swipe
↓ citeste mai jos ↓
A dezvăluit „secretele” unei căsnicii reușite A dezvăluit „secretele” unei căsnicii reușite
1 / 6
Nu este cununat religios cu soția lui Nu este cununat religios cu soția lui
2 / 6
Soția lui a explicat cum a fost cucerită de el Soția lui a explicat cum a fost cucerită de el
3 / 6
Marcel Pavel îi este recunoscător soției sale pentru sacrificiile făcute Marcel Pavel îi este recunoscător soției sale pentru sacrificiile făcute
4 / 6
Băieții lui sunt și ei pasionați de muzică Băieții lui sunt și ei pasionați de muzică
5 / 6
Mezina familiei calcă și ea pe urmele părinților ei Mezina familiei calcă și ea pe urmele părinților ei
6 / 6

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

A dezvăluit „secretele” unei căsnicii reușite

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, sunt împreună de mai bine de 3 decenii. Într-un interviu din acest an pentru emisiunea „FRESH by Unica”, artistul a adus în prim-plan câteva dintre „secretele” căsniciei sale fericite: „...avem încredere unul în celălalt, ne respectăm, ne iubim. Pe mine nu m-a furat succesul! Contează foarte mult să ai echilibrul acesta mental să poți să controlezi acest lucru. Că te poate fura succesul, uiți de familie, devii egoist, te gândești numai la tine, ca tine nu mai e nimeni, e o problemă asta!”

În același timp, a insistat asupra ideii potrivit căreia gelozia nu și-a făcut niciodată loc relația cu partenera sa de viață: „Nu m-a atenționat niciodată, să-mi spună. Ea e foarte înțeleaptă! Ea, fiind artistă la bază, știe viața noastră. Nu spun acum că este o căsnicie perfectă și e numai fericire, mai sunt și mici probleme, contradicții, dar așa, ne înțelegem foarte bine, e armonie, e frumos...”

La rândul ei, Violeta Pavel a vorbit despre importanța respectului și a încrederii într-o căsnicie. Potrivit „kfetele.ro”, a venit cu aceste precizări: „Nu ştiu dacă este neapărat un secret, însă este vorba în primul rând despre respect reciproc şi despre încredere reciprocă, pentru că, dacă ele dispar, mi-e suficient de clar că nu va mai rezista acea căsnicie”.

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Nu este cununat religios cu soția lui

Cântărețul s-a căsătorit cu Violeta civil, în anul 1996. În interviul din emisiunea „FRESH by Unica”, a explicat de ce nu au ajuns să se căsătorească și religios. „Nu știu… A trecut vremea! Preocupați de copii, ce să mai facem nuntă?! Dar până la urmă cred că vom face acest pas în intimitatea noastră, vom face. În fața lui Dumnezeu trebuie să ne unim! Am făcut doar cununia civilă la primărie.”

De altfel, Marcel Pavel nu s-a ferit să recunoască nici în cadrul podcastului Alexandrei Ungureanu că nu a avut nuntă la biserică: „Nici nu am făcut nunta. Am făcut doar la primărie. Nici ea nu a vrut, nici eu. I-am zis hai să o facem pe aia de argint, a zis că nu. Noi nu suntem atât de conformiști. A fost ceva simplu, am dat la primărie, ne-am căsătorit și de atunci suntem nedespărțiți...”

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Soția lui a explicat cum a fost cucerită de el

Violeta Pavel este originară din Rusia și, până să-l cunoască pe alesul inimii ei, a fost balerină la faimosul „Bolshoi Theatre” din Moscova. În acea perioadă purta numele de Violeta Șmîșleaeva. Despre ce a cucerit-o la cel care avea să-i devină partener de viață a vorbit într-un interviu acordat acum trei pentru „femeide10.ro”: „Pe soțul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut în ’92. Uite, și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine!... Eram și tineri. Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna charismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă”.

În plus, în cadrul aceluiași interviu, Violeta a ținut să vorbească despre cum a fost primită în familia soțului ei și despre cum a ajutat-o acesta să învețe limba română: „...el a reușit să-mi acorde protecția necesară, iar familia lui m-a primit cu multă înțelegere și căldură...Eu aș fi vrut ca el să mă învețe română, însă nu am putut să suport stilul prea rigid, și pretențios al dascălului. Drept urmare, soțul meu a făcut un gest foarte frumos : mi-a luat de la un anticariat un ghid de conversație. Așa am reușit să păstrăm liniștea în familie, iar eu am învățat, singură și fără stres, limba română”.

