- Timp preparare:
- 1 ora
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de porc, Moldovenesti, Ciorbe, La foc, Ciorbe de porc, Ciorbe de cartofi, Ciorbe romanesti, Ciorbe moldovenesti, Ciorbe taranesti, Ciorbe acre, Carne, Legume, Cartofi, Morcovi, Ceapa, Ardei, Romanesti, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- cartofi, carne de porc
Ingrediente pentru ciorba de cartofi cu carne de porc:
4 cartofi medii
400 g de carne de porc
1 morcov mare
1 legatura de ceapa verde
1 ceapa mare normala
1 ardei gras
2 rosii
50 ml de bulion
100 ml de bors acru
sare, piper - dupa gust
Cum prepari ciorba de cartofi cu carne de porc:
Spala bine carnea, tai-o in cuburi si pune-o la fiert. Spala si curata legumele. Taie-le in cuburi. Pune separat cartofii, ceapa verde si rosiile. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adauga morcovii, ceapa alba, ardeii si lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, pune si cartofii. Intre timp pune bulionul intr-o tigaie si caleste in el rosiile si ceapa verde si pune si borsul al fiert, separat. Adauga borsul si bulionul si mai lasa sa fiarba pentru 5 minute, adauga sare si piper. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!