swipe
↓ citeste mai jos ↓
Și-a găsit jumătatea acum mai bine de 10 ani Și-a găsit jumătatea acum mai bine de 10 ani
1 / 6
Fiica lui cea mare a împlinit 10 ani Fiica lui cea mare a împlinit 10 ani
2 / 6
Mezina familiei Dumitrescu a împlinit 8 ani Mezina familiei Dumitrescu a împlinit 8 ani
3 / 6
Chef Florin Dumitrescu și soția lui au vorbit despre stilurile lor de parenting Chef Florin Dumitrescu și soția lui au vorbit despre stilurile lor de parenting
4 / 6
Fiicele lor obișnuiesc să petreacă timp și în bucătărie Fiicele lor obișnuiesc să petreacă timp și în bucătărie
5 / 6
Fetițele și soția lui au gătit pentru el pe platourile emisiunii la care este jurat Fetițele și soția lui au gătit pentru el pe platourile emisiunii la care este jurat
6 / 6

Ce familie frumoasă are chef Florin Dumitrescu. "Am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone"

Și-a găsit jumătatea acum mai bine de 10 ani

Într-un interviu acordat mai demult pentru „Viva!”, chef Florin Dumitrescu a povestit de când formează un cuplu alături de soția lui, Cristina: „Oficial, suntem împreună de pe 19 octombrie 2010, iar cererea în căsătorie a fost pe 14 februarie 2013. A fost specială, mai ales că eu deja aveam inelul de logodnă de o lună, ascuns prin casă. Așteptam ziua de 14 februarie să o cer în căsătorie, știind că nu se așteaptă de la mine la un asemenea gest, pentru că este o sărbătoare pe care eu nu o agreez foarte mult...”

De asemenea, în cadrul unui alt interviu, pentru „Click!”, îndrăgitul chef a dezvăluit că a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină parteneră de viață în ziua în care aceasta venise să deguste un preparat nou în restaurantul în care el lucra în acea perioadă. Ulterior, s-a hotărât să o caute pe Facebook: „După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus "mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!" Da’ de unde, am căutat-o eu!”

Cristina Sima are 39 de ani și deține un blog foarte apreciat: „Cristina Sima Beauty Blog”. Totodată, aceasta este pasionată de domeniul culinar și, la un moment dat, a urmat un curs pentru a învăța să pregătească dulciuri raw-vegane.

Ce familie frumoasă are chef Florin Dumitrescu. "Am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone"

Fiica lui cea mare a împlinit 10 ani

În anul 2013, la scurt timp după nașterea primului său copil, Ava, chef Florin Dumitrescu a ținut să le dea și fanilor vestea cea mare. Potrivit „okmagazine.ro”, proaspătul tătic a anunțat următoarele: „Cel mai frumos moment din viata mea tocmai s-a petrecut! Sunt un tătic fericit! Ava Elisabeta is here!”

Anul acesta, când Ava și-a sărbătorit cea de-a zecea aniversare, tatăl ei a ținut să-i transmită un mesaj pe care l-a postat și pe contul lui de Instagram: „10 ani. Ava Elisabeta Dumitrescu, 10 ani de când a venit pe lume. Nu prea ştiu ce să zic despre asta cu atât mai mult că sunt mega emoționat că se face mare mare micuța mea. Avuca, fericirea este misiunea ta, noi ai tăi te suținem! La mulți ani, pitico!”

Ava este pasionată de pian, așa cum se poate sesiza și din postarea mamei sale pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Sima Dumitrescu (@cristinasimadumitrescu)

Ce familie frumoasă are chef Florin Dumitrescu. "Am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone"

Mezina familiei Dumitrescu a împlinit 8 ani

Mia s-a născut în aprilie 2015. Într-o declarație pentru „wowbiz.ro”, fericitul proaspăt tătic anunțase că: „S-a născut Mia Victoria Dumitrescu. Este bine și a luat și un 10 la nastere! Vă mulțumesc anticipat pentru urări si mă duc lângă prințesele mele”.

Primăvara aceasta, când Mia a împlinit 8 ani, tatăl ei i-a transmis un mesaj emoționant, postat chiar pe contul lui de Instagram: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe, dar mereu cu zâmbetul la ea, că a moştenit inteligența ṣi frumusețea de la Cristina ṣi cheful de glume proaste de la mine. Piticot, poate că ai scăpat de costumul de unicorn, dar în ziua nunții tale sigur mă îmbrac cu el!...”

Ce familie frumoasă are chef Florin Dumitrescu. "Am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone"

Chef Florin Dumitrescu și soția lui au vorbit despre stilurile lor de parenting

Vestitul chef și soția lui au explicat că se străduiesc să se adapteze situațiilor în care îi pun fiicele lor și să fie mai severi când este cazul. În același timp, fericiții părinți au ținut să precizeze că amândoi încearcă să-și „împartă rolurile”.

Într-un interviu acordat acum mai bine de 3 ani pentru „Viva!”, chef Florin Dumitrescu a precizat: „Părintele sever suntem pe rând, în funcție de gravitatea situației, dar severitatea stă mai mult în tonul vocii și în zilele în care plușii foarte mari nu mai au loc în sufragerie. Nu ne ține mult, însă. Fetele se simt mult mai atașate de Cristina, ele trei sunt foarte afectuoase, dar vin să își ia îmbrățișările și de la mine...”

În cadrul aceluiași interviu, Cristina Dumitrescu a adăugat: „Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin, dar altfel, ne cam împărțim rolurile în funcție de situație”.

Ce familie frumoasă are chef Florin Dumitrescu. "Am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone"

Fiicele lor obișnuiesc să petreacă timp și în bucătărie

Atât Cristina, cât și chef Florin Dumitrescu, sunt încântați că fiicele lor nu ezită să se implice și în activități culinare. Astfel, fetițele obișnuiesc să stea și prin bucătăria de acasă. Mama lor a dezvăluit, într-un interviu pentru „Viva!”, că: „În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă, se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoi”.

La rândul său, celebrul chef a vorbit despre preparatele pe care fiicele lui le preferă. Dacă Ava adoră pizza, Mia își dorește adesea paste simple. 

Ce familie frumoasă are chef Florin Dumitrescu. "Am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone"

Fetițele și soția lui au gătit pentru el pe platourile emisiunii la care este jurat

Pornind de la ideea că Mia și Ava își doreau demult să fie prezente și ele în platourile emisiunii „Chefi la cuțite”, soția lui chef Florin Dumitrescu a hotărât să-i facă acestuia o surpriză. Alături de fetițele ei, Cristina a pregătit mousse de ciocolată și o rețetă specială de turtă dulce.

Despre cum a luat hotărârea să-i facă o surpriză soțului ei, Cristina a vorbit într-o intervenție pentru „spynews.ro”: „Noi suntem fetele Dumitrescu, Cristina, Mia și Ava. În primul rând, vrem să îi facem o surpriză, pentru că fetele nu au fost niciodată în platou, în această ipostază, iar ele uitându-se la televizor, văzând că au venit foarte mulți copii, și-au dorit să vină și ele. Chiar mi-au spus: „Mami, dar nu e corect. Noi de ce nu mergem să gătim pentru tati?”