swipe
↓ citeste mai jos ↓
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015 Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015
1 / 6
Fiica lor mai mare va împlini anul acesta 6 ani Fiica lor mai mare va împlini anul acesta 6 ani
2 / 6
Mezina familiei a împlinit 4 ani Mezina familiei a împlinit 4 ani
3 / 6
Și-au mutat fiicele de la grădiniță privată la o grădiniță de stat Și-au mutat fiicele de la grădiniță privată la o grădiniță de stat
4 / 6
Cele două fetițe au o relație strânsă cu tatăl lor Cele două fetițe au o relație strânsă cu tatăl lor
5 / 6
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre provocările din viața de cuplu Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre provocările din viața de cuplu
6 / 6

Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015

Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe când Gabriela Cristea era prezentatoarea acelei emisiuni. Tavi Clonda făcea parte în bandul emisiunii. Între el și Gabriela este o diferență de vârstă de 8 ani.

Stând de vorbă cu „ego.ro”, Tavi a povestit cât de fericit a fost când soția sa a acceptat să poarte numele lui după ce s-au căsătorit: „Pe Gabriela nu o mai cheamă Cristea de când ne-am căsătorit, o cheamă Gabriela Clonda. Numele de scenă nu avea rost să îl schimbăm pe Instagram, Facebook...Eu i-am explicat că nici în acte nu țin să fie Gabriela Clonda, dar ei i-a plăcut foarte mult ideea și a zis: „Ba da, așa vreau eu!”...Faptul că a venit de la ea m-a bucurat”.

Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Fiica lor mai mare va împlini anul acesta 6 ani

Victoria va împlini 6 ani pe 23 septembrie. Anul trecut, de ziua ei, Gabriela i-a transmis un mesaj emoționant, așa cum reiese și din informațiile disponibile pe „spynews.ro”: „Blândă și generoasă, cu dorința să învețe toate tainele lumii, ne luminează viața ca un far. Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie...”.

Tot pentru sursa citată, vedeta a spus că atât ea, cât și Tavi, au fost foarte emoționați când s-au dus, pentru Victoria, la festivitatea de la final de an de la grădiniță: „Ne-am început dimineața cu lacrimile înnodate în bărbă…e prima dată când realizăm că Victoria merge din toamnă la școală. Mulțumim doamnelor educatoare pentru grija și iubirea voastră”.

Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Mezina familiei a împlinit 4 ani

Pe 17 martie, Iris a împlinit 4 ani, iar părinții ei i-au organizat o petrecere. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, mama ei a postat pe rețelele de socializare un mesaj, în cadrul căruia a vorbit cu drag despre primii ani din copilăria lui Iris. Potrivit „Ciao”, mesajul arată în felul următor: „Iris…4 ani! Copilul meu „complice” împlinește 4 ani… a fost cea mai cuminte bebelușă până la un an, apoi și-a arătat personalitatea și ne-a uimit mereu cu bucuria și energia ei. Încerc să păstrez parfumul fiecărei perioade și în fiecare zi îmi revin în minte crâmpeie din momentele noastre”.

Mai demult, Gabriela Cristea nu a ezitat să le povestească fanilor un incident mai puțin plăcut prin care a trecut cu fetița ei cea mică la grădiniță. Ea a făcut aceste dezvăluiri în cadrul podcastului Dianei Bișinicu, dar le poți descoperi și în informațiile furnizate de „cancan.ro”: „Mușca, este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o e mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel...”

Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Și-au mutat fiicele de la grădiniță privată la o grădiniță de stat

Într-un interviu pentru „Fanatik”, Tavi Clonda a venit cu explicații legate de mutarea fiicelor sale de la o grădiniță particulară la una de stat. Astfel, el a precizat că nici el, dar nici soția lui, nu erau mulțumiți de faptul că nu puteau afla destule informații despre ceea ce făceau fetele lor în timpul programului la grădiniță. În plus, a menționat că decizia de a le muta pe fete la altă grădiniță a fost motivată și de distanța față de casă:

„…Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit.
”Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți. Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau ok, dar nu… la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac”.

Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Cele două fetițe au o relație strânsă cu tatăl lor

Tot în cadrul interviului pentru „Fanatik”, Tavi a ținut să spună că are o relație foarte apropiată cu fiicele lui, că le ia cu el peste tot. În același timp, a explicat că el și Gabriela au stiluri de parenting diferite: 

„Fetele au început să mai crească și începe să fie puțin mai bine. Mai bine, dar nu mai ușor! Pe de altă parte, când erau bebeluși, cu căruciorul era mai bine, că erau mai liniștite. Acum sunt cu mine peste tot, le iau cu mine, sunt bodyguarzii mei.

Avem momente și momente! Dacă Gabriela la început a zis la început că ea o o să fie mama aia rea și eu tatăl ăla bun. Nu s-a întâmplat așa. Eu sunt un pic mai strict, Gabriela le lasă mai cu hărmălaie, eu le pun să strângă, și ea, dar când rămân eu după masă e normal că mă ocup mai mult de ele. Când sunt foarte obosite, le las să facă orice”.

Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre provocările din viața de cuplu

Anul trecut, Tavi a acordat un interviu pentru „Ciao” și nu a ezitat să spună că, de când el și Gabriela sunt părinți, se confruntă cu alte provocări decât anterior. Spre exemplu, a adus în discuție faptul că nu mai au suficient timp pentru a petrece timp numai ei doi și că au și momente în care se ceartă:

„...Ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și suntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondănim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine...

Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri... Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea, dar organizarea e cea mai importantă, că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă.