swipe
↓ citeste mai jos ↓
Formează un cuplu alături de Marilena de aproape 3 decenii Formează un cuplu alături de Marilena de aproape 3 decenii
1 / 6
A dezvăluit câteva dintre secretele căsniciei sale reușite A dezvăluit câteva dintre secretele căsniciei sale reușite
2 / 6
A adus în prim-plan susținerea permanentă pe care i-a acordat-o soția lui A adus în prim-plan susținerea permanentă pe care i-a acordat-o soția lui
3 / 6
Este tată de fată Este tată de fată
4 / 6
Fiul său îi calcă pe urme Fiul său îi calcă pe urme
5 / 6
A vorbit despre educația copiilor săi A vorbit despre educația copiilor săi
6 / 6

Povestea de nota 10 a celebrului Gheorghe Hagi. Are o soție discretă și doi copii care i-au împlinit viața

Formează un cuplu alături de Marilena de aproape 3 decenii

Cea care i-a devenit soție faimosului fotbalist se ocupă atât de administrarea agenției de publicitate a fiului ei, Ianis, cât și de firma „Hagi Sport SRL” (aceasta deține și hotelul „Iaki” din Mamaia). 

Mai demult, Marilena Hagi a venit cu câteva detalii despre povestea de dragoste de nota 10 cu soțul ei. Potrivit informațiilor furnizate de „Viva!”, aceasta a povestit că l-a întâlnit în perioada în care era studentă și că, inițial, și-au dorit ca relația lor să rămână secretă: „M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit...”

Cei doi au avut nunta în anul 1995, la acest eveniment fiind invitate atât personalități ale fotbalului românesc, cât și din străinătate. Spre exemplu, conform informațiilor oferite de „Gândul”, au fost prezenți Hristo Stoicikov (coechipier al lui Gheorghe Hagi) sau fostul arbitru Ion Danciu. În plus, atmosfera a fost animată de trupa „Vlahos”. 

Povestea de nota 10 a celebrului Gheorghe Hagi. Are o soție discretă și doi copii care i-au împlinit viața

A dezvăluit câteva dintre secretele căsniciei sale reușite

Când a fost invitat la podcastul moderat de actorul Mihai Bobonete, „DA BRAVO!”, fostul mare sportiv a ținut să vorbească despre ceea ce l-a ajutat să-și construiască o relație de cuplu solidă alături de Marilena. Iată cu ce precizări a venit Gheorghe Hagi:

„Familia a avut înțelegere, m-a înțeles... Împărtășim aceleași lucruri, Marilena mă susține în tot ce fac și dacă nu mă susține trebuie să o conving să mă susțină. 

Trebuie să lași de la tine, să împarți. Sunt responsabilități mari pe care trebuie să le cunoști de la început, fiecare cu ele, și nu ai voie să intri în zona gri, trebuie să lași de la tine. Trebuie să împarți lucrurile, în familie nu există orgoliu. ...prima oară o iubești și după aceea o respecți. O iubești permanent, chiar dacă nu te manifești așa de mult ca prima dată, dar tot o iubești. Iubirea trebuie să fie”.

Povestea de nota 10 a celebrului Gheorghe Hagi. Are o soție discretă și doi copii care i-au împlinit viața

A adus în prim-plan susținerea permanentă pe care i-a acordat-o soția lui

După ce a învins FCSB-ul, Gică Hagi a ținut să sărbătorească fericitul eveniment alături de soția lui. În același timp, cu ocazia victoriei sale, vedeta fotbalului românesc nu a ezitat să-i mulțumească partenerei sale de viață pentru susținerea enormă de care a avut mereu parte datorită ei. Astfel, acordând un interviu pentru „SportCast cu Sile”, a spus despre Marilena că este „cel mai bun prieten” al lui:

„...Femeile sunt mai puternice ca noi. Noi le avem pe ale noastre, dar ele sunt mult mai puternice, din ce am văzut eu. Am văzut-o pe soția mea la naștere. La Ianis am fost în sala de naștere, la Kira eram plecat și nu am putut. Dar la Ianis n-a vrut să nască până n-am venit eu. E puternică de tot. Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bune, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am”.

