150 de perechi de pantofi pentru pasionații de shopping

150 de perechi de pantofi pentru pasionații de shopping

Alexandra Ion

Se știe că femeile au o adevărată plăcere în a-și cumpăra pantofi și profită de orice motiv pentru a-și mări colecția. Așa că nu e de mirare că de Paște vor căuta prin toate magazinele acea pereche, cu pretextul de a respecta tradiția de Paște. Nu poți ciocni ouăle fără să ai în picioare o pereche nouă de stiletto, nu-i așa?

Pentru toate pasionatele de pantofi dar şi de shopping, Mega Mall a pregătit o campanie inedită prin care premiază cumpărătorii cu 150 de perechi de pantofi. Concursul organizat în perioada 16.04 - 30.04.2016 răsplătește cumpărăturile de minim 250 lei într-o singură zi cu 10 perechi de pantofi oferite zilnic. Premiile includ pantofi pentru femei, bărbați și copii, din colecțiile de primăvară/vară 2016.

Încălţămintea a fost selecționată din magazine precum Aldo, Anna Cori, Bata, Bby, Benvenuti, Buzz, C&A, Catali, Deichmann, Hilfiger Denim, Gherasos, Il passo, Kix, Lee Cooper, Marks&Spencer, Next, Noriel, Otter, Parfois, Pepper, Shoes Couture, Sport Vision, Vans.

Și, ca să te asiguri că îți alegi o pereche de pantofi care să ți se potrivească, amintește-ți sfaturile specialiștilor. Te pot ajuta să pleci acasă cu o pereche de pantofi de care să te bucuri multă vreme!
- Caută-ți măsura potrivită! De cele mai multe ori asta înseamnă să încerci trei mărimi diferite, dar merită! Asigură-te că te simți confortabil, nu doar sexy.
- Probează pantofii seara! Picioarele sunt mai umflate în ultima parte a zilei și e important să te asiguri că aceia pe care îi vei alege ți se vor potrivi în orice moment al zilei.
- Ține cont de hainele pe care le ai deja! Ai la ce sa îi asortezi sau vor sta în dulap până când îți vei schimba garderoba sau chiar stilul de viață?
- Îmbracă-te pentru pantofii pe care urmează să îi probezi! Asta presupune să nu îți alegi pantofii cu toc în timp ce ești îmbrăcată cu hainele de yoga. Odată ce-i integrezi într-un outfit, este mai ușor să-ți dai seama dacă ți se potrivesc sau nu.
- Alege tendințele care ți se potrivesc! Cu siguranță magazinele au pregătit produse conform celor mai noi trenduri, însă încearcă să le adaptezi corpului și stilului tău de viață.

Mega Mall este destinația ideală pentru cumpărăturile de Paște - alege de aici cadouri pentru cei dragi sau ingredientele pentru masa de Paște și poți câștiga o pereche de pantofi. Shopping is rewarding, nu?

Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 75.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.
Mega Mall aduce și o serie de premiere în retailul romanesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.
Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti şi Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Articolul urmator
Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?
Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Cele mai potrivite perechi din zodiac
    Cele mai potrivite perechi din zodiac

    Semnul zodiacal sub care te-ai născut își pune amprenta asupra tuturor aspectelor vieții, de aceea nici relațiile romantice nu fac excepție. Astfel, pentru ca acestea să fie...

    4 perechi de zodii care se iubesc în secret
    4 perechi de zodii care se iubesc în secret

    Să îți dai seama când cineva te place nu este întotdeauna la îndemână. Astfel, anumite persoane sunt mai degrabă rezervate, iar gesturile și atitudinile...

    3 perechi de gemeni în 5 ani: „Spăl haine de patru ori pe zi și aspiratorul inteligent face curat toată noaptea”
    3 perechi de gemeni în 5 ani: „Spăl haine de patru ori pe zi și aspiratorul inteligent face curat toată noaptea”

    Kathleen Marie a născut trei perechi de gemeni începând cu 2015, până în 2021. Ea ne povestește cum reușește să țină casa organizată cu 6 copii mici, care...

    Cele mai potrivite perechi din zodiac pentru o relație de lungă durată
    Cele mai potrivite perechi din zodiac pentru o relație de lungă durată

    Dacă pentru anumite persoane o relație romantică de durată se bazează pe cât mai multe asemănări dintre parteneri, pentru altele contează mult modul în care aceștia...

    Misterul a fost elucidat! De ce gemenii sunt îmbrăcați mereu la fel
    Misterul a fost elucidat! De ce gemenii sunt îmbrăcați mereu la fel

    Părinții de gemeni sunt cu adevărat binecuvântați și totodată trebuie să facă față provocării alegerii numelor, hainelor sau coafurii celor mici. Atunci când ne...

    Când Dumnezeu a creat mama ...
    Când Dumnezeu a creat mama ...

    “Când Dumnezeu a creat mama, era în şasea zi de muncă. Un înger a venit şi l-a întrebat:

    Gata! S-a demonstrat științific de ce nu trebuie să intri încălțat în casă
    Gata! S-a demonstrat științific de ce nu trebuie să intri încălțat în casă

    Pentru români, dar și pentru alte naționalități, mai ales pentru cele din Asia, a intra încălțat în casa cuiva, inclusiv în propria ta casă, este ceva de...

    4 zodii care vorbesc prea mult
    4 zodii care vorbesc prea mult

    A fi vorbăreț nu este un defect. De fapt, este grozav să ai talentul de a vorbi cu oricine despre orice, pentru că, procedând astfel, dai impresia că ești prietenos și sociabil....

    © 2024 Qbebe