Ingrediente: ficatei de pui de tara, 6-7 ciupercute Champignon, ceapa, usturoi, smantana, putin unt, busuioc,
marar si patrunjel
Initial voiam sa ii pregatesc totul la cuptor
(nimic nu se compara cu aroma cuptorului), dar aveam deja ficateii preparati la
aburi anterior, asa ca, de data asta, i-am pregatit la aragaz.
Am fiert ciupercutele cu ceapa
in putin unt (si am adaugat ulterior foarte putina apa, pentru ca si ciupercile
isi lasa apa lor).
ulterior (dupa ce apa a scazut si ciupercutele
si ceapa au fiert) am asezonat cu condimente si am adaugat smantana (eu nu sunt
adepta sosurilor pe baza de faina)..si a iesit un fel de ciulama pentru
pitici..foarte gustoasa..
La final am adaugat ficateii deja preparati si
am servit piticotului la masa..
Pofta buna!
Reteta oferita de:
http://babygogoshel.blogspot.ro/