- Timp preparare:
- peste 2 ore
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Fara foc, Ananas, Iaurt, Fructe, Lactate, Gustari
De ce ai nevoie
1 ceasca de iaurt natural
1/4 ceasca de ananas zdrobit
Cum procedezi
In primul rand trebuie scurs de zeama atat ananasul cat si iaurtul. Eliminarea zerului din iaurt ia timp mai mult - deci va trebui sa incepi aceasta operatie cu o zi inainte de a prepara glazura.
Pentru a scurge iaurtul de surplus, il poti pune intr-o strecuratoare cu gauri mici si sa asezi strecuratoarea peste un castron, apoi sa pui vasul in figider si sa-l lasi acolo peste noapte. Odata ce iaurtul este drenat si are o textura ferma te poti apuca de prepararea retetei.
Pentru a prepara glazura fara adaos de zahar, pur si simplu combina iaurtul scurs cu bucatile de ananas, si ele scurse la randul lor, amestecand cu grija pana ce obtii o pasta omogena.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!