swipe
↓ citeste mai jos ↓
Formează un cuplu alături de Alexandre Eram de peste 20 de ani Formează un cuplu alături de Alexandre Eram de peste 20 de ani
1 / 6
Fiica lor a terminat facultatea anul trecut Fiica lor a terminat facultatea anul trecut
2 / 6
Le este recunoscătoare părinților ei pentru educația primită Le este recunoscătoare părinților ei pentru educația primită
3 / 6
Aris Eram este încă student Aris Eram este încă student
4 / 6
Copiii Andreei Esca se numără prin concurenții de la „America Express” Copiii Andreei Esca se numără prin concurenții de la „America Express”
5 / 6
Andreea Esca a adus în prim-plan viziunea ei despre educația copiilor Andreea Esca a adus în prim-plan viziunea ei despre educația copiilor
6 / 6

Ce familie frumoasă are Andreea Esca! Vedeta este extrem de mândră de Alexia și Aris

Formează un cuplu alături de Alexandre Eram de peste 20 de ani

Andreea Esca l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț în perioada anilor '90, când acesta venise de curând în România pentru a se ocupa de afacerile familiei sale. Având origine franceză și armeană, Alexandre Eram era director la o fabrică.

Într-un interviu mai vechi pentru revista „Tango”, prezentatoarea a povestit că l-a cunoscut pe Alexandre prin intermediul unei cunoștințe comune: fosta soție a lui Adrian Sârbu. Aflând că Alexandre conducea fabrica de confecții care furniza vestimentația prezentatorilor de la PRO TV, s-a dus să stea de vorbă cu acesta. Nu a avut succes și, potrivit informațiilor disponibile pe „Ego.ro”, a aflat că era implicat într-o relație și că urma să plece în vacanță.

Până la urmă, după primirea unui fax și a unei întâlniri la restaurant, cei doi au rămas împreună, așa cum reiese și din datele furnizate de sursa citată anterior: „...am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”.

Ce familie frumoasă are Andreea Esca! Vedeta este extrem de mândră de Alexia și Aris

Fiica lor a terminat facultatea anul trecut

Alexia a împlinit anul acesta 23 de ani. Anul trecut, ea a absolvit „University for the Creative Arts” (din Marea Britanie), optând pentru specializarea marketing, publicitate și relații publice în domeniul model. 

Părinții și fratele ei i-au fost alături la ceremonia de absolvire. Cu această ocazie, mama ei a ținut să-i transmită un mesaj, disponibil și în materialul disponibil pe „libertateapentrufemei.ro”: „Dragă Alexia Eram, suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă tine să te prețuiască mereu la adevarata ta valoare și pe măsura sufletului tău, atât de bun”.

Invitată la podcastul Giuliei Anghelescu, fiica Andreei Esca a explicat de ce a optat pentru o facultate din străinătate: „Am ales Londra pentru că era o facultate foarte bună de modă acolo. La mine nu erau încă obișnuiți (n.red. părinții, cu ideea că pleacă din țară) și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă. Dacă făceam Medicină sau Politehnică, facultățile bune de aici, nu aveau nicio problemă să rămânem în țară. Dar eu voiam să fac modă și e doar UNARTE, care e mai mult pe practică și eu voiam să fac un fel de management în modă...”

Ce familie frumoasă are Andreea Esca! Vedeta este extrem de mândră de Alexia și Aris

Le este recunoscătoare părinților ei pentru educația primită

În prezent, Alexia este creator de conținut și, în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă, a insistat asupra ideii că părinții ei au învățat-o de mică valoarea banului și că este necesar să muncească pentru a obține tot ceea ce își dorește: „Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema... Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce am”.

Toamna aceasta, stând de vorbă cu „UNICA”, tânăra și-a amintit de anii în care a început să câștige primii ei bani. Astfel, pe când era adolescentă, a prezentat, alături de Adina Iliescu și Andra Gogan, show-ul „I love Violetta”: „A fost printre primele mele contracte și îmi amintesc și acum cât de ieșit din comun mi se părea acest lucru. Deși eram în lumea publică de mică, era deosebit pentru mine să mă implic într-un proiect atât de mare”.

Ce familie frumoasă are Andreea Esca! Vedeta este extrem de mândră de Alexia și Aris

Aris Eram este încă student

Fiul Andreei Esca are 20 de ani și studiază în Spania, la Barcelona. Despre decizia de a studia în străinătate, la fel ca sora lui, a vorbit în cadrul podcastului Giuliei Anghelescu: „Mie mi se pare că nu e greu de ales. Europa, pentru că în alte țări eram prea departe de familie. Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici (…) Oricum, dacă ai această oportunitate să mergi în altă țară mi se pare super, pentru că e bine să ieși din zona asta de confort, să descoperi altă cultură”.

De asemenea, Aris a explicat că îi place să-i ajute pe părinții lui când aceștia organizează târguri. Pentru sursa citată, a venit cu următoarele detalii: „La „Half is free” vine foarte multă lume și vedeam că toți spuneau că acolo cea mai bună e cafeaua. I-am întrebat pe părinții mei dacă pot să îmi fac un stand de care să mă ocup eu. De fiecare dată când e „Half is free” sau alte târguri de-ale lor, eu mă ocup de cafea și patiserie. Eu fac cafeaua și mai am oameni care mă ajută. Nu e mare business, dar e mișto că vorbești cu oamenii”.

Ce familie frumoasă are Andreea Esca! Vedeta este extrem de mândră de Alexia și Aris

Copiii Andreei Esca se numără prin concurenții de la „America Express”

Alexia și Aris au hotărât ca anul acesta să participe la cel de-al șaselea sezon al show-ului „America Express- Drumul Soarelui”. Până acum, cei doi au făcut față cu succes probelor la care au fost supuși.

Înainte să participe la show, invitați fiind la podcastul Giuliei Anghelescu, una dintre concurentele de la „America Express”, au venit cu argumente legate de hotărârea de a participa împreună la această competiție plină de provocări.

Spre exemplu, potrivit „Elle”, Alexia a spus că: „Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format TV în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe...”.

În același timp, Aris a declarat că: „Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a „experiență ce trebuie trăită” Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea!”

Ce familie frumoasă are Andreea Esca! Vedeta este extrem de mândră de Alexia și Aris

Andreea Esca a adus în prim-plan viziunea ei despre educația copiilor

Acum doi ani, când a fost invitată la podcastul moderat de Mihai Petre, „Mihai Petre Show”, celebra prezentatoare de știri nu a stat pe gânduri și a evidențiat câteva lucruri pe care le consideră esențiale pentru educația unui copil și pe care s-a străduit să le pună în aplicare și în ceea ce-i privește pe copiii ei:

„Cred că dacă iubești oamenii îți ies lucrurile bine. Și să și transmiți asta. Să n-ai, nu știu, mândrie, ceva care să te facă să-ți reții sentimentele. Pe de altă parte, nu cred că trebuie să mergem nici în extrema în care să-i spui copilului în fiecare zi te iubesc. (…) Se uzează atât de tare, încât nu mai are nicio valoare adevărată. (…) Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești. Singur, să le spui, dar nu tot timpul. Ce mai cred că e important e să-i asculți...Mai cred că trebuie să fii extrem de prieten, dar să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil. Să impui niște reguli, niște limite de care să ții seama, să ții cont”.