- Timp preparare:
- 90 d eminute
- Varsta:
- Retete Pe Gustate
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Aperitive de Craciun, Finger Food, La cuptor, La foc, Branza, Lactate, Legume, Spanac, Ardei, Craciun, Revelion, Pasti, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari
- Ingrediente principale:
- spanac, branza, ardei
Ingrediente pentru Rulada de spanac cu crema de branza si ardei gras:
500 gr spanac proaspat
6 oua
6 linguri faina
un praf de sare
piper negru macinat
300 gr crema de branza
50 gr unt Lactag
1 ardei gras rosu
Cum prepari rulada de spanac cu crema de branza si ardei gras:
Cureti si speli spanacul, il oparesti, apoi il lasi la racit, dupa care il mixezi. Separi ouale, iar albusurile le bati spuma tare cu sare, adaugi galbenusurile, spanacul mixat, apoi faina amestecata cu praful de copt si piper. Amesteci usor cu lingura pana omogenizezi compozitia, apoi o intinzi in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. O bagi la cuptor si lasi rulada pana se rumeneste usor. Scoti rulada din cuptor si o rulezi cu tot cu hartie pe un prosop umed. O lasi cateva minute, apoi o derulezi si intinzi deasupra branza frecata cu untul si amestecata cu bucati de ardei gras. Rulezi, apoi o dai la rece pentru cel putin o ora. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!