swipe
↓ citeste mai jos ↓
Lili Sandu a născut în pandemie Lili Sandu a născut în pandemie
1 / 6
Vedetă a avut depresie postnatală Vedetă a avut depresie postnatală
2 / 6
Primul an după ce naștere a fost plin de încercări pentru Lili Sandu Primul an după ce naștere a fost plin de încercări pentru Lili Sandu
3 / 6
Micuțul Thomas Jay a crescut și are aproape 3 ani! Micuțul Thomas Jay a crescut și are aproape 3 ani!
4 / 6
Cum se descurcă Lili Sandu în rolul de mămică Cum se descurcă Lili Sandu în rolul de mămică
5 / 6
Ce spune Lili Sandu despre un al doilea copil Ce spune Lili Sandu despre un al doilea copil
6 / 6

Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Lili Sandu a născut în pandemie

Lili Sandu se numără printre femeile care au născut în pandemie. Pe 2 august 2020, actrița devenea pentru prima dată mamă, într-un moment în care medicii nu îi mai dădeau nicio speranța că va avea un copil.

După ce a născut, Lili a mărturisit că înainte să rămână însărcinată se gândea serios să apeleze la fertilizarea in vitro fiindcă își dorea enorm să îi dăruiască logodnicului ei un copil.

Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Vedetă a avut depresie postnatală

Depresia postnatală nu a ocolit-o pe frumoasa vedetă, care a recunoscut că maternitatea a copleșit-o încă din prima clipă. La nici 24 de ore după ce a născut, ea a primit o lovitură dură de la medici, care i-au spus că bebelușul său trebuia să mai rămână câteva zile în spital fiindcă avea o formă severă de icter. 

„La 24 de ore după ce l-am născut pe Thomas, doctora neonatolog a descoperit o bilirubină destul de crescută.. asta înseamnă că are icter, iar majoritatea copiilor au o formă mai ușoară să spunem. Proptitudinea doamnei doctor ne-a ținut pe loc în spital pentru că și-a dat seama încă din primele ore de viață și a decis să acționeze punându-l pe Thomas la acele lămpi speciale. Bilirubina era destul de crescută în jur de 12 – 14 și este un icter puțin mai avansat.(....) El stă în permenență la aceste lămpi … Sunt doar două momente ale zilei când eu îl pot vedea și în care pot sta cu el și îl pot alăpta siasta doar în a treia zi, pentru că în primele zile a stat doar la lampă, nu am putut să îl țin în brațe. Sunt singurele momente de care mă bucur, atunci când trebuie să mi-l aducă. Faptul că nu îl pot avea lângă mine non-stop mă dărâmă psihologic. Încerc să fiu puetrnică și să nu mă las doborată foarte mult de tot ce se întâmplă”, povestea Lili Sandu în urmă cu doi ani.

Din fericire, micuțul TJ s-a recuperat, iar la externare, Silviu i-a așteptat pe cei doi la ieșirea din spital.

Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Primul an după ce naștere a fost plin de încercări pentru Lili Sandu

Lili Sandu a recunoscut, în podcastul „Acasă la Măruță”, că relația cu logodnicul său, Silviu Tolu, ajunsese într-un punct critic în primul an de maternitate. Actrița s-a dedicat în totalitate rolului de mamă și era atât de obosită încât nu mai avea timp și energie să petreacă timp și cu partenerul sau.

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmpla. Văzându-mă că sunt obosită, (Silviu) își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze”, a povestit Lili.

Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Micuțul Thomas Jay a crescut și are aproape 3 ani!

Din fericire, perioada critică a trecut, iar acum Lili Sandu se bucură din plin de rolul de mămică. Ea și logodnicul ei, Silviu Țolu, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Thomas Jay va împlini în vara acestui an 3 ani, iar actrița recunoaște că nici acum nu îi vine să creadă că visul ei, acela de a deveni mamă, a devenit realitate:

„Acum 2 ani deveneam mama și renășteam împreuna cu ține. Țin minte atât de clar cum mi-ai zâmbit când te-au adus să te pup de parcă ne știam de-o viață… și chiar așa este, de atât ne știm. Totul a început odată cu tine. Ești atât de minunat încât nu trece zi să nu fiu recunoscătoare și să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dăruit”, a mărturisit Lili Sandu în vara anului trecut.

Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Cum se descurcă Lili Sandu în rolul de mămică

Lili Sandu recunoaște că viața de mamă este grea și plină de provocări, dar răsplata este pe măsură. Ea a mărturisit, într-un interviu pentru Click!, că alege să se bucure din plin de copilul ei și de toate satisfacțiile pe care acesta i le oferă:

„Este o viață frumoasă, încărcată de multe momente pe care le trăiești poate o singură dată, de zile ușoare, dar și de unele în care treci prin panică de a-ți vedea copilul răcit. Pe scurt, este o viață încărcată dar de care eu aleg să mă bucur la maximum”, a declarat Lili Sandu pentru Click!.

Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Ce spune Lili Sandu despre un al doilea copil

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de aproape 10 ani, iar în urmă cu doi mărturiseau că își doresc enorm un frățior sau o surioară pentru TJ. Acum, actrița spune că nu exclude ideea de a deveni din nou mamă, dar că momentan se bucură de momentele petrecute alături de băiețelul sau:

„Cât despre un alt copil, am învățat să nu spun niciodată... niciodată! Dar momentan ne bucurăm de Thomas Jay și de toate schimbările frumoase pe care ni le-a adus în viață”, a dezvăluit Lili Sandu pentru Click!.