Inovație anti-celulită: Elancyl Slim Design și programul de remodelare în 7 pași pentru 7 zile

Inovație anti-celulită: Elancyl Slim Design și programul de remodelare în 7 pași pentru 7 zile

Corina Naftanaila

Elancyl, expertul în frumusețea corpului, lansează noua cremă Slim Design - inovație anti-celulită și revoluționează tratamentul celulitei datorită formulei unice care mizează pe eficiență rapidă, având la bază un Complex special de Cafeină.

ElancylAcesta este primul complex ce acționează în trei dimensiuni pentru refacerea structurii țesutului afectat de celulită. Crema reduce „gropițele" și garantează o netezire evidentă a pielii, acționând împotriva rigidizării ţesutului care stochează celulele de grăsime.

Eficienţa cremei Elancyl Slim Design a fost testată chiar și la formele de celulită persistentă: după 7 zile de folosire, 8 din 10 femei au remarcat o piele vizibil mai fermă, mai tonifiată și mai suplă.

Inovația Elancyl Slim Design are la bază o descoperire științifică majoră de ultimă oră: celulita nu este produsă numai de dereglarea stocării celulelor de grăsime, ci și de rigidizarea țesutului conjunctiv.

Deși celulita este foarte răspândită și afectează 9 din 10 femei, este mai puțin știut că nu se datorează numai creșterii în greutate. Noua cremă Elancyl Slim Design se găsește în farmacii cu prețul estimat: 150 RON, 200 ml.

Programul modern de remodelare în 7 pași pentru 7 zile

Îți dezvăluim cei 7 pași care stimulează într-un mod plăcut și ușor adaptarea stilului de viață la unul mai activ, cu idei jucăușe - totul în timpul utilizării noii creme Elancyl Slim Design, care promite rezultatele vizibile de îmbunătățire a fermității pielii în doar 7 zile.

1. Dimineața petrece 20 minute la micul dejun
Micul dejun trebuie să devină principalul moment de hrană al zilei. Combină fructe și legume fresh cât mai diversificate într-un cocktail antioxidant care să-ți asigure nutrimente pe întreaga zi. Dacă te grăbești și ești pe fugă, nu este un motiv să renunți la el. Găsește un recipient cool pe care să-l iei cu tine și bea fresh-ul pe drum sau chiar imediat ce ajungi la birou.

2. Mergi pe jos la serviciu
Pleacă spre serviciu cu 20 de minute mai repede și coboară cu o stație mai devreme din autobuz, parchează mașina câteva străzi mai departe sau folosește bicicleta. Parcurge cât mai mult din drum în mers alert, acesta îmbunătățește fermitatea mușchilor picioarelor și stimulează arderea grăsimilor. Aplică la finalul zilei crema Elancyl Slim Design prin mișcări circulare de masaj și simte cum se îmbunătățește fermitatea pielii.

3. Regula celor 10 minute
La fiecare o oră de relaxare sau stat pe scaun la birou, adaugă 10 minute de activitate fizică. Ridică-te să bei apă sau urcă scările la birou, după o oră de stat jos, chiar dacă nu ai nimic special de făcut la etaj. Găsește un coleg cu care să schimbi două vorbe și care are biroul la câteva etaje mai sus. Ține regula chiar și în vacanță. Dacă mergi la mare, după o oră de stat la plajă înoată 10 minute.

4. O sesiune de shopping poate fi antrenamentă
Gândește-te la shopping ca la o plimbare energică prin mall. Vizitează cât mai multe magazine și probează cât mai multe haine care îți plac, chiar dacă nu ai de gând să le cumperi. Există experimente pe internet care arată că 1 km de shopping poate arde în jur de 70 calorii, în timp ce 1 km de jogging arde 90 de calorii.

5. Planifică-ți un weekend activ
Încearcă activități noi, nu neapărat solicitante și care să te sperie, dar care să te țină în formă. De exemplu, poți descoperi tir-ul, arcul, skateboard-ul, paint-ball-ul, laser tag-ul sau pur și simplu ieși afară și joacă badminton. Cumpără-ți o minge de handbal și redescoperă joaca la iarbă verde cu prietena ta cea mai bună. Dacă vrei mai mult, vara aceasta este la modă wind-surfing-ul sau rafting-ul. Sunt necesare între trei și patru ore de mișcare pe săptămână pentru a menținerea corpului în formă și peste patru ore pentru a slăbi.

