Luna martie aduce multe premiere la Disney Channel

Luna martie aduce multe premiere la Disney Channel

Alexandra Ion

Disney Channel anunta o luna plina de premiere si programe speciale.


Martie este luna premierei mult-asteptatului film original Disney Channel Cloud 9, cu Dove Cameron in rolul principal. Tanara actrita talentata este cunoscuta de telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv si Maddie.

Actiunea din Cloud 9 are loc deasupra muntilor acoperiti de zapada in lumea plina de adrenalina a snowboarding-ului competitional. Filmul original Disney Channel, "Cloud 9", spune povestea a doi snowboarderi care trebuie sa se auto-depaseasca pentru a-si realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lasat balta de echipa sa si Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate sa reuseasca dupa ce cariera sa a luat sfarsit.
Hotarata sa faca performanta in snowboard, Kayla descopera in Will un mentor neasteptat si realizeaza ca o poate ajuta sa evolueaze. Will accepta fara tragere de inima planul lui Kayla de a o antrena si o testeaza pentru a vedea daca ii place cu adevarat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizeaza ca poate castiga statutul de campion si ca nimic nu este imposibil.

Dove Cameron joaca rolul lui Kayla, alaturi de Luke Benward (Fata contra Monstru, Bafta Charlie) in rolul lui Will, filmul o are ca producator executiv pe vedeta din filmul Liceul Muzical, Ashley Tisdale si este regizat de castigatorul premiului Paul Hoen.

Urmareste episoadele din serialul Bafta Charlie si vezi cum evolueaza relatia dintre Teddy si Beau, in programul special de miercuri, 5 martie, de la 18:55.

In timp ce il ajuta pe Bob cu afacerea, Teddy il intalneste pe Beau (in rolul lui Luke Benward, vedeta din filmul original Disney Channel, Cloud 9).
Oare viitorul suna bine?
Pregateste-te sa iesi din galaxie, in noul serial animat de comedie de la Disney Channel, Hoinarul Intergalactic, creat si produs de castigatorul premiului Emmy, Craig McCracken (Casa Foster pentru Prieteni Imaginari, Fetitele Powerpuff). Noua comedie prezinta povestea celor mai buni prieteni: calatorul intergalactic vesnic optimist si binefacatorul Wander, impreuna cu Sylvia, calul iute la manie, dar loial.

In primul episod, numit Maretul (sambata, 29 martie, de la 10:00), Lord Hater va avea multe de pierdut cand dorinta de control si de competitie pune stapanire pe el si accepta provocarea lui Wander sa demonstreze cine este cel mai bun din galaxie! Wander si Sylvia incearca sa inmoaie inima monstrului zburator urias al Lordului Hater, aducandu-i inapoi oul pierdut. Sylvia trebuie sa invete sa fie delicata si practica.

Fii alaturi de Disney Channel luna aceasta pentru a sarbatori totul despre
Liv si Maddie, in episoadele consecutive cu gemenele noastre preferate!

Sambata si duminica, 8 si 9 martie, se difuzeaza patru episoade din Liv si Maddie in fiecare zi, de la 16:25. Este o metoda buna pentru a te aventura impreuna cu cele doua surori identice care au trait separat timp de patru ani. Dupa ce s-au reintalnit, trebuie sa invete sa se descurce cu viata la scoala, fratii rautaciosi si diferentele dintre ele!
Pregateste-te pentru weekend-urile 22-23 si 29-30 martie pentru minunata Petrecere cu Zane. In aceste weekend-uri, de la 15:30 vom difuza episoade din serialul Aventurile Zanelor Disney. In aceste episoade fermecatoare, primele trei filme o prezinta pe cea mai buna prietena a lui Peter Pan, Tinker Bell. Filmele sunt impartite in trei parti, cu fiecare episod reprezentand o treime din film. Episoadele prezinta aventurile lui Tink cu Peter si Capitanul Hook.
Noua animatie fantastica relateaza povestea lui Lewis, un orfan de 12 ani care incearca sa isi gaseasca mama. Lewis este deja un inventator talentat care creeaza gadgeturi ciudate si minunate, cum ar fi masina care face sandwichuri cu unt de arahide si jeleu. Astfel, ii atrage atentia unui copil ciudat, Wilbur, care crede ca este din viitor. Se pare ca acesta nu doar se lauda, dar isi doreste sa mearga cu Lewis in timp. Intr-un oras sci-fi ciudat, el va intalni multe relatii din viitor dar si o persoana malefica, numita Baiatul Scos In Rezerva. In film sunt multe descoperiri amuzante si aventuri precum intalnirea lui Lewis cu familia Robinson.


In luna martie le uram fanilor bun venit in lumea ciudata si traznita din Ciudateni, Oregon, unde ne intalnim cu Dipper Pine, care se foloseste de calitatile sale jurnalistice pentru a rezolva un mister descoperit in vacantele de vara.
In acest episod special Sofia Intai: Palatul Plutitor, Sofia si familia ei pleaca in largul marii pentru o vacanta regala, de Ziua Femeii, sambata, 8 martie, de la 08:45.

