swipe
↓ citeste mai jos ↓
Formează un cuplu alături de Daniel Aloman Formează un cuplu alături de Daniel Aloman
1 / 6
Este mama unei fetițe de 2 ani Este mama unei fetițe de 2 ani
2 / 6
Este și mamă de băiat Este și mamă de băiat
3 / 6
A avut parte de sprijinul familiei pentru a depăși momentele grele de dinaintea celei de-a doua nașteri A avut parte de sprijinul familiei pentru a depăși momentele grele de dinaintea celei de-a doua nașteri
4 / 6
A vorbit despre provocările din viața de mamă A vorbit despre provocările din viața de mamă
5 / 6
Îi place să-și ia copiii peste tot Îi place să-și ia copiii peste tot
6 / 6

Ce familie frumoasă are Ileana Sterp! Are doi copii minunați pe care îi crește alături cu iubire și credință în divinitate

Formează un cuplu alături de Daniel Aloman

Daniel deține atât o pensiune în zona Sebeș, cât și o afacere în domeniul construcțiilor, mai exact o firmă de acoperișuri. S-a căsătorit cu Ileana Sterp în anul 2019, în ciuda faptului că, înainte de a forma un cuplu solid, au trecut și prin perioade dificile. De pildă, la un moment dat, cei doi au fost despărțiți pentru câteva luni. În plus, familia viitoarei sale soții nu l-a acceptat de la început.

Într-un interviu pentru „Online Story By Cornelia Ionescu”, Ileana a explicat de ce Daniel nu a fost acceptat de mama ei, Geta: „Și mama mi-a implementat în cap chestia asta: „Tu ești o femeie înaltă, ești o femeie de la rădăcină”, asta e vorba ei. Zice „Ție îți trebuie un bărbat pe măsură”. Când i l-am prezentat pe Dani, după ce a plecat, a zis „Să nu te mai prind cu ăsta, că îți rup picioarele”(...)

În același timp, stând de vorbă cu „wowbiz.ro”, a insistat asupra ideii că soțul ei în transmite zi de zi „lecții de bunătate” și că datorită lui a înțeles cât de sensibil poate fi un bărbat: „Am învățat că un bărbat poate fi mai sensibil decât mi-am putut eu imagina. Arătând lucrul ăsta, soțul meu îmi dă lecții de bunătate zilnic. E un om atât de sensibil și de bun, încât eu nu mă gândeam că există bărbați așa”.

Ce familie frumoasă are Ileana Sterp! Are doi copii minunați pe care îi crește alături cu iubire și credință în divinitate

Este mama unei fetițe de 2 ani

Pe 1 mai 2021, Ileana a adus-o pe lume o fetiță de 4,2 kg. Carla s-a născut natural și, potrivit informațiilor furnizate de „wowbiz.ro”, proaspăta mămică le-a dat și fanilor vestea cea mare chiar pe contul ei de Instagram: „Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic...Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grijă și pentru mesaje”.

Vara aceasta, tânăra mamă și-a exprimat îngrijorarea pentru un obicei al fetiței sale. Astfel, micuța obișnuiește să meargă desculță când iese afară, iar mamei sale îi este teamă ca nu cumva să se rănească. Așa cum se poate sesiza din sursa citată, a menționat, pe contul de Instagram, următoarele: „Carla umblă pe afară doar desculță, nu vreau nici cum încălțată. Nu am o problemă cu asta, dar mi-e teamă să nu se înțepe în ceva”.

Ce familie frumoasă are Ileana Sterp! Are doi copii minunați pe care îi crește alături cu iubire și credință în divinitate

Este și mamă de băiat

La fel ca sora lui mai mare, Damir a venit pe lume tot printr-o naștere naturală. Băiețelul a cântărit 4,6 kg și a primit nota 10 la naștere. Extrem de entuziasmată, mama lui a postat pe contul de Instagram următorul mesaj: „Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600gr, cam mare aș spune. Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!”

Înainte să devină mamă pentru a doua oară, fiind invitată la emisiunea „În Oglindă”, de la KanalD, Ileana nu a ezitat să spună că, datorită religiei sale (penticostală), nu se hotărâse încă dacă își dorea sau nu să-și boteze copilul: „Eu nu sunt de acord cu botezul copiilor mici, nu sunt de acord. Cred că Iisus S-o botezat la vârsta de 30 și de ani nu pentru că era păcătos, ci să ne fie nouă un exemplu.. Nu știu cum vom proceda la al doilea copil, dar am nădejde în Dumnezeu și mă rog să ne arate El cum este mai bine. Consider că botezul trebuie să îl faci tu, conștient fiind de asta și mărturisind cu gura ta”.

