5 semne din zodiac care reprezintă cei mai buni tați

de Alina Nedelcu

Când vine vorba despre calitățile unui tată bun, părerile sunt împărțite. Pentru a ne face mai multe idei în acest sens, articolul de mai jos ne invită să urmărim 5 semne zodiacale, despre nativii cărora se spune adesea că ar putea fi cei mai buni tați.

Tatăl din zodia Taur

 Când devin tați, nativii acestei zodii sunt extrem de mândri și consideră că și-au îndeplinit unul dintre principalele scopuri ale vieții.
Un tată-Taur va fi mereu foarte grijuliu față de copii și față de întreaga sa familie, le va fi alături în toate momentele și va face tot posibilul să îi ferească de evenimente neplăcute. Din acest punct de vedere, își dorește ca și aceștia să vadă aceste lucruri și să aibă încredere în capacitățile sale de a-i ajuta.
Tații din această zodie pot fi considerați unii dintre cei mai buni tați din zodiac și pentru faptul că sunt afectuoși și se străduiesc să-și ajute copiii să se transforme în persoane loiale, cinstite și harnice. Datorită lor, copiii vor învăța să fie adulți care cred în valorile morale.
În același timp, tații-Taur se remarcă prin disponibilitatea de a petrece foarte mult timp alături de copiii lor și de a-i încuraja să îndrăgească natura și activitățile în aer liber. Unul dintre motivele pentru care procedează așa este și pentru că țin foarte mult ca membrii familiei lor să fie sănătoși.
Un tată-Taur nu va ezita niciodată să-și arate compasiunea față de copiii săi și va fi, în general, răbdător cu ei.
Câteodată însă, în cazul în care observă că ai săi copii nu se conformează prea bine cerințelor lui, poate deveni inflexibil, încăpățânat și va rămâne așa până când simte că micuții au început să se „întoarcă” pe „drumul" indicat de el.

Citește și: Top 5 calitati necesare unui barbat pentru a fi un tata bun

Tatăl din zodia Leu

Întrucât zodia Leului este guvernată de către Soare, nativii din Leu sunt tați prin excelență.
În primul rând, tatăl-Leu este fericit încă de când i se naște copilul, îi este recunoscător partenerei pentru că i l-a dăruit și va încerca întotdeauna să-l protejeze și să-i ofere toată dragostea sa.
În al doilea rând, chiar și când are mai mulți copii, tatăl din această zodie nu va ezita să se implice în viața lor și să stea cât mai mult cu fiecare dintre ei. Va fi bucuros să le facă toată poftele dar, din acest punct de vedere, este nevoie ca un tată-Leu să fie prudent, în condițiile în care poate avea tendința de a exagera (fapt care le va dăuna copiilor din perspectiva disciplinei).
Totodată, tații-Leu au mari așteptări de la copiii lor și îi va susține foarte mult și în viața de elevi, întrucât își dorește foarte mult ca ei să aibă succes în viața de adulți.
Nu în ultimul rând, un tată ce aparține zodiei Leu le va oferi mereu copiilor un model de loialitate, corectitudine, încredere și forță.
Tații-Leu vor fi dornici să stea cu copiii în timpul liber și vor încerca să le ofere momente minunate, dar și să-i învețe tot felul de lucruri pe care le consideră utile. Uneori însă, pot să-și dezvăluie și o mică parte din latura lor mai „feroce", dar pentru foarte scurt timp, în condițiile în care sunt foarte afectuoși.
Dacă va reuși și să fie ceva mai indulgent în privința așteptărilor pe care le are de la copiii săi în privința rezultatelor lor școlare sau succeselor profesionale din viața de adult, atunci nativul din Leu poate fi considerat unul dintre cele mai bune semne din zodiac pentru a fi tată. În unele cazuri, standardele prea ridicate pe care le impune copiilor pot duce la mici tensiuni, dar, așa cum s-a menționat și mai sus, afecțiunea și generozitatea unui tată Leu nu vor lăsa lucrurile să se agraveze.

