Noua gama de produse de ingrijire a parului Pharmaceris H- pentru fiecare tip de scalp, pentru fiecare tip de problema

Noua gama de produse de ingrijire a parului Pharmaceris H- pentru fiecare tip de scalp, pentru fiecare tip de  problema

QBebe

In data de 07 octombrie 2011, Pharmaceris lanseaza o gama noua de produse de ingrijire a parului-Pharmaceris H- pentru fiecare tip de scalp, pentru fiecare tip de problema.

Un scalp sanatos inseamna un par frumos

Frumusetea si cresterea corecta a parului depind inainte de toate de starea pielii capului. La nivelul dermului este localizata radacina parului constituita din celule vii si papila unde se gasesc localizate vasele sangvine ce furnizeaza parului ingredientele nutritive. Exista o multime de factori care au un impact negativ asupra starii scalpului si a parului. Acestea sunt, printre altele, stresul, dieta neadecvata, ingrijirea si tratamentele chimice efectuate incorect, coafarea si perierea frecventa a parului, dereglarile hormonale.

Sampoanele specializate Pharmaceris H ingrijesc parul asigurand echilibrul scalpului. Numeroasele teste efectuate in cadrul Centrului de Cercetãri stiinþifice Dr. Irena Eris, precum si testele dermatologice efectuate de un laborator independent de cercetare confirma eficacitatea si singuranta folosirii lor.

Garantia eficacitatii CONFIRMATA PRIN TESTE IN VIVO

Gama Pharmaceris H contine sampoane cu eficacitate ridicata create in cooperare cu dermatologii, a caror siguranta in utilizare a fost confirmata:
H-SEBOPURIN sampon normalizant pentru par gras si PIELE SEBOREICA
H-KERATINEUM sampon fortifiant pentru par slabit si cu tendita de cadere
H-SENSITONIN sampon cu efect calmant, pentru par subtire si delicat si scalp sensibil
H-PURIN antimatreata, PENTRU SCALP SEBOREIC
H-PURIN antimatreata, PENTRU SCALP SENSIBIL
Teste in vitro pe modelul epidermic
Centrul de Cercetari stiintifice Dr. Irena Eris este unica institutie de acest gen din Polonia care efectueaza teste avansate si inovatoare pe modele tridimensionale ale pielii.

Teste epidermice pe adulti

Testele epidermice sunt efectuate pentru depistarea alergiei de contact la diferite produse cosmetice. Alergia de contact poate cauza dermatita alergica de contact, de aceea este foarte important sa cunoastem influenta produselor cosmetice asupra pielii umane.

H-SEBOPURIN par gras


 SAMPON NORMALIZANT PENTRU PIELE SEBOREICA

extract de brusture si biotina + saruri de zinc + vitamina B3
Formula concentrata a samponului datorita complexului constituit din extract de brusture, vitamina B3 si sare de zinc curata si regleaza ingasarea excesiva a pielii in medie cu 35%*. Vitamina B3 reduce productia excesiva de sebum si influenteaza productia de colagen in piele. Protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici si ii previne ruperea. Octopirox® reduce iritarea pielii, restabileste echilibrul microflorei epidermului si calmeaza senzatia de mancarime. Samponul are un pH neutru.
*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

H-KERATINEUM par slabit , cu tendinta de cadere


 

SAMPON FORTIFIANT PENTRU PAR SLABIT CU PREDISPOZITIE SPRE CADERE

extract de frunze rosii de vita-de-vie + Camelia sinensis + provitamina B5

Samponul ingrijeste perfect, regenereaza intensiv si reduce caderea parului cu pana la 70%*. Extractul de frunze rosii de vita-de-vie cu vitamina P si compusii polifenolici stimuleaza formarea fibrelor de colagen si contribuie la nutritia mai buna a radacinii parului. Flavonoidele cresc imunitatea radacinii parului si accelereaza cresterea lui naturala. Provitamina B5 protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici. Samponul are un pH neutru.
*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