Povestea de nota 10 a celebrului Gheorghe Hagi. Are o soție discretă și doi copii care i-au împlinit viața

Este tată de fată

Kira Hagi a venit pe lume în anul 1995, în perioada în care tatăl ei juca fotbal pentru „Barcelona”. Tânăra a studiat actoria în SUA, la „New York” și s-a licențiat în „Acting for film”. Anul trecut, ea a făcut parte din distribuția unui serial românesc difuzat pe unul dintre cele mai cunoscute programe de televiziune. Potrivit informațiilor oferite de „Libertatea”, după ce și-a primit rolul în serialul „Lia”, a menționat că: „Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată...”

Toamna aceasta, Kira s-a remarcat și într-o piesă de teatru, jucată pe scena „Teatrului Național din București”. La finalul acesteia, Gheorghe Hagi a urcat pe scenă, a îmbrățișat-o și i-a oferit un buchet de flori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

În afară de teatru și film, tânăra de 27 de ani este pasionată și de pictură. De pildă, toamna trecută, a lansat expoziția „Rădăcini”, care s-a bucurat de multe aprecieri. 

Povestea de nota 10 a celebrului Gheorghe Hagi. Are o soție discretă și doi copii care i-au împlinit viața

Fiul său îi calcă pe urme

Mezinul familiei, Ianis, s-a născut în anul 1998 la Istanbul, pe când tatăl său juca la „Galatasaray”. Încă de la vârsta de 10 ani, fiul lui Gheorghe Hagi a fost încris la academia tatălui său și a debutat la „FC Viitorul Constanța” în anul 2014, la vârsta de 16 ani. 

A ajuns în naționala de seniori a României în anul 2018, iar în momentul de față joacă pentru echipa spaniolă „Alavés”, fiind împrumutat de la formația scoțiană „Glasgow Rangers”. 

Despre ce l-a ajutat în cariera sa, Ianis Hagi a vorbit în cadrul rubricii „Dialoguri fără vloguri”, de la „PRO SPORT”: „Sunt chestii pe care le văd, le simt natural, nu aș fi putut niciodată prin antrenament să ajung să le văd cu 2-3 secunde înainte să se întâmple. Iar prin muncă, sigur, partea fizică. Nu m-am născut un atlet, a trebuit să devin unul. Să trag de mine. De când am debutat în fotbal până azi a trebuit să pun 12 kilograme pe mine, să îmi cresc mult capacitatea aerobă… Un drum al muncii, repetiției, antrenamentelor”.

Anul acesta, s-a logodit la Paris cu partenera lui, Elena Tănase. Aceasta este de origine aromână, iar tatăl ei este bun prieten cu Gheorghe Hagi. „Regele” fotbalului românesc a fost fericit că fiul său s-a logodit, așa cum reiese și din informațiile oferite de „digifm.ro”: „O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Povestea de nota 10 a celebrului Gheorghe Hagi. Are o soție discretă și doi copii care i-au împlinit viața

A vorbit despre educația copiilor săi

Pe lângă dezvăluirea poveștii de dragoste de nota 10 cu soția lui, „Regele” nu a ezitat să spună cum s-a străduit să-i educe, de mici, pe copiii săi. În cadrul podcastului „DA BRAVO!”, a relatat că: „Totul pleacă din educație. Contează fiecare an. Ce îi înveți de mici se va vedea pentru totdeauna. De când sunt mici trebuie să ai grijă de ei, primul lucru fiind statul cu ei în permanentă. Ei tebuie să te simtă, să te vadă, trebuie să îți cunoască principiile și regulile. După aceea, de la 16 ani, atunci trebuie să fie prima oară când simt că pot lua decizii sau pot să îți întoarcă vorba. Eu i-am întrebat pe ai mei ce vor să facă...”

În plus, a vorbit despre așteptările pe care le are de la Kira și de la Ianis: „Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați. Depinde cum i-ai educat de mici. Eu am împărtășit cu ei asta și cred că au fost de acord. Pentru că și noi, când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei. De aceea eu cred că nu au uitat și vor face așa”.