NIVEA Aqua Effect: Pentru pielea insetata de frumusete

NIVEA Aqua Effect: Pentru pielea insetata de frumusete

QBebe

Ecuatia pielii radioase care debordeaza de prospetime nu este una cu prea multe necunoscute. Trebuie sa iei in considerare, in primul rand, tipul de ten cu care te-a inzestra natura pentru ca, abia apoi, sa alegi produsele de ingrijire potrivite care vor avea efectul scontat asupra pielii tale.

Cu toate acestea, indiferent de felul in care se manifesta pielea ta, exista un lucru pe care toate tipurile de ten il au in comun: nevoia de apa si de hidratare. „Apa este esentiala pentru sanatatea pielii. Un ten sarac in hidratare isi pierde elasticitatea, ceea ce poate duce la aparitia iritatiilor si a rosetii. Acest lucru pune in pericol bariera protectoare a pielii, expunand-o factorilor externi daunatori", spune Urte Koop, NIVEA Test Center Manager.

Cu ajutorul gamei imbunatatite NIVEA Aqua Effect, imbogatita cu Hydra IQ, tehnologia inovativa care asigura o hidratare intensa si eficienta a pielii, problema deshidratarii nu se va mai regasi in vocabularul tau de frumusete. „Gluco-glicerolul, ingredientul activ, identic natural, care se regaseste exclusiv in tehnologia Hydra IQ, creata de NIVEA, stimuleaza reteaua de aquaporine a pielii, asigurandu-se ca si cele mai adanci straturi ale epidermei sunt hidratate asa cum trebuie", explica Dr. Thomas Blatt, Head of NIVEA Skin Aging Department.

Chiar daca ai mereu grija sa consumi necesarul de doi litri de apa pe zi, este important sa-ti ajuti pielea de pe mai multe fronturi. Alege produsele NIVEA Aqua Effect care se potrivesc pielii tale si incepe chiar de azi ritualul de hidratare intensa a tenului.

NIVEA Aqua Effect pentru ten normal. Pe langa tehnologia Hydra IQ, care amplifica procentul de hidratare a pielii, improspatand-o instant, produsele din gama pentru ten normal contin si Vitamina E, ale carei proprietati anti-oxidante ajuta la pastrarea barierei naturale a pielii.


Lapte demachiant NIVEA Aqua Effect. Curata delicat pielea si imbunatateste echilibrul natural al pielii in timpul procesului de demachiere.


Gel de curatare NIVEA Aqua Effect. Curata tenul in profunzime, asigurandu-i in acelasi timp necesarul de hidratare.


Lotiune tonica NIVEA Aqua Effect. Purifica si improspateaza tenul, pregatindu-l pentru aplicarea cremei de zi sau de seara.


2in1 Lapte demachiant si lotiune tonica NIVEA Aqua Effect. Daca-ti doresti un produs care sa acopere ambii pasi ai procesului de curatare, poti apela cu incredere la el.


Servetele demachiante NIVEA Aqua Effect. Curata tenul eficient in orice moment al zilei, reimprospatandu-l si hidratandu-l dintr-un singur pas.


Crema de zi NIVEA Aqua Effect. Gratie formulei usoare, care se absoarbe rapid in piele, asigura un aspect sanatos al pielii si hidratare de durata. Contine SPF 15, protejandu-ti tenul impotriva razelor UV si imbatranirii premature.
Crema de noapte regeneranta NIVEA Aqua Effect. Hidrateaza pielea, o hraneste in profunzime si sprijina procesul de regenerare a celulelor epidermei gratie aportului de Vitamina E.

 

NIVEA Aqua Effect pentru ten mixt/gras. Gratie extractului de alge marine, care contine nutrienti necesari, ca de exemplu minerale, vitamine, aminoacizi si antioxidanti, totul „impachetat" intr-o formula usoara, produsele din gama pentru ten mixt te scapa de impuritati si te hidrateaza ca la carte. Iar pentru ca nu contin lipide, echilibrul natural al tenului tau nu va avea de suferit in niciun moment.

