swipe
↓ citeste mai jos ↓
CRBL și soția sa, Elena, unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz CRBL și soția sa, Elena, unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz
1 / 7
CRBL este un familist convins? CRBL este un familist convins?
2 / 7
Alessia are aproape 13 ani Alessia are aproape 13 ani
3 / 7
Familia a locuit în Spania timp de 2 ani Familia a locuit în Spania timp de 2 ani
4 / 7
Alessia este activă pe social media Alessia este activă pe social media
5 / 7
Părinții se mândresc cu ea Părinții se mândresc cu ea
6 / 7
CRBL a anunțat că divorțează CRBL a anunțat că divorțează
7 / 7

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

CRBL și soția sa, Elena, unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz

CRBL și Elena s-au cunoscut în cadrul emisiunii fenomen difuzată pe postul de televiziune ProTV, "Dansez pentru tine". El era participant în cadrul concursului, iar ea coregrafă.

Pasiunea lor pentru dans i-a adus împreună și asta chiar i-a făcut să devină un cuplu extrem de bine sudat. S-au căsătorit în 2008, au trecut cu bine peste toate încercările vieții și iată că formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au devenit și pentru prima dată părinți împreună, când a venit pe lume micuța Alessia Ecaterina, fiica lor care acum a ajuns la vârsta 12 ani! Seamănă izbitor cu mama ei, o să vezi! 

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

CRBL este un familist convins?

Ei bine, da! Eduard Andreianu este un familist convins, își adoră soția și fiica și mereu își face timp pentru ele, cei trei desfășurând multe activități amuzante împreună.

Se poate spune că a fost dragoste la prima vedere între Elena și CRBL? Putem doar presupune, mai ales că la scurt timp după ce au format un cuplu, artistul a și cerut-o de soție.

Așa cum era de așteptat, cererea în căsătorie nu putea fi decât una atipică. Aparent, CRBL i-a cumpărat iubitei lui o pisică și a legat inelul de logodnă de zgarda ei. Asta da cerere inedită! Cei doi s-au cununat în 2008 iar doi ani mai târziu, în 2010, a venit pe lume și minunea lor - Alessia.

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

Alessia are aproape 13 ani

Rodul iubirii dintre Elena și CRBL a ajuns la aproape 13 ani, pe care îi va împlini pe 21 august și este o adevărată domnișoară. Wow, cât de repede a trecut timpul!

A moștenit trăsăturile mamei, dar și dragostea pentru muzică a tatălui ei. Ce să mai, este o mică artistă care a iubit camera încă de când era foarte mică, dovada clară fiind faptul că fetița a participat cu tatăl ei la mai multe emisiuni și la un moment dat, a fost și vlogger. Se pare că e la fel de naturală în fața camerelor ca și familie ei de artiști!

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

Familia a locuit în Spania timp de 2 ani

Fac totul împreună și familia este sfântă pentru ei, astfel că în septembrie 2020 au luat decizia de a se muta cu toții în Spania. Au stat departe de România timp de 2 ani, până în toamna lui 2022, când s-au întors pe meleagurile noastre. 

Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că este mai bine așa pentru familia noastră. Este o nouă provocare, o nouă încercare și am vrut să găsesc mai multă liniște”, a declarat artistul despre mutarea inițială în altă țară.

Totuși, se pare că deși au fost încântați pe moment să trăiască în altă țară, dorul de casă și de oamenii dragi și-au spus cuvântul.

Acum suntem în situația în care totul este acolo, dar gândul ne rămâne aici. Niciodată nu ești împăcat cu ce ai. Mă cheamă România, mă cheamă acasă. Acolo, indiferent ce aș face, câți bani aș avea, mă simt ca un nomad, nu am țară”, a mai spus CRBL despre întoarcerea în țară.

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

Alessia este activă pe social media

Mezina familiei Andreianu nu mai este deloc micuță, ba chiar se transformă pe zi ce trece într-o domnișoară tare frumoasă.

Spre deliciul fanilor lui CRBL, Alessia este activă pe rețelele de socializare și are propria pagină de Instagram, unde postează poze cu părinții, dar și cu prietenii săi, atât din vacanță, cât și de acasă.

Copila este pasionată de muzică și dans, de citit și de limbi străine, dar și să experimenteze tot felul de lucruri noi, spune tatăl ei.

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

Părinții se mândresc cu ea

Semănând din ce în ce mai mult cu mama ei, Alessia crește văzând cu ochii, iar părinții săi au încredere și sunt mândri de ea.

Nu îmi fac griji ca alți tați de fete. Eu sunt convins că i-am dat o educație suficient de bună Alesiei încât să poată să ia cele mai înțelepte decizii în viață, dar anturajul are întotdeauna ceva de spus și… trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile. Suntem aproape de ea în tot ceea ce face și o susținem”, a mai spus CRBL.

Ce mare a crescut fiica lui CRBL! Seamănă tot mai mult cu mama ei și a moștenit pasiunea tatălui pentru muzică

CRBL a anunțat că divorțează

S-au iubit și și-au stat alături mai bine de 16 ani, dar viețile lor o iau de acum pe drumuri separate. CRBL a anunțat oficial, pe rețelele de socializare, că el și Elena au decis să divorțeze. 

Așa cum le este stilul discret, nu au intrat în amănunte și preferă "să-și spele rufele murdare" în intimitate, de dragul fiicei lor de 14 ani. 

"Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.

Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena", a fost mesajul artistului. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eduard CRBL (@eduardcrbl)