Amuleta Sofiei o transforma intr-o sirena. Ea afla ca palatul plutitor al familiei ei blocheaza lumina soarelui, astfel ca regatul sirenelor este in pericol. Oare va putea ea sa il mute, cu ajutorul Printesei Ariel, fara sa fie descoperite sirenele? Aventura sub apa introduce un nou personaj, o tanara sirena, Ooana.

Povestea clasica Bambi a lui Felix Salter este adusa la viata in acest film animat Disney care va avea premiera sambata, 8 martie, de la 11:30. Urmarind viata unui cerb tanar care devine Print al Padurii, acest film induiosator este plin de secvente de neuitat si melodii fantastice.

Bambi este unul dintre cele mai longevive si cunoscute personaje Disney. Este un pui de caprioara adorabil si iubit de generatii intregi. Intr-un film plin de actiune, care este la fel de proaspat si usor de urmarit astazi ca acum 70 de ani, Bambi era doar un pui cand mama lui a fost impuscata de catre vanatori. Fara ea, el trebuie sa invete sa se descurce singur in viata, ajutat de alte animale. Cand va sosi vremea, el va trebui sa aplice ce a invatat pentru a-si salva prietenii de vanatori.

Fii alaturi de Disney Channel in zilele de luni incepand din 17 martie, de la 15:15 pentru un episod dublu din Catelul Blogger, care prezinta situatii foarte amuzante in care Stan reuseste sa intre.
La Disney Channel, luna aceasta, fanii serialului Phineas si Ferb sunt rasfatati. Premiera Misiunii speciale Marvel are loc duminica, 23 martie, de la 08:30.

Dupa ultimele scheme ale Dr. Doofenshmirtz, care elimina accidental puterile unor supereroi cunoscuti (Spider-Man, Iron Man, Thor si Hulk), eroii intra in lumea Danville si se alatura lui Phineas si Ferb pentru a-si recupera puterile, il inving pe Marvel Villains (Red Skull, MODOK, Whiplash si Venom) si vor, de asemenea, sa ii fure puterea lui Doofenshmirtz si sa salveze Danville de la ultima distrugere!

 

Articolul urmator
DISNEY+ anunță titlurile disponibile în România
DISNEY+ anunță titlurile disponibile în România

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Ce aduce luna octombrie pentru fiecare zodie
    Ce aduce luna octombrie pentru fiecare zodie

    Dacă ești pasionată de astrologie, în special de horoscop și zodii, în mod cert că ești dornică să afli ce îți aduce viitorul apropiat. Fie că este vorba despre...

    Nicăieri în lume elevii nu sunt apreciați sau umiliți în mod public ca la festivitățile de premiere de la noi
    Nicăieri în lume elevii nu sunt apreciați sau umiliți în mod public ca la festivitățile de premiere de la noi

    O profesoară revoltată de festivitățile de premiere de la sfârșitul anului școlar, specifice sistemului educațional românesc, a lansat o petiție pentru a se renunța la...

    Vine Luna Roz! Cum ne va afecta prima lună plină din această primăvară
    Vine Luna Roz! Cum ne va afecta prima lună plină din această primăvară

    Spre finalul acestei săptămâni, sâmbătă, pe 16 aprilie, prima lună plină a acestei primăveri, Luna Roz, va fi vizibilă. Întrucât stă sub semnul Balanței, ea...

    4 ZODII puternic influentate de Luna plina in Rac. Frustari si eliberari! Vezi daca e si zodia ta pe lista
    4 ZODII puternic influentate de Luna plina in Rac. Frustari si eliberari! Vezi daca e si zodia ta pe lista

    Luna plina in Rac a avut loc pe 17 ianuarie 2022, dar efectele sale inca se resimt. Pregateste-te pentru drama ta preferata de pe Netflix cu o cutie de servetele la indemana pentru ca prima...

    Anul Tigrului de Apă: Ce aduce 2022 pentru zodii pe toate planurile
    Anul Tigrului de Apă: Ce aduce 2022 pentru zodii pe toate planurile

    Dacă 2021 a fost Anul Bivolului de Metal, conform zodiacului chinezesc, 2022 este Anul Tigrului de Apă, lucru care se întâmplă o dată la 60 de ani. Astrologii anunță, pe...

    Ce își doresc mamele cu adevărat de 8 martie? Un studiu dă răspunsul mult așteptat
    Ce își doresc mamele cu adevărat de 8 martie? Un studiu dă răspunsul mult așteptat

    De 8 martie, dăruim mamelor noastre flori, bomboane și felicitări. Sigur că ele apreciază și ne mulțumesc, dar, oare, ce-și doresc mamele cu adevărat de ziua lor? Îți dăm un...

    8 lucruri fascinante despre copiii născuți în luna mai
    8 lucruri fascinante despre copiii născuți în luna mai

    Mai este luna semnelor zodiacale Taur și Gemeni. Copiii cu aniversarea în luna aceasta sunt înzestrați, desigur, cu trăsături bune, precum curaj și tărie de caracter, fiind...

    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje
    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje

    Printre experiențele inedite pe care îți dorești să i le oferi copilului tău se poate regăsi și aceasta: o excursie într-un parc tematic precum este și Disney World (din...

    © 2024 Qbebe