Qbebe Forum

Prima pagină FAMILIA Probleme in familie

Violenta in familie

Te confrunti cu probleme in viata de familie? Cu siguranta nu esti singura care trece prin astfel de momente si aici vei gasi suportul necesar depasirii lor. Comunica aici cu alte mamici despre situatiile mai putin placute in viata de familie.

CarmenR

Judeţ:
Vizualizare profil

Violenta in familie

Mesajde CarmenR » 01.11.2010 7:19 pm

Multe dintre femei sunt inca agresate de sotii lor, chiar in prezenta copiilor. Ce ar trebui sa faca aceste femei si la cine ar trebui sa apeleze ele?

popa.alexandra

Judeţ:
Vizualizare profil

Re: Violenta in familie

Mesajde popa.alexandra » 03.11.2010 5:10 pm

Trist...foarte trist. Din pacate, nimeni nu mai incearca (si nici nu mai poate) face nimic. Ele se complac in situatia respectiva: de frica, din iubire pentru el si copii, nu putem sti, dar raman in stadiul in care sunt. Nu le poti obliga sa depuna plangere impotriva lor. PERSONAL, MI-AM IMPUS CA NICIODATA NU MA VOI LASA CALCATA IN PICIOARE. MOTIV PENTRU CARE ACUM, IN ZIUA DE AZI, SUNT MAI RECE DE FEL, nu las sa se vada intotdeauna ce simt, nu las pe oricine sa intre in sufletul meu. Pentru ca risc ca acesta sa fie calcat in picioare. Si nu pot permite asta. In fine, ideea e ca nu trebuie sa avem incredere in oricine. Eu nu MAI am.

CarmenR

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde CarmenR » 15.11.2010 6:03 pm

Pare un strigat de ajutor acest ,,Eu NU mai am!" Alexandra.

popa.alexandra

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde popa.alexandra » 16.11.2010 12:45 pm

Era strigat in masura in care era o exclamatie, cum ai interpretat-o tu. Insa, era doar o afirmatie intarita prin majuscule. In ziua de astazi daca ceri ajutor esti considerat slab. Incerc pe cat posibil sa n-o fac. Nu din acest motiv. Pentru simplul fapt ca o sa vina adevaratele vremuri cand o sa trebuiasca sa ma descurc pe cont propriu.

denysa

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde denysa » 19.11.2010 12:37 pm

Parerea mea si a multor alte persoane: daca accepti prima palma o accepti si pe a doua si pe urmatoarele. Eu i-am zis sotului de la inceput ca am doi pitici pe creier: ma inseli si/sau ma lovesti, am plecat din prima. Nu accept asa ceva. Dar ar mai fi o varianta pe care o aud destul de des in ultimul timp: dai tu, dau si eu. Si ce daca sunt femei? Sunt mai proasta sau cum? Imi dai un pumn, iti dau o tigaie in cap. Si asa se manifesta violenta de ambele parti. Aceasta varianta este pentru femeile care nu pot, nu vor sau nu au unde sa plece. Concluzia: nu acceptati prima palma.

CarmenR

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde CarmenR » 20.11.2010 6:19 pm

Foarte bine punctat Denysa. Nu acceptati nicio palma asta ar trebui sa fie concluzia concluziilor.

popa.alexandra

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde popa.alexandra » 29.11.2010 7:13 pm

Si eu sunt de acord cu tine, Denysa!

OtiliaD

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde OtiliaD » 05.12.2010 9:52 pm

Votez si eu pt Denysa :D

Livia

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde Livia » 14.10.2012 6:42 pm

si pe mine ma sperie violenta in familie... cat am fost copil am vazut si asa ceva, nu extrem e adevarat, dar nici o relatie ok nu am vazut... iar sotul meu mai are apucaturi uneori, mai mult agresiv verbale, dar i-am spus ca bataia n-o tolerez in nicio doza indiferent de motiv, oricat de mult l-as enerva sau ar fi el nervos...

Moderatori: gabipo, amyqbebe, DeniFlo