- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de curcan, Feluri de mancare, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri cu fasole, Mancaruri cu orez, Mancaruri gustoase, Fasole verde, Carne, Piept de curcan, Orez, Fasole, Legume, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
Ingrediente pentru o portie:
• 50 gr. piept de curcan
• o mana de fasole verde
• un morcov mic
• ¼ cana orez
• o lingura de unt fara sare
• o cana apa
Mod de preparare:
• Spala bine si curata morcovul.
• Spala fasolea verde si indeparteaza capetele.
• Alege orezul de impuritati si spala-l in apa rece.
• Spala bine carnea.
• Taie morcovul cubulete.
• Pune carnea intr-o tigaie non-aderenta si prajeste-l fara ulei 10-15 minute sau pana este facut bine. Scurge grasimea care se lasa in tigaie.
• Adauga apa si untul. Cand incepe sa fiarba, adauga orezul, morcovul si fasolea.
• Lasa focul mic si fierbe aproximativ 30 minute sau pana orezul este moale si pufos.
• Verifica din cand in cand daca este destula apa, altfel orezul se prinde. Daca mai este nevoie, mai adauga ¼ cana de apa.
• Lasa la racit inainte de servire.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!