 

Gel de curatare NIVEA Aqua Effect. Contine particule exfoliante fine, care iti curata porii in profunzime, iar daca este utilizat regulat ajuta la indepartarea completa a impuritatilor pielii, mentinand un echilibru natural.


Lotiune tonica matifianta NIVEA Aqua Effect. Reduce efectul de piele care luceste si confera tenului un aspect mat.


Crema de zi matifianta NIVEA Aqua Effect. Formula de echilibrare a sebumului nu-ti blocheaza porii, hidratand in acelasi timp epiderma in profunzime. Tine sub control luciul inestetic al pielii si-ti asigura o matifiere de durata. Contine SPF 15, protejandu-ti tenul impotriva razelor UV si imbatranirii premature.

 

NIVEA Aqua Effect pentru ten sensibil. Uleiul de migdale natural, cu efect calmant, din compozitia gamei pentru ten sensibil, intareste bariera lipidica si impiedica deshidratarea pielii.

 

Crema de curatare NIVEA Aqua Effect. Curata delicat pielea uscata, gratie extractului natural de ulei de migdale.


Lapte demachiant NIVEA Aqua Effect. Indeparteaza cu grija urmele de machiaj si impuritati, fara a agresa pielea.


Lotiune tonica NIVEA Aqua Effect. Are efect puternic hidratant, pregatind pielea pentru aplicarea cremei de zi sau de noapte.


Servetele demachiante NIVEA Aqua Effect. Create special pentru a curata si hidrata in profunzime pielea uscata.


Crema hidratanta de zi NIVEA Aqua Effect. Gratie extractului natural de ulei de migdale si tehnologiei Hydra IQ, tenul este rasfatat si hidratat complet. Pielea isi va recapata aspectul radios si sanatos si catifelarea intensa. Contine SPF 15, protejandu-ti tenul impotriva razelor UV si imbatranirii premature.

Crema de noapte regeneranta NIVEA Aqua Effect. Se stie ca noapte este momentul propice pentru ca pielea sa-si activeze procesele naturale de regenerare. Extractul natural de ulei de migdale sprijina hranirea profunda a tenului, pregatindu-l pentru dimineti radioase.


Pe langa produsele specifice, destinate fiecarui tip de ten in parte, gama NIVEA Aqua Effect e completata si de produse ce pot fi folosite indiferent de tipul de ten pe care-l ai si care sunt specializate pe diverse aspecte ale rutinei de ingrijire.

1) 3 Demachiante specifice zonei sensibile a ochilor, pentru cele care folosesc zilnic mai multe produse de make-up:

? Demachiant NIVEA Aqua Effect pentru mascara normala
? Demachiant NIVEA Aqua Effect pentru mascara rezistenta la apa
? Demachiant NIVEA Aqua Effect pentru mascara intens rezistenta la apa

2) Servetele demachiante purifiante NIVEA Aqua Effect. Curata tenul usor si rapid, oferindu-i un plus de hidratare cu fiecare aplicare.

3) Crema nuantatoare hidratanta NIVEA Aqua Effect. Cu pigmenti ce reflecta lumina, tehnologia Hydra IQ si un cocktail de vitamine, crema reprezinta solutia optima pentru orice tip de ten ce-si doreste sa radieze de la primele ore la diminetii.

 

Curatare intensa, pana la 24 de ore!

Noile spume de curatare NIVEA Aqua Effect lucreaza in profunzime, indepartand orice urma de machiaj sau impuritati cu delicatete. In acelasi timp, tehnologia Hydra IQ iti lasa pielea hidratata si revitalizata pana la 24 de ore. Poti alege dintre doua variante, in functie de tipul de ten:

? Spuma de curatate si reimprospatare NIVEA Aqua Effect (pentru tenul normal & mixt). Imbogatita cu Vitamina E, curata eficient tenul si asigura o hidratare optima. Gratie formulei usoare, de spuma, si a parfumului placut si discret, sesiunea ta de curatare a tenului se va transforma intr-un adevarat moment de rasfat pentru piele.

