciorbite,piureuri,carnita)si apoi facem nani cam 2-3 ore;cand ne trezim mancam o budinca sau un iaurtel si iesim iar la plimbare(de data asta e si tati cu noi).In jurul orei 20 venim acasa,ne mai jucam putin,pregatim baita si apoi pe la 22-23 bea o canita cu lapte si nani pana dimineata. 
-
LENU
-
de LENU » 02.04.2012 5:30 pm
Programul lui andrei care are 1 an si 8 luni Ne trezim pe la 9-10 si servim un biberon de lapte,dupa vreo 2 ore mancam o banana sau un mar . pe la 12 plecam afara daca e cald si frumos,afara mai mancam covrigi,biscuiti. Pe a 13-14 intram in casa si mancam un castronel de ciorba si apoi somnul de pranz. Cand se trezeste ii dau cate o gustare iar seara ii pregatesc un piure cu carne,peste,paste etc... Pe la 21 urmeaza baita , pentru noi baia e o mare distractie si cu greu il scot din cada....dupa baita un biberon de laptic si somn usor.....a-2 zi o luam de la capat.
-
Vio13
-
de Vio13 » 02.04.2012 5:34 pm
Buna! Fetitei mele de 10 luni incerc sa-i fac un program de masa, somn si joaca pentru a creste frumos. Ordinea este urmatoarea, incepand de dimineata: masa - joaca - masa - somn - masa - plimbare - masa - joaca - masa - baita - masa - somn si bineinteles fiecare activitate este insotita de nazbatii din partea ei.
-
stefanescu
-
de stefanescu » 02.04.2012 5:38 pm
Fetita mea Ayanna Maria care are 1 an si trei luni,are program fix in privinta meselor si a somnului. se trezeste la 09.00 dimineata bea un biberon de laptic dupa care liber la joaca , la ora 11.00 iesim la plimbare pana la 12.30-13.00. la 13.00-13.30 papam iar la 14.00 somnic 2 ore se trezeste si iarasi liber la joaca sau desene. la 17.30 papam si iesim afara la plimbare. la ora 21.00 baita , masaj, laptic si somn pana dimineata. ( am uitata sa specific ca intre mese papam fructe proaspete)
-
meljssa
-
de meljssa » 02.04.2012 5:40 pm
Buna,programul ingerasului meu de 5 luni este urmatorul:ne trezim la ora 9 dimineata si asa incepem ziua,ne schimbam de pijamalute,papam,apoi putina joaca pana obosim,pe urma facem pe la ora 13 nanita pana pe la ora 14,ne trezim ,iar papam,apoi iesim la plimbarica de fiecare zi pentru vreo 2 ore,venim acasa iar papam,pe la ora 18 facem baita,ne jucam cu tati ca a venit de la munca,iar in jur de ora 21 papam iar apoi la somnic pana la ora 3 noaptea,ne trezim si papam apoi iar la somnic ca e noapte si ne mai trezim la ora 6 cand pleaca tati la munca si papam apoi somnic pana la ora 9.asta este programul nostru zilnic. 
-
fyfy_x
-
de fyfy_x » 02.04.2012 5:41 pm
Buna numele meu este Andreea si am o fetita DARIA de 5 luni(aproape).Mananca prima masa la ora 6 lapte formula si dupa aceea din 3 in 3 ore cate 120 ml(stiu ca e putin dar ea ii fericita)nu vrea mai mult.Intre mese mananca cate un pireu de fructe sau legume de 2 ori pe zi.Doarme de 4 ori pe zi somnul de la 13 ii de 3 ore.In rest ne jucam,facem gimnastica,ne plimbam pe afara.Noaptea doarme foarte bine.Baita face o data la 2 zile si ii place la nebunie....
-
ancutzas
-
de ancutzas » 02.04.2012 5:56 pm
Buna ziua! Baietelul meu are aproape 4 luni. Se trezezste la 06.30, ca tati  , papa putin atunci, vreo 50 ml lapte muls, il schimb de pampers, mai radem putin, apoi doarme o ora de la 07.30 pana la 08.30, cand se trezeste si mai papa 110-120 ml. Ii dau numai lapte matern muls, pentru ca nu am reusit sa-l alaptez la san si m-am obisnuit asa. Pe timpul zilei ma mulg o data la 4 ore, iar el papa cam la 2-3 ore. De dormit, doar asa printre picaturi, cate o ora din cand in cand, niciodata la aceeasi ora in fiecare zi. Baita ii facem seara pe la 20.00, papa vreo 140 ml si pe la 21.00 adoarme. Din pacate, inca nu doarme toata noaptea, se trezeste pe la 01.00 si pe la 04.00. Poate mi-ar fi de ajutor cartea si as reusi sa-i fac un program mai fix  !
-
LumyEmma
-
de LumyEmma » 02.04.2012 5:59 pm
Buna ziua Fetita mea de 9 luni si aproape 2 saptamanani are un program cat de cat stabil. Trezirea in jur de 8-9 cand papam si laptele, apoi ne jucam in jur de 2 ore, somnic de la 11 la 12 , masa de pranz in jurul orei de 12:30, plimbare afara de la 13-15, in casa si urmatoarea masa, ne bagam la somn de la 16-18 si apoi papam iaurtelul si joaca pana la baita la 21:30 baita si apoi somnic pana a doua zi dimineata la 8-9.
Emma Ioana si mamica Lumy O zi buna! Multumim!
-
smertzenel18
-
de smertzenel18 » 02.04.2012 6:08 pm
Buna.Programele fetitelor mele sunt destul de diferite.Crina Ioana-1 an jumate- se trezeste la 7.30-8 in fiecare dimineata si bea o canita de lapte. Micul dejun il servim la 8.30, cu totii. Ne jucam in casa, de cele mai multe ori, pana la 11.30-12 cand papam o gustare si dormim pentru 2 ore. In jur de 14.30 mancam pranzul, ciorbita, uneori si felul 2 si apoi iesim afara pana pe la 17-18. La intoarcere papam mancarica si un iaurt dupa care ne jucam pana la 8, cand facem baita cu tati si apoi bem lapticul, ne spalam pe dinti si dormim. Ema Stefania-4 luni- papa din 3 in 3 ore, aproximativ, doarme toata noaptea, si ziua in 2 reprize, pe la 10-11 si apoi pe la 15-16 dupa amiaza. In rest, programul mai cuprinde leagan si plimbare. Iar la 21 baita, papa si somn. Va pupam
Următorul
Moderatori: gabipo, amyqbebe, DeniFlo