Ce familie frumoasă are Ileana Sterp! Are doi copii minunați pe care îi crește alături cu iubire și credință în divinitate

A avut parte de sprijinul familiei pentru a depăși momentele grele de dinaintea celei de-a doua nașteri

La scurt timp după ce l-a născut pe Damir, Ileana Sterp nu s-a ferit să mărturisească faptul că, la un moment dat, pe parcursul sarcinii, s-a confruntat cu stări foarte neplăcute. A avut însă permanent parte de sprijinul soțului ei, al soacrei sale și, cel mai mult, de cel al mamei Geta. Despre cât de mult a contat ajutorul acesteia a vorbit în interviul acordat pentru „Online Story By Cornelia Ionescu”:

„...Chiar am avut într-o zi niște stări foarte nașpa. Nu știu dacă pot să o numesc depresie, mama zice: „Ce depresie, nu ai nicio depresie”. Am sunat-o și pur și simplu m-am simțit depășită de situație, mă simțeam rău, Carla voia numai în brațe, am răbufnit așa în plâns și mi-a zis: „Gata, fă-ți bagajele și hai. Hai la mine să-ți revii”. Și m-am dus câteva zile în satul unde stă mama și chiar mi-am revenit. Mama s-a ocupat de Carla, a fost cu ea numai pe afară pe la animale, a fost bine...”

Mama mea este motivul pentru care sunt soția și mama puternică de azi

Ce familie frumoasă are Ileana Sterp! Are doi copii minunați pe care îi crește alături cu iubire și credință în divinitate

A vorbit despre provocările din viața de mamă

Așa cum a povestit în mai multe interviuri, Ileana s-a străduit întotdeauna să fie o mamă dedicată pentru cei doi copii. La un moment dat, într-un interviu pentru „Fanatik”, acordat la câteva luni de la nașterea fiului ei, a recunoscut că nu mai avea deloc timp pentru ea și că simțea nevoia să aibă parte de „un duș”: „Îmi doresc din toată inima să fac un duș! Și nu e glumă. Acum am culcat copiii, dar mi-e că dacă mă bag la duș, se trezește Damir și o trezește și pe Carla dacă plânge... Pentru cei care nu s-au prins…era doar o formă mai exagerată de a spune că nici dușul nu mai e ce a fost, după ce devii mamă. Practic se schimbă tot și nu mai ești tu pe primul loc, ci copiii„.

Ce familie frumoasă are Ileana Sterp! Are doi copii minunați pe care îi crește alături cu iubire și credință în divinitate

Îi place să-și ia copiii peste tot

Fericita mamă le-a spus și fanilor ei că nu vrea să-și lase copiii în grija altcuiva când trebuie să participe la un eveniment. De pildă, pe parcursul acestei veri, Ileana Sterp și soțul ei au hotărât să-i ia cu ei la o nuntă pe Carla și pe Damir. Lucrurile nu s-au derulat însă așa cum au sperat, în condițiile în care Carla nu a fost ascultătoare și, într-un moment de furie, a ajuns chiar să-i dea două palme mamei sale, așa cum reiese din intervenția acesteia pentru „kanald.ro”: 

„Noi aseară am fost la o nuntă și am luat-o și pe Carla cu noi, am mers toți patru. Am zis că sunt copiii noștri și mergem cu ei peste tot. Mie îmi și place să-i iau cu mine...Vai, deci Carla efectiv m-a chinuit pe acolo, voia să facă efectiv doar ce voia ea și, la un moment dat, când am luat-o în brațe ca să nu o mai las să facă toate prostiile posibile de pe lume, mi-a dat două palme”. 

Totodată, sora lui Culiță Sterp a ținut să menționeze, în aceeași intervenție, că s-a străduit cât de mult a putut să nu ridice tonul la fiica ei: „Cu greu m-am abținut să nu zbier la ea, să nu ridic tonul. Mă bucur că am reușit să fac asta, dar, doamne, dă-mi răbdare. În multe cazuri zic Doamne, te rog, înzestrează-mă cu multă, multă răbdare, pentru că nu vreau să reacționez într-un fel...”