? Spuma de curatare si calmare NIVEA Aqua Effect (pentru tenul sensibil). Extractul natural de ulei de migdale curata cu atenta delicatete tenul, hidratandu-l si neagresandu-l in niciun fel. Cu alte cuvinte, te bucuri de curatare intensa, dar in acelasi timp delicata, pentru ca pielea ta sa-si recapete aspectul sanatos, curat si catifelat.


Potoleste setea pielii tale daruindu-i ceva pe cat de simplu, pe atat de important pentru echilibrul sau natural: o „gura" de apa proaspata! Te va rasplati cu un aspect sanatos si frumos in fiecare dimineata!

Articolul urmator
Un copil a ajuns de urgență la spital, cu pielea galbenă, după ce a mâncat prea multe portocale. Ce diagnostic a primit
Un copil a ajuns de urgență la spital, cu pielea galbenă, după ce a mâncat prea multe portocale. Ce diagnostic a primit

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    O femeie este judecată în mediul online pentru că a participat la un concurs de frumusețe la două săptămâni de la naștere
    O femeie este judecată în mediul online pentru că a participat la un concurs de frumusețe la două săptămâni de la naștere

    La doar două săptămâni după ce a dat naștere celui de-al optulea copilaș, o femeie în vârstă de 33 de ani a participat la un concurs de frumusețe. Și nu este vorba...

    Niacinamida: ce este și cum îți ajută pielea
    Niacinamida: ce este și cum îți ajută pielea

    Atât buna funcționare a organismului, cât și frumusețea și sănătatea pielii tale depind de un aport echilibrat de nutrienți. Pentru a te asigura că ai parte de ei, nu ai...

    Dermatita atopică. Cum scăpăm copiii de pielea roșie, iritații, mâncărimi și vezicule suprainfectate?
    Dermatita atopică. Cum scăpăm copiii de pielea roșie, iritații, mâncărimi și vezicule suprainfectate?

    Dermatita atopică este una din cele mai des întâlnite afecțiuni ale pielii copiilor. Denumită și eczema atopică, dermatita este o afecțiune cronică, intens pruriginoasă....

    De ce se descuamează pielea bebelușului meu și ce pot să fac în acest sens?
    De ce se descuamează pielea bebelușului meu și ce pot să fac în acest sens?

    Pielea bebelușului în primele zile și săptămâni de viață trece prin mari transformări, de la viața intrauterină și mediul umed la viața extrauterină și mediul uscat....

    Pete maronii pe pielea copilului: ce înseamnă
    Pete maronii pe pielea copilului: ce înseamnă

    Copilul tău are pete maronii pe piele, dar nu știi ce reprezintă? Petele maronii de pe pielea copiilor pot avea diverse cauze și sunt, de obicei, diferite de petele maronii pe care le...

    Lupta dureroasă a unei fetițe de 10 ani cu o boală nemiloasă: Fiecare atingere a hainelor pe pielea ei o poate face să urle de agonie
    Lupta dureroasă a unei fetițe de 10 ani cu o boală nemiloasă: Fiecare atingere a hainelor pe pielea ei o poate face să urle de agonie

    Bella și părinții ei, din Australia, se aflau în vacanță în Grecia atunci când fetei i-a apărut o bășică pe picior. La început s-au gândit că nu e...

    Fiica mea spune că își urăște pielea moale de pe brațe și are doar 5 ani!
    Fiica mea spune că își urăște pielea moale de pe brațe și are doar 5 ani!

    Rufele pe care tocmai le împăturisem mi-au căzut din mâini în momentul în care fetița mea de doar 5 ani și-a ciupit tricepsul minuscul și mi-a spus:...

    Povestea fetiței care s-a născut cu boala "solzilor de pește". "Pielea ei s-a întărit în câteva secunde și a început să crape"
    Povestea fetiței care s-a născut cu boala "solzilor de pește". "Pielea ei s-a întărit în câteva secunde și a început să crape"

    Fiecare părinte visează la momentul în care își va ține bebelușul, în sfârșit, în brațe. Pentru o familie din Statele Unite ale Americii, acest moment a...

    © 2024 Qbebe