- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, Banane, Fara foc, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Fructe, Prajituri, Prajituri cu biscuiti, Prajituri cu ciocolata, Prajituri cu fructe, Prajituri cu banane, Prajituri rapide, Prajituri fara coacere, Prajituri gustoase, Craciun, Revelion, Zi de nastere, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- biscuiti, inghetata, banane, ciocolata, fructe
Ingrediente pentru Desertul Perfect fără coacere:
27 de biscuiți rotunzi, simpli (puteți alege biscuiți precum cei spanioli de formă rotundă: „Galletas")
500 ml înghețată de ciocolată
1 cană de cireșe Maraschino (cireșe conservate în zahăr)
500 ml înghețată de căpșune
2 banane feliate
500 ml înghețată de vanilie
1 cană și jumătate de frișcă
1/2 cană de nuci Pecan sau nuci obișnuite
150 g ciocolată
3 lingurițe ulei de cocos
Pentru decor:
frișcă, cireșe Maraschino
Citește și: Prajituri cu biscuiti
Cum se prepară Desertul fără coacere:
Pasul 1: Într-o tavă de formă pătrată, așezați 9 biscuiți și turnați peste ei un strat de înghețată de ciocolată. Adăugați peste înghețată și cireșe, tăiate pe jumătate.
Pasul 2: Deasupra acestui strat adăugați alți 9 biscuiți și un strat de înghețată de căpșune.
Pasul 3: Peste acest strat adăugați o banană feliată, un strat de înghețată de vanilie și alți biscuiți.
Pasul 4: Mai adăugați un strat de frișcă și nuci Pecan/ nuci obișnuite, tăiate bucățele.
Pasul 5: Lăsați amestecul să înghețe peste noapte.
Pasul 6: A doua zi, tăiați preparatul în pătrățele.
Pasul 7: Topiți cele 150 g de ciocolată cu uleiul de cocos și cufundați în acest amestec bucățelele de prăjitură.
Pasul 8: Puneți prăjiturile din nou la înghețat, pentru 30 de minute.
Pasul 9: Le veți scoate de la rece și le veți decora cu frișcă și cu cireșe Maraschino.
Citește și: Prajituri fara coacere
Surse:
www.facebook.com
Surse poze:
www.facebook.com
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!