swipe
↓ citeste mai jos ↓
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți de 6 ani Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți de 6 ani
1 / 6
Au devenit mai întâi părinți de fată Au devenit mai întâi părinți de fată
2 / 6
Mezinul familiei s-a născut în anul 2019 Mezinul familiei s-a născut în anul 2019
3 / 6
Simona Gherghe și-a dorit dintotdeauna să devină mamă Simona Gherghe și-a dorit dintotdeauna să devină mamă
4 / 6
A adus în prim-plan provocările de mamă cu doi copii A adus în prim-plan provocările de mamă cu doi copii
5 / 6
A vorbit despre educația copiilor săi A vorbit despre educația copiilor săi
6 / 6

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Cât de mult au crescut copiii ei

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți de 6 ani

Despre cum a arătat povestea de dragoste cu cel care avea să-i devină soț, cunoscuta prezentatoare a vorbit într-un interviu pentru revista „Viva!”: „Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut”.

Cei doi au avut cununia civilă în primăvara anului 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni. Într-un interviu pentru „Libertatea”, a explicat cum s-au desfășurat lucrurile în acea perioadă: „Acum 6 ani, mergeam mână-n mână la Starea Civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, eram „foarte” gravidă, atât de gravidă încât am stat cu frică să nu nasc pe-acolo. De la emoții, de la complicațiile pe care le-am avut în ultimele luni în sarcină cu ea. A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere, după ce am spus marele DA și am devenit doamna Săndulescu”.

Cuplul a avut nunta în anul 2018. 

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Cât de mult au crescut copiii ei

Au devenit mai întâi părinți de fată

Ana Georgia a venit pe lume în anul 2017, prin cezariană. A fost vorba despre o naștere prematură, așa cum reiese și din declarația Simonei pentru „spynews.ro”: „A venit pe lume Ana Georgia. E mică, frumoasă şi delicată. Şi mai important, este sănătoasă. Are 2,3 kg, 48 de cm. A fost foarte vocală. Eu sunt ok, sunt la Terapie Intensivă. A fost totul perfect. S-a grăbit Ana a noastră”.

Patru ani mai târziu, pe contul ei de Facebook, fericita mamă a explicat că fetița ei nu a stat deloc la incubator, chiar dacă s-a născut la 35 de săptămâni: „Deși prematură, născută la 35 de săptămâni, Ana mea nu a stat la incubator niciun minut. Avea plămânii suficient de puternici, așa că mi-au adus-o imediat după operație, așa că am putut s-o țin în brațe, s-o mângâi, s-o adulmec. De multe ori m-am gândit cum ar fi fost să stăm separate de un geam, de un aparat, zile sau chiar luni, așa cum li se întâmplă multor părinți de prematuri...”

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Cât de mult au crescut copiii ei

Mezinul familiei s-a născut în anul 2019

Pe 9 mai 2019, vedeta de la „Antena1” a devenit mamă pentru a doua oară. Atunci s-a născut fiul ei, Vlad Ioan, micuțul primind nota 10 la naștere, după cum a povestit Simona Gherghe pe contul ei de Facebook„Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin... Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viaţa ta! Mami, tati şi Ana (fetiţa Simonei Gherghe - n.r.) te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea”.

Mesajul Simonei Gherghe pentru mame: Este al naibii de greu!

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Cât de mult au crescut copiii ei

Simona Gherghe și-a dorit dintotdeauna să devină mamă

Într-un interviu acordat mai demult pentru revista „Viva!”, vedeta de televiziune nu s-a ferit să spună că a visat dintotdeauna să aibă copii. În același timp, a mărturisit că a avut și momente în care nu mai spera să devină mamă: „Eu mi-am dorit dintotdeauna copii, m-am văzut întotdeauna mamă. La mine a venit foarte târziu sarcina, o dată pentru că eu l-am întâlnit pe Răzvan, omul alături de care am simțit că vreau să-mi fac o familie, când aveam vreo 35 de ani, și apoi, într-adevăr, a fost lupta noastră să avem acest copil, și chiar, la un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac și cred că în momentul în care m-am relaxat atunci s-a întâmplat. Cred că copilul vine atunci când tu te liniștești...”

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Cât de mult au crescut copiii ei

A adus în prim-plan provocările de mamă cu doi copii

Chiar dacă se simte cu adevărat împlinită de când este mamă, Simona Gherghe a povestit, mai demult, că fiicei sale nu i-a fost ușor să-l accepte pe fratele ei. Într-o postare din anul 2020, de pe contul ei de Facebook, a venit cu următoarele detalii: „Acum un an, nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea... Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei, când s-a născut Vlad, deși o pregătisem toată sarcina. Și nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Și oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, s-au obișnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi crește inima când îi văd așa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori...”

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Cât de mult au crescut copiii ei

A vorbit despre educația copiilor săi

Vedeta a recunoscut că este mai autoritară decât soțul ei în privința educației copiilor și că ține mult ca aceștia să se familiarizeze cu anumite rutine și să fie disciplinați. Într-o intervenție pentru „Fanatik”, a declarat că: „Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos. Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn...”