Fiicele lui Michael Jackson, Madonna si Johnny Depp sunt acum adevarate dive

Fiicele lui Michael Jackson, Madonna si Johnny Depp sunt acum adevarate dive

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Timpul a trecut repede si pentru copiii unor staruri, care acum au devenit adolescenti. In randurile de mai jos veti afla cum a evoluat viata si look-ul fiicelor unor celebritati, acestea transformandu-se treptat in dive.

Lilly Rose Depp (16 ani)

Este fiica actorului american Johnny Deppy si a cantaretei franceze Vanessa Paradis (Lilly s-a nascut in Franta). Dupa ce acestia s-au despartit in 2012, au optat pentru custodia comuna a fetei (desi nu au fost niciodata casatoriti oficial). In toti acesti ani, cuplul a devenit cunoscut pentru discretia din viata privata, inclusiv in ceea ce-i priveste pe copii (cei doi mai au un baiat, pe Jack).
Pana in prezent, Lilly da semne ca ar cocheta atat cu o cariera de actrita (in 2014 si-a facut debutul in lumea cinematografica cu filmul lui Kevin Smith, "Tusk", iar in acest an a jucat in "Yoga Horsers", ce il are ca director de film chiar pe tatal ei), cat si cu o cariera ca model.
De altfel, din punct de vedere al modelingului, ea a aparut, in luna aprilie a acestui an, in revista australiana "Oyster". Cu ocazia acestei aparitii, s-a spus despre ea ca "are un chip de inger si o prezenta ce magnetizeaza, in ciuda varstei sale fragede".
Tot in acest an a aparut, alaturi de mama sa, in prezentarea colectiei Chanel "Metiers d'Art" de la New York.
A inceput sa lucreze pentru revista "Oyster" chiar in Los Angeles, din dorinta de a-si petrece mai mult timp alaturi de tatal ei. Aici a acordat si un scurt interviu, in care si-a dezvaluit cateva preferinte. De exemplu, a precizat ca show-ul de televiziune preferat este "The Office", ca ii plac foarte mult documentarele din seria "Lockdown" si ca in ultimul timp prefera sa asculte melodia "Hardly" (a formatiei "Future").
Recent (in luna august a acestui an) Lilly a recunoscut, in mod subtil, in cadrul participarii sale intr-o campanie de caritate legata de sustinerea si acceptarea in societate a tuturor orientarilor sexuale, ca opteaza pentru bisexualitate. Din aceasta perspectiva, mama sa vitrega, Amber Heard, a spus ca Lilly se straduieste si mai mult "sa obtina roluri in filme de cand si-a dezvaluit orientarea sexuala", iar tatal ei a laudat-o pentru curajul de a recunoaste acest fapt.



 

Paris Michael Katherine Johnson (17 ani)

S-a nascut pe 3 aprilie 1998 in Beverly Hills (California), fiind cel de-a doilea copil si unica fiica a pop starului Michael Jackson. Mama sa este Debbie Rowe (fosta sotie a lui Michael, de care acesta a divortat in 1999) si mai are inca doi frati: pe Michael Joseph "Prince" Jackson Jr. si pe Prince Michael "'Blanket" Jackson II.
Dupa moartea tatalui sau (in 2009), Paris si fratii sai au intrat sub protectia legala a mamei lui Michael Jackson, Katherine (aceasta a fost dorinta lui Michael).
Pana la moartea tatalui lor, cei trei copii au stat departe de viata publica, iar in anul 2010 au primit un fel de recompensa financiara pe viata din partea Grammy Awards.
In iunie 2012, Paris a fost oaspete al show-ului lui Oprah Winfrey, povestind ca ea si fratii sai au purtat masti cand ieseau cu tatal lor, din dorinta acestuia de a nu fi observati de camere si de a avea o copilarie cat de cat normala.
Tot in acelasi in a acordat un scurt interviu si pentru "Ellen Show", exprimandu-si dorinta de a deveni actrita.
Un an mai tarziu, in 2013, cu doua saptamani inainte de data la care se implineau 4 ani de la moartea tatalui sau, Paris a avut o tentativa de suicid: a luat 20 de pastile de Ibuprofen si a incercat sa-si taie venele cu un cutit de bucatarie.
Cu cateva ore inainte de a face acest gest, Paris declarase pe Twitter: "simt ca m-au coplesit necazurile...acestea par mai aproape de mine decat au fost ieri...".
Paris a fost internata, iar bunica si matusa ei LaToya au declarat ca Paris este "inca fragila si este foarte greu sa faci fata atunci cand pierzi o persoana ce ti-a fost atat de apropiata", facand apel la multa discretie din partea presei.
A trecut insa de aceasta incercare, iar in ultimul an "nu mai arata ca o fetita" (asa cum declara diverse publicatii), adoptand un nou look indraznet. De exemplu, si-a vopsit parul cu o tenta de rosu-roz, explicand faptul ca aceasta este una dintre culorile sale preferate, dar si culoarea universitatii la care studiaza. In plus, in numeroase postari facute pe Instagram, a fost admirata pentru blugii taiati, lanturile suprapuse si inelele de pe degete (a adunat peste 57.000 de vizualizari).
Tot in acest an schimbarile pozitive din viata ei au fost evidente si datorita prezentei constante a iubitului ei, Chester Castellaw, despre care apropiatii ei spun: "Chester are o influenta foarte buna asupra ei, o tine ancorata in realitate si departe de drama hollywoodiana".
Mai mult, se stie deja ca in 2017 Paris isi va face debutul ca actrita in filmele "Lundon's Bridge" si "The Three Keys".


 

Lourdes Leon (18 ani)

Este fiica Madonnei si a lui Carlos Leon (cubanez). Cand Madonna s-a casatorit cu Guy Ritchie s-au mutat la Londra, iar Lourdes si fratele ei, Rocco (fiul Madonnei cu Guy) au fost inscrisi la o scoala cu predare in limba franceza.
In anul 2003 ea "a scris" o carte pentru copii alaturi de mama ei. Cartea, intitulata "The English Rose" se bazeaza pe experientele traite de Madonna alaturi de fiica ei si a avut succes.
Sapte ani mai tarziu s-a alaturat mamei sale in lansarea colectiei vestimentare "Material Girl" (inspirata de look-ul Madonnei din anii '80).
In 2014 Lourdes a absolvit "La Guardia School of Performing Art" din New York si, asa cum a precizat in acel moment si "Daily Mail", s-a inscris (asa cum facuse si mama ei) la Universitatea din Michigan, unde va studia teatrul muzical si dansul.
In mai multe randuri Lourdes s-a declarat fericita pentru ca a studiat arta, in contextul in care "acolo orice stil este acceptat: imi da incredere in mine si sentimentul ca traiesc asa cum imi doresc, ca pot avea o infatisare de succes chiar si daca arat ca un clovn".
De altfel, la fel ca si mama sa, Lourdes afiseaza de multe ori un look indraznet si nu se sfieste sa-si schimbe rapid stilul. Recent, a declarat pentru revista "People" ca inspiratiile sale sunt, in materie vestimentara, Kelly Osbourne (imaginea liniei "Material Girl") si desigur, mama ei.
Pe parcursul acestui an a vazuta de mai multe ori fara machiaj, dar purtand imbracaminte precum rochii scurte, negre sau gri, inele si un piercing in nas. In aceasta vara nu a trecut neobservat nici parul ei vopsit gri.
Moda nu este singura pasiune a lui Lourdes. Pana acum, a aparut in doua videoclipuri pentru albumul mamei sale, "Celebration" (o colectie cu cele mai de succes melodii), a jucat in productia "Grease" in liceul in care a studiat si a facut parte din backing vocals pentru albumul Madonnei "MDNA".

     

 

Surse:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lily-Rose_Depp
http://www.pinknews.co.uk/2015/08/24/lily-rose-depp-comes-out/
http://uk.eonline.com/news/649476/lily-rose-depp-15-makes-modeling-debut-see-the-photos-of-johnny-depp-s-beautiful-daughterr.
http://www.biography.com/people/paris-michael-katherine-jackson-20858523#public-appearances-and-recent-news
http://www.ew.com/article/2012/06/07/oprah-paris-jackson-michael-jackson
http://metro.co.uk/2015/09/22/michael-jacksons-daughter-paris-jackson-grows-up-just-like-everybody-else-5402804/#ixzz3nISIuc6G
http://moviepilot.com/posts/2015/09/29/michael-jackson-s-daughter-paris-is-rocking-it-with-her-new-red-hair-3567868?lt_source=external,manual
http://www.marieclaire.co.uk/news/celebrity/543093/paris-jackson-admitted-to-hospital-after-suicide-attempt.html#eyy8brQSormMxQxG.99
http://theboombox.com/michael-jacksons-daughter-paris-grown-up/
http://www.hellomagazine.com/celebrities/2014062619597/lourdes-leon-enrols-university-of-michigan/
http://hollywoodlife.com/2015/06/09/lourdes-leon-facts-madonna-daughter-fashion-designer/
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/lourdes-leon-shows-silver-locks-5876936

Articolul urmator
Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Câți copii are Johnny Depp și ce relație au aceștia cu tatăl lor, în prezent
    Câți copii are Johnny Depp și ce relație au aceștia cu tatăl lor, în prezent

    Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, este unul dintre cei mai de succes actori hollywoodieni, cunoscut pentru roluri în filme precum „Pirații din Caraibe”,...

    Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive
    Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

    Să recunoaștem, să te naști ca unul dintre copiii lui Beyonce este ca și cum l-ai apuca pe Dumnezeu de picior. De fapt, îi apuci pe Beyonce de picior și pe Jay-Z și te așezi...

    Părinții mei m-au împiedicat să mă căsătoresc cu prima mea iubire când aveam 18 ani. Acum am 78 de ani și sunt în sfârșit soția lui
    Părinții mei m-au împiedicat să mă căsătoresc cu prima mea iubire când aveam 18 ani. Acum am 78 de ani și sunt în sfârșit soția lui

    S-au îndrăgostit când aveau 18 ani și și-au dorit să se căsătorească, însă părinții i-au împiedicat. Au reușit să-și îndeplinească visul abia la...

    7 mituri despre oliță care chiar sunt adevărate
    7 mituri despre oliță care chiar sunt adevărate

    Să îți vezi copilul folosind olița este o mare bucurie, în condițiile în care îți dai seama că a mai făcut un pas important pentru evoluția sa și pentru...

    Care este mama și care sunt fiicele? Are 45 de ani, 8 fete și a uimit tot internetul
    Care este mama și care sunt fiicele? Are 45 de ani, 8 fete și a uimit tot internetul

    Cine spune că nu există tinerețe fără bătrânețe ar trebui să o cunoască pe Louise Young din Edinburgh. Are 45 de ani, corpul ei a trecut prin 8 sarcini și totuși nu o poți...

    Am făcut un copil cu amantul acum 10 ani. I-am dat lui custodia, dar acum nu mă mai lasă să îmi văd fetița
    Am făcut un copil cu amantul acum 10 ani. I-am dat lui custodia, dar acum nu mă mai lasă să îmi văd fetița

    Chiar dacă nu îți dai seama inițial, o relație extraconjugală poate avea consecințe pe termen foarte lung, punându-te în situații la care nici nu te-ai fi...

    Pe 17 septembrie prăznuim pe Sfânta Sofia! Spune rugăciunea care ajută mamele și fiicele aflate în necaz
    Pe 17 septembrie prăznuim pe Sfânta Sofia! Spune rugăciunea care ajută mamele și fiicele aflate în necaz

    Sărbătoare cu cruce neagră pentru creștinii ortodocși! În fiecare an, pe 17 septembrie, sunt prăznuite, de către Biserica Ortodoxă, Sfânta Muceniță Sofia alături de...

    Să spunem o rugăciune pentru bărbații care se vor căsători cu fiicele noastre
    Să spunem o rugăciune pentru bărbații care se vor căsători cu fiicele noastre

    Obișnuiam să mă rog ca fiica mea să își întâlnească fericirea în brațele unui bărbat bun, loial, sufletist, generos și iubitor, însă de o bună...

    © 2024 Qbebe