Tatal din zodia Leu se va implica inclusiv in activitatea scolara a copilului sau

Tatal din zodia Rac este considerat unul dintre cei mai buni tati din zodiac pentru ca le este alaturi copiilor in toate momenteleTatăl din zodia Rac

La fel ca și mama ce face parte din această zodie, tatăl-Rac se va strădui să-și concentreze întreaga viață asupra familiei. De aceea, se spune că este unul dintre cei mai buni tați din zodiac.
Este foarte mândru că este părinte și nu va ezita să petreacă mult timp alături de copiii săi. El le va fi alături acestora în toate momentele, fie bune, fie rele și le va arăta întotdeauna afecțiune.
Un tată- Rac va fi gata oricând să renunțe la timp petrecut alături de prieteni pentru a sta cu copiii săi și pentru a-i ajuta la orice au nevoie, fără a simți însă că face un sacrificiu. Din contră, el preferă adesea să stea în familie și să se ocupe de ei, alături de mama lor. Nu de puține ori, se poate întâmpla să intre într-un fel de competiție cu aceasta în legătură cu copiii, declanșându-se unele tensiuni între ei.
În cazul în care are mai mulți copii, tatăl-Rac nu va avea preferințe pentru unul dintre ei, ci le va arăta afecțiune tuturor, ajutându-i în îndeplinirea oricăror sarcini.
Ceea ce i s-ar putea reproșa tatălui din această zodie este că are tendința de a nu fi prea ferm cu copiii, lucru ce le-ar putea dăuna acestora din perspectiva  disciplinei.
Scopul unui tată-Rac este să se implice cât mai mult în viața copiilor săi, astfel încât aceștia să se transforme în adulți realizați din toate punctele de vedere.

Tatăl din zodia Pești

Și despre nativii acestei zodii se spune adesea că sunt printre cei mai buni tați din zodiac.
Pe de o parte, încă de când află că vor deveni părinți, tații din zodia Peștilor vor fi foarte încântați și vor începe îndată să-și imagineze cum va fi viața alături de copilul/ copiii lor, cum îi/le va putea oferi cel mai confortabil mediu cu putință.
Pe de altă parte, un tată din zodia Pești va înțelege nevoile și aspirațiile copilului său și va adora să fie cât mai mult în preajma sa și să descopere împreună lucruri noi. De altfel, tații din această zodie îi vor încuraja pe cei mici să-și dezvolte imaginația și să-și urmeze visurile. Cu toate acestea, este necesar să știe când să se oprească, în sensul în care ar putea să-i determine pe aceștia să nu mai fie „ancorați" în realitate. Tații din această zodie se vor juca adesea cu copiii lor și îi vor ajuta să-și descopere talente ascunse, fiind o companie plăcută pentru aceștia. Întotdeauna vor veni cu idei noi pentru a le împărtăși copiilor diverse cunoștințe și nu le va impune acestora ce să facă.
Tocmai din această ultimă perspectivă un tată din zodia Pești ar trebui să fie atent ca, din prea multă dragoste și atenție față de copil, să nu cumva să-i dea prea multă libertate, să nu-i corecteze greșelile și să-l lase să facă tot ce vrea. Dacă nu va ține cont de acest sfat, tatăl nu va face altceva decât să nu-și disciplineze copilul și îl va învăța  să fie prea liber, ceea ce-i poate fi dăunător când se va face mare.

Tatal din zodia Pesti este unul dintre cei mai buni din zodiac si va adora sa se joace cu copilul sau