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Marcel Pavel îi este recunoscător soției sale pentru sacrificiile făcute

Când a fost invitat la podcastul Alexandrei Ungureanu, îndrăgitul interpret nu s-a ferit să spună că soția lui a renunțat la cariera artistică pentru a veni cu el în România și pentru a-și întemeia o familie: „Ea a făcut liceul de coregrafie din Moscova, dar i-am oprit eu avântul, căsătorindu-se cu mine. A spus că „Eu am venit pentru dragostea și iubirea pe care ți le port”. Rezultatul acestei iubiri, copiii noștri...Faptul că a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect”.

Mai mult, când a fost invitat la o emisiune pentru postul de televiziune „AntenaStars”, Marcel Pavel nu a ezitat să-și exprime regretul pentru că Violeta nu s-a mai dedicat baletului. Conform informațiilor oferite de „spynews.ro”, a declarat că: „Nu a mai avut timp să dezvolte și să ajungă pe marile culmi ale baletului clasic fiindcă m-a întâlnit pe mine. Îmi pare rău, trebuie să spun asta”.

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Băieții lui sunt și ei pasionați de muzică

Invitat anul trecut la o emisiune la „AntenaStars”, Marcel Pavel a vorbit și despre cei doi băieți ai lui, Richard și Sasha. De exemplu, Richard, fiul cel mare, este lăudat de tatăl său pentru talentul său deosebit, așa cum reiese și din informațiile oferite de „FANATIK”: „Îi voi căuta un post de profesor acum. Și claxoane, dacă sună șapte mașini, el știe fiecare notă. Eu trebuie să iau de la el, că eu nu am auz absolut”.

În ceea ce-l privește pe fiul mai mic, Sasha, despre el tatăl său a povestit, potrivit aceleiași surse, că a făcut pian 13 ani: „Sasha, rătăcit ca întotdeauna, nu e decis...Nu are astâmpăr. A făcut 13 ani de pian, s-a apucat de prestidigitație. A făcut magie, și pe aia o știa bine, a abandonat-o după o lună. Dar, bine, și eu am fost cam la fel...Eu îl las. Oricum, față de ce se întâmplă în generația vârstei sale, nu face nenorociri. Adică, atunci când te trezești cu Poliția acasă sau chestii din astea, ai probleme”.

În urmă cu 4 ani, Sasha și-a lansat o colecție de haine sport, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Despre acest demers tânărul a vorbit pentru emisiunea „Star Matinal”. Iată ce a explicat, potrivit „OK!”: „Eu mi-am creat un brand de haine. Nouă ne plac foarte mult hainele şi am zis că... hai să facem ceva ce am vrea să cumpărăm. Să am mereu ceva de îmbrăcat”.

Anul trecut, Marcel Pavel a apărut pe scenă, alături de cei doi fii ai săi, într-un concert organizat cu prilejul împlinirii a 634 de ani de la atestarea documentară a orașului Pitești. Înainte de spectacol, artistul a anunțat că va fi pe scenă împreună cu băieții lui, așa cum reiese și din informațiile puse la dispoziție de „Adevărul”: „În seara aceasta cei doi fii ai mei, Sasha Pavel şi Richard Pavel, vor cânta pe aceeaşi scenă alături de mine”.

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Mezina familiei calcă și ea pe urmele părinților ei

În anul 2022, Yuvenalia Ioana Pavel, fiica lui Marcel Pavel, a apărut pe scena Operei Române într-un spectacol de balet. Despre acest eveniment, tatăl ei a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „FANATIK”: „Sunt primii pași de balet ai Yuvenaliei pe scena Operei Române, dar ea face balet de la vârsta de 6 ani. I-am spus soției mele: „Înțeleg ca fiica noastră să facă balet, pentru că, oricum, îți moștenește talentul și dacă va alege această cale și va alege să devină profesionistă, va fi foarte bine. Dacă nu, este bine să danseze, pentru atitudine, pentru eleganță, pentru ținută”.

În plus, micuța studiază la liceul „George Enescu”, face cursuri de canto, de pian și de teatru. Despre talentele fiicei sale, cunoscutul interpret a precizat, pentru aceeași sursă, că: „Așadar, are laturi artistice extraordinare. Nu geniale, dar se dezvoltă frumos, și are preocupări inteligente”.