Horoscop Mamă și Copil 5 - 12 noiembrie

de Irina Olteanu

Brumar și-a intrat în drepturi și te pregătești de iarnă. Nu se întrevede însă nicio brumă bani, cadouri sau alte foloase nesperate, așa că te întrebi dacă mai are vreun sens să speri la vreo semnificație mistică. Ascultă la noi: nu dispera, speranța moare ultima!

Mama Berbec

Nu este exclus să apară unele certuri între tine și persoana iubită. Conform analizei morfo-sintactice a frazei, poți trage concluzia de altfel logică, că ar putea fi exclus să apară certurile sus-menționate. Totul ține de interpretare.

Copilul Berbec

Se anunță o perioadă favorabilă pentru călătorii în interes de distracție. Pentru că vacanța intersemestrială s-a încheiat, ne închipuim că este vorba despre o vizită la bunici. Distracția este garantată, căci la ei este perfect aplicabilă expresia trai pe vătrai.

Mama Taur

Este posibil ca din punct de vedere profesional sau medical să nu te simți tocmai bine. Noi zicem să pui altfel problema: cu siguranță te vei simți rău din punct de vedere medical dacă vei avea probleme pe plan profesional. Și viceversa.

Copilul Taur

Te așteaptă o perioadă încununată de succes pentru parteneriatul în care ești implicat. Permite-ne să îți explicăm: colega sau colegul de bancă, despre care nu aveai o părere tocmai bună, s-a dat pe brazdă și te-a lăsat să copiezi. Sau ți-a suflat când te asculta la tablă.

Mama Gemeni

Îți va fi dificil să te împarți cu succes între viața sentimentală și cea socială sau între activitățile de moment și planurile de viitor. Nimic nou pentru nativul Gemeni despre care se spune că este înzestrat cu personalitate dublă. Părerea noastră sinceră? Are personalitate multiplă.

Copilul Gemeni

Vei comunica mai facil cu persoanele dragi, asociații sau colaboratorii. Aici avem tendința să credem că astrele au fost puțin induse în eroare, pentru că Gemenii nu au absolut niciun fel de problemă în comunicare. Treacă de la noi de data asta.

Mama Rac

Gestionează-ți timpul eficient pentru a te putea ocupa în mod egal de familie, dar și de profesie. Dacă nu merge cu notat în agendă sau post-it-uri împrăștiate pe unde apuci, apelează la mijloace mai avansate tehnologic, și anume aplicațiile pentru smartphone.

Copilul Rac

Atât pe plan sentimental, precum și în raport cu cei mici, totul pare să meargă din ce în ce mai bine. Se pune justa întrebare: care mici? Pesemne nu este vorba de clasicii mici cu muștar, cu ei te-ai înțeles dintotdeauna foarte bine. Evident, când te-a lăsat mama.

Mama Leu

Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori se pot transforma în neînțelegeri. Verbul la condițional-optativ nu indică o siguranță totală. Prin urmare, nu am băga mâna-n foc că vei avea vreo problemă. Până la urmă, și francezul are dreptate: que sera sera.

Copilul Leu

Vorbești parcă mai lesne pe aceeași limbă cu persoana iubită. Nu, nu este vorba despre ursulețul care spune povești. Pe el nu ai reușit să îl înțelegi. Și nici nu sunt șanse să îl înțelegi prea curând.

 Mama Fecioară

Începi să ai mai multă trecere în fața celorlalte persoane. Subliniem că nu ne referim la trecerea de pietoni. Acolo toată lumea te depășește din cauză că ești mereu cu nasul înfundat în telefon.

Copilul Fecioară

Nu te vei găsi tocmai în cea mai favorabilă perioadă a lunii. Pentru că Uranus este în conjuncție cu Saturn și luna este în creștere. De acolo se trage tot răul. Nu mai citi horoscopul dacă nu vrei să te demoralizezi și mai mult.

Mama Balanță

Astrele îți transmit următorul mesaj: nu lăsa familia să se amestece în treburile tale personale. Dacă ți se pare o previziune insuficient de exactă, să fim și mai clari de atât: nu o mai lăsa pe tanti Mița să își dea cu părerea despre aventurile bărbatului tău. Nu este nici ea tocmai ușă de biserică.

Copilul Balanță

Se înmulțesc ocaziile de a-ți rotunji veniturile sau de a-ți valorifica economiile. Cum vine asta? Nu te gândi la vreun câștig la loto, mai ales că nici nu ai participat. Este pur și simplu vorba despre 5 lei în plus pe care îi vei primi de la Zâna Măseluță pentru că ți-ai scos singur dintele.

Mama Scorpion

Îți vin idei despre cum îți poți suplimenta veniturile. Nu, nu credem că astrele aveau în minte un împrumut de la socri pentru o vacanță în Spania. Nici nouă nu ne place frigul, dar poate că n-ar fi rău să dai dovadă de puțină cumpătare.