Tatăl din zodia Fecioară

Și tații din această zodie sunt loiali și dedicați familiei lor. Când vine vorba despre copii, ei sunt foarte preocupați de bunăstarea acestora și vor face tot ce pot pentru a le asigura acestora un viitor frumos, inclusiv din punct de vedere financiar.
O caracteristică semnificativă a taților născuți sub zodia Fecioară este că vor fi atenți la comportamentul și acțiunile copiilor lor. De aceea, dacă se întâmplă să observe un indiciu de lipsă a disciplinei din partea acestora, tatăl-Fecioară va fi ferm cu aceștia.
Un tată-Fecioară îi va pretinde copilului său să fie meticulos și să realizeze cu acuratețe chiar și cele mai mărunte activități, fiind foarte preocupat ca acesta să exceleze în toate. Cu toate acestea, este suficient de răbdător să intervină și să facă orice treabă pentru copil, când s-ar impune acest lucru.
O altă caracteristică importantă a unui tată-Fecioară este că poate avea așteptări prea înalte de la copiii săi și le cere să aibă un regim de viață mai riguros. Uneori se poate întâmpla ca aceștia să fie iritați de aceste cerințe și să aibă impresia că niciodată nu își vor putea mulțumi pe deplin tatăl.
Nu în ultimul rând, tații din această zodie sunt foarte raționali când vine vorba despre cheltuieli și economii și de aceea nu este exclus să cadă în extrema cealaltă, și anume să controleze prea mult cheltuielile legate de copii.

Citește și: Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Voi mai știți și alte zodii ce dețin calitățile necesare unui tată bun?

Surse:
www.astrology.ygoy.com; www.slideshare.ne; www.sunsigns.org

Noutati de la Qbebe

INSCRIE-TE la newsletter-ul Qbebe si primesti ultimele noutati.

Email
Data nasterii bebelusului    
 

Articole asemanatoare

Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 10-16 februarie 2014 Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 10-16 februarie 2014
Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 17–23 februarie 2014 Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 17–23 februarie 2014
Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 23 februarie-2 martie 2014 Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 23 februarie-2 martie 2014
Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 3- 10 martie Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 3- 10 martie

Articole Lifestyle

5 situații în care nu ai voie să porți rochia sau fusta cu ciorapi 5 situații în care nu ai voie să porți rochia sau fusta cu ciorapi
12 cupluri din zodiac menite să se îndrăgostească și să se despartă 12 cupluri din zodiac menite să se îndrăgostească și să se despartă
Cântărea 300 de kilograme la 23 de ani! Cum arată femeia după 3 schimbări simple Cântărea 300 de kilograme la 23 de ani! Cum arată femeia după 3 schimbări simple
5 femei din zodiac care vor alege mereu pisica în locul bărbatului 5 femei din zodiac care vor alege mereu pisica în locul bărbatului

Alte articole care te-ar putea interesa

Editorial Qbebe
scris de Gabriela Paladi
Au început înscrierile la Ora de Educație Fizică! Seminar gratuit pentru părinți responsabiliAstfel, Marți, pe 24 aprilie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de educație fizică , toți părinții sunt invitați să asculte sfaturile specialiștilor școlii și să le adreseze cât mai multe...

Lista gradinite

Cauta o gradinita in orasul tau

Retete culinare
Editorial Qbebe
scris de Irina Olteanu
Am testat piureurile organice Annabel Karmel și ne declarăm încântate. Atât eu cât și cea micăMă numesc Gheorghe Teodora Camelia, sunt mămica a doi copii minunați, un băiețel în vârstă de 3 ani și o fetiță de 1 an. Nu obișnuiesc să achiziționez din comerț produse gata ambalate destinate meselor...
Qbebe Horoscop saptamanal
Qbebe Funny

Naste natural

Cum antrenam creierul sa gestioneze durerea in travaliu: sfatul medicului (VIDEO)

Cum antrenam creierul sa gestioneze durerea in travaliu: sfatul medicului (VIDEO)

Domnul doctor Bogdan Cioata, medic
MAI MULT

Ritualul unei nasterii naturale ne transforma in mame – Dr. Szidonia Lacziko

Ritualul unei nasterii naturale ne transforma in mame – Dr. Szidonia Lacziko

Doamna doctor Szidonia Lacziko, Medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor in
MAI MULT

Hipersensibilitatea la plasma seminala umana sau alergia la sperma

Hipersensibilitatea la plasma seminala umana sau alergia la sperma

Alergia la sperma este mult mai des intalnita decat s-ar putea crede si poate fi
MAI MULT

Bebee

sigur.info-fii sigur pe net