swipe
↓ citeste mai jos ↓
Formează un cuplu alături de Bogdan Jianu Formează un cuplu alături de Bogdan Jianu
1 / 6
S-au căsătorit civil anul trecut S-au căsătorit civil anul trecut
2 / 6
Gimnasta a anunțat că va deveni mamă în vara anului trecut Gimnasta a anunțat că va deveni mamă în vara anului trecut
3 / 6
Primul ei copil va împlini luna aceasta 1 an Primul ei copil va împlini luna aceasta 1 an
4 / 6
Și-a botezat fiul și a avut cununia religioasă în vara acestui an Și-a botezat fiul și a avut cununia religioasă în vara acestui an
5 / 6
A anunțat că este însărcinată cu al doilea copil A anunțat că este însărcinată cu al doilea copil
6 / 6

Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

Formează un cuplu alături de Bogdan Jianu

Până când a ajuns să-i fie partener Cătălinei Ponor, Bogdan Jianu a fost soțul fostei membre a trupei „Exotic”, Julia Chelaru. Cei doi au divorțat acum mai bine de cinci ani. 

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Julia a recunoscut că se aștepta ca între fostul ei soț și celebra gimnastă să se înfiripe o poveste de dragoste. Conform informațiilor furnizate de „Libertatea”, artista a declarat următoarele: „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat”.

Într-un interviu acordat acum trei ani revistei „VIVA!”, Cătălina Ponor a declarat că era implicată într-o relație romantică, dar nu a vrut să vină cu detalii pe acest subiect: „Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate. Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”.

Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

S-au căsătorit civil anul trecut

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au logodit încă din anul 2020, dar nu au reușit să organizeze nunta din pricina restricțiilor din perioada pandemiei. În iunie 2022, s-au căsătorit civil, la Constanța, în cadrul unei ceremonii restrânse, de la care nu au lipsit familia și prietenii apropiați.

Despre cum a decurs ziua în care a avut loc fericitul eveniment, multipla campioană la gimnastică a a scris pe contul ei de Instagram: „8.06.2022.. O zi superbă cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și @bogdan_ristea_jianu la Cununia Civilă, care s-au bucurat pentru noi””.

Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

Gimnasta a anunțat că va deveni mamă în vara anului trecut

Cătălina Ponor a ales să anunțe că este însărcinată chiar de ziua ei, când a împlinit 35 de ani. Astfel, a apelat la contul de Instagram pentru a le mulțumi fanilor pentru urări și pentru a da vestea cea mare:

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați!
A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou 🤩 Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră”.

Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

Primul ei copil va împlini luna aceasta 1 an

Marea sportivă și-a adus fiul pe lume pe 29 decembrie 2022. La scurt timp după ce a anunțat că se simțea bine și că băiețelul ei este sănătos, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din care se poate sesiza cum ține în palmă mânuța bebelușului. Potrivit „spynews.ro”, a postat un mesaj și pe Story, pentru soțul ei: „Our everything! (n.r. totul nostru)💙 @bogdan_ristea_jianu. Noi am făcut acest miracol”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Cătălina Ponor a fost felicitată atunci și de câteva dintre cele mai cunoscute foste campioane la gimnastică, precum Monica Roșu, Sandra Izbașa, Larisa Iordache sau Diana Bulimar. 

Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

Și-a botezat fiul și a avut cununia religioasă în vara acestui an

Îndrăgita sportivă și soțul ei au hotărât să aibă nunta în aceeași zi cu botezul fiului lor, Vlad. Mult așteptatul eveniment a avut loc la un conac din județul Ialomița, iar Cătălina Ponor a venit la nuntă într-o caleașcă. Printre participanți s-au numărat antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu, dar și gimnastele Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Monica Roșu, Diana Bulimar, Loredana Boboc și Daniela Silivaș Harper. În plus, nu au lipsit nici foștii campioni Răzvan Șelariu și Marian Drăgulescu. 

Cătălina Ponor a avut două rochii la nuntă, iar Bogdan Jianu a purtat un costum format din trei piese, cravată cu lavalieră și un ceas cu lanț.

Într-o intervenție pentru „VIVA!”, Andreea Răducan a adus în prim-plan și botezul băiețelului Cătălinei Ponor: „A fost emoționant și la botezul celui mic. Un băiețel minunat și foarte cuminte. Să le trăiască și să fie sănătoși!”

Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

A anunțat că este însărcinată cu al doilea copil

Luna trecută, multipla medaliată la gimnastică a recurs din nou la rețelele de socializare pentru a anunța că familia ei se va lărgi din nou anul viitor. Ea le-a transmis fanilor, prin intermediul contului ei de Instagram, că va avea tot un băiețel: „Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”