H-SENSITONIN par subtire si delicat

   

SAMPON CALMANT PENTRU PIELE SENSIBILA

ulei de Canola + Sensiline® + gel din alge rosii

Sampon calmant pentru ingrijirea zilnica a scalpului sensibil cu predispozitie spre iritatii, precum si a parului subtire si delicat. Restabileste echilibrul functionarii pielii si spala delicat parul, lasandu-l pufos si stralucitor, fapt confirmat de 80%* dintre probante. Extractul de menta cu flavonoide, combinat cu uleiul de rapita, calmeaza intensiv iritatiile, iar extractul de in si vitamina E regenereaza efectiv pielea si ii previne deteriorarea. Gelul de alge rosii hidrateaza perfect si furnizeaza pielii micro si macroelementele necesare. Provitamina B5 protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici. Samponul are un pH neutru.
*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

H- PURIN matreata, piele grasa


 

SAMPON ANTIMATREATA PENTRU SCALP SEBOREIC

extract de arbore de ceai + ulei de Manuka + ulei de cimbru + extract de salcie

Sampon pentru ingrijirea pielii capului pentru persoanele care au urmatoarele simptome: matreata, piele grasa, dermatita seboreica, psoriazis sau prurit intens al scalpului. Poate fi folosit ca tratament antimatreata dar si in scopuri profilactice.
Formula samponului este bazata pe combinatia uleiului de cimbru cu extractul de salcie, ce are proprietati puternic antibacteriene si antifungice; regleaza procesul de exfoliere a celulelor moarte (in opinia la 66% dintre respondenti*). Extractul de arbore de ceai si uleiul de Manuka au actiune antiinflamatoare si combat eficient matreata (in opinia la 72% dintre respondenti*). Pielea isi recapata echilibrul, iar parul ramane moale si usor de pieptanat. Testat clinic.
250 ml, 35 RON

*Studii clinice - rezultate obtinute dupa 4 saptamani

H- PURIN matreata, piele uscata

   

SAMPON ANTIMATREATA PENTRU SCALP SENSIBIL

pirocton olaminA + D-pantenol

Sampon pentru ingrijirea scalpului sensibil, cu matreata uscata, mancarimi, iritatii si scuame. Poate fi folosit ca tratament antimatreata, dar s in scopuri profilactice. Contine pirocton olamina ce combate eficient matreata si simptomele asociate acesteia. Are actiune antibacteriana si antiinflamatoare, purifica scalpul eliminand matreata si calmeaza pruritul (in opinia la 80% din respondenti*). D-pantenolul diminueaza iritatiile pielii. (in opinia a 75% dintre respondenti*). Scalpul isi recapata echilibrul natural, iar parul ramane moale si usor de pieptanat. Testat clinic.
250 ml, 35 RON

*Studii clinice - rezultate obtinute dupa 4 saptamani

Mai multe informatii despre sampoanele Pharmaceris H puteti gasi pe pagina de web: www.pharmaceris.ro

Articolul urmator
Bani în plus pentru fiecare copil născut. Ce sume vor primi părinții din Botoșani
Bani în plus pentru fiecare copil născut. Ce sume vor primi părinții din Botoșani

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Avertismentul disperat al unei mame a cărei fetiță a murit după ce a înghițit o baterie de tip pastilă
    Avertismentul disperat al unei mame a cărei fetiță a murit după ce a înghițit o baterie de tip pastilă

    O fetiță de doar 2 ani a murit la câteva ore după ce a înghițit o baterie tip pastilă de la o telecomandă. „Mami, am nevoie de tine”, au fost ultimele cuvinte...

    Ce tip de mamă poți fi, în funcție de luna nașterii
    Ce tip de mamă poți fi, în funcție de luna nașterii

    Fie că ești tot timpul cu ochii pe copilul tău pentru a te asigura că-l