Copilul Scorpion

Carisma și șarmul vor crește în mod vizibil, ceea ce te va face popular în rândul prietenilor. Stai liniștit, nu vei ajunge să interpretezi melodii din repertoriul Mariei Dragomiroiu.

Mama Săgetător

Poate reapărea în viața ta un fost partener. Nativele aflate în această zodie ar trebui, din punctul nostru de vedere, să stea cu ochii în paișpe. Nu de alta, dar soțul s-ar putea să nu fie prea încântat de aceste revederi.

Copilul Săgetător

Micii nativi Săgetători vor avea de îndeplinit sarcini dintre cele mai istovitoare în această perioadă a lunii. Gândește pozitiv: după faptă și răsplată!

Mama Capricorn

Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori pot conduce la certuri aprinse. Era de preferat să conducă la certuri stinse, dar acum treacă de la tine.

Copilul Capricorn

Îți vei face amici noi care îți vor împărtăși idealurile și viziunile. Ți se pare de la sine înțeles. Doar cine se aseamănă se adună.

Mama Vărsator

Este posibil ca în următoarea săptămână să nu stai tocmai bine cu banii. Pe de altă parte, dacă privești partea plină a paharului, este posibil să stai bine cu banii. Destinul nu-i bătut în cuie.

Copilul Vărsator

Te îndrăgostești de cineva aflat pe o treaptă superioară în ierarhia profesională sau socială. Astrelor nu le scapă nimic: știu că i-ai făcut ochi dulci colegei/colegului cu 2 ani mai mare. Fără niciun succes, desigur. Dar...nu este timpul pierdut.

Mama Pești

Te vei înțelege ceva mai bine cu superiorii. Dacă te înțelegeai prost, acum va fi binișor. Dacă te înțelegeai bine, acum te vei înțelege excelent. În cazul în care nu-ți era prea clar cum stau lucrurile...

Copilul Pești

Relațiile la distanță par să o ducă neașteptat de bine în cazul tău. Da, mamaie și tataie știu că îți doreai tare mult o mașinuță/păpușă și au decis să-ți trimită bani ca să ți-o cumperi.

Surse: myhoroscope.com

 

 

Noutati de la Qbebe

INSCRIE-TE la newsletter-ul Qbebe si primesti ultimele noutati.

Email
Data nasterii bebelusului    
 

Articole asemanatoare

Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 10-16 februarie 2014 Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 10-16 februarie 2014
Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 17–23 februarie 2014 Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 17–23 februarie 2014
Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 23 februarie-2 martie 2014 Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 23 februarie-2 martie 2014
Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 3- 10 martie Mama si copilul: horoscopul pentru saptamana 3- 10 martie

Articole Lifestyle

3 zodii care te vând fără regrete. Să nu ai încredere în ele! 3 zodii care te vând fără regrete. Să nu ai încredere în ele!
16 pericole la care te expui atunci când îți faci manichiura cu gel 16 pericole la care te expui atunci când îți faci manichiura cu gel
Femeia Alfa din zodiac: ea deține puterea! Femeia Alfa din zodiac: ea deține puterea!
Dieta cu ghimbir si lamaie: slabesti pana la 10 kilograme in 10 zile! Dieta cu ghimbir si lamaie: slabesti pana la 10 kilograme in 10 zile!

Alte articole care te-ar putea interesa

Editorial Qbebe
scris de Gabriela Paladi
Cocoșel și păsărică? Sau penis și vulvă? De ce este nevoie de educație sexuală în școliNormal că îl înveți toate aceste lucruri, fiecare la timpul lor, pe măsură ce copilul crește. Sunt detalii normale ale educației copilului, nu-i așa? La fel de normală este și educația sexuală. Educăm...

Lista gradinite

Cauta o gradinita in orasul tau

Retete culinare
Editorial Qbebe
scris de Irina Olteanu
Am testat piureurile organice Annabel Karmel și ne declarăm încântate. Atât eu cât și cea micăMă numesc Gheorghe Teodora Camelia, sunt mămica a doi copii minunați, un băiețel în vârstă de 3 ani și o fetiță de 1 an. Nu obișnuiesc să achiziționez din comerț produse gata ambalate destinate meselor...
Qbebe Horoscop saptamanal
Qbebe Funny

Naste natural

Placenta anterioara sau posterioara – informatii importante

Placenta anterioara sau posterioara – informatii importante

Placenta anterioara si cea posterioara reprezinta localizari anormale ale
MAI MULT

Inspira-te: cele mai frumoase tinute de gravida purtate de Kate Middleton

Inspira-te: cele mai frumoase tinute de gravida purtate de Kate Middleton

Kate Middleton este intotdeauna admirata pentru eleganta vestimentara de care da
MAI MULT

Placenta imbatranita: explicatii si informatii utile

Placenta imbatranita: explicatii si informatii utile

Placenta imbatranita sau matura esrte cunoscuta in domeniul medical drept
MAI MULT

Bebee

sigur.info-fii sigur pe net