6. Descoperă cina vegetariană
Se știe că orice program pentru siluetă trebuie însoțită măcar de mai multă atenție la ce mănânci, dacă nu de o dietă. Ideea noastră: ia cina cu prietenele în oraș și comandați numai de la secțiunea Vegetarian Food. Vei descoperi o lume nouă de gusturi din combinații infinite și mai puțin știute dintre legume și fructe. Ia această experiență ca pe o inspirație de ce vei mai putea găti acasă. Dieta completează și din interior acțiunea de ardere a grăsimilor pe care o are crema Elancyl Slim Design, datorită Cafeinei, substanță activă vârf de lance pentru diminuarea grăsimilor.

7. Păcălește-te: cumpără-ți un outfit cool de sport
Unul dintre secretele sportivilor este motivația. Noi nu suntem sportive, dar tot avem nevoie de motivație. De a merge mai departe. De a ne antrena. Sau măcar de a ne da jos din pat într-o zi lejeră de duminică. Cum să te auto-motivezi: investește într-un outfit foarte cool ca să aștepți cu bucurie momentul în care îl vei îmbărca. Pregătește-ți un playlist fresh cu melodii dinamice, pe care le iubești și care te aduc imediat la viață.

Fă-ți o listă pe hârtie cu activitățile sportive care îți plac și afișeaz-o pe frigider, ca să poți alege ușor și să nu mai stai pe gânduri. Profită de listă pentru a-ți seta reminder să nu uiți să aplici Elancyl Slim Design zi de zi, așa cum este necesar pentru efecte vizibile imediate.

Articolul urmator
Pericol de șobolani și în școlile din București. Primăria nu le-a inclus în programul de deratizare
Pericol de șobolani și în școlile din București. Primăria nu le-a inclus în programul de deratizare

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Vaccinul anti-Covid afectează menstruația? Ce spun studiile
    Vaccinul anti-Covid afectează menstruația? Ce spun studiile

    Dereglează vaccinurile anti-COVID ciclurile menstruale ale femeilor? La începutul acestui an, când vaccinurile împotriva SARS-COV-2 au devenit disponibile la scară...

    Vaccinarea anti-COVID a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani începe în 26 ianuarie!
    Vaccinarea anti-COVID a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani începe în 26 ianuarie!

    Începând cu data de 26 ianuarie, copiii cu vârste între 5 şi 11 ani vor putea fi imunizaţi anti-Covid. Vaccinarea se poate realiza și fără programare, în...

    Dieta anti-imbătrânire: ce să mănânci ca să te menții tânără
    Dieta anti-imbătrânire: ce să mănânci ca să te menții tânără

    În ultimul deceniu, cercetările din domeniul dietei și dermatologiei au explodat. Deși se cunoștea de mult timp legătura dintre factorii alimentari și modificările cutanate,...

    Câți pași trebuie să faci pe zi ca să te menții sănătos. Știința răspunde
    Câți pași trebuie să faci pe zi ca să te menții sănătos. Știința răspunde

    Mitul celor 10.000 de pași pe zi a fost demontat! Află câți pași trebuie să faci pe zi pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă!

    Anunț major pentru părinții cu copii între 5 și 11 ani. Când va fi disponibil vaccinul anti-Covid
    Anunț major pentru părinții cu copii între 5 și 11 ani. Când va fi disponibil vaccinul anti-Covid

    Anunț important pentru părinții care vor să își vaccineze copiii împotriva COVID-19! Directorul Pfizer anunță că vaccinul anti-COVID va fi disponibil până în...

    Tratament hemoroizi: Cum sa scapi de hemoroizi in 6 pasi!
    Tratament hemoroizi: Cum sa scapi de hemoroizi in 6 pasi!

    Tratament hemoroizi. Cum poti scapa de hemoroizi este o intrebare care macina multa lume. Hemoroizii sunt o problema de sanatate de serioasa, chiar daca nu pune viata in pericol. Sunt...

    O mamă a fost decăzută din drepturile părintești pentru că nu vrea să își facă vaccinul anti-Covid
    O mamă a fost decăzută din drepturile părintești pentru că nu vrea să își facă vaccinul anti-Covid

    O mamă din statul american Illinois a fost decăzută recent din drepturile părintești până când se va vaccina cu vaccinul împotriva noului coronavirus. Aceasta nu...

    Când începe vaccinarea anti-COVID la copiii din România
    Când începe vaccinarea anti-COVID la copiii din România

    Vaccinarea copiilor între 12 și 17 ani a început mai repede decât ne așteptam, mai exact din 2 august, cu vaccinul Moderna. Însuși Valeriu Gheorghiță,...

    © 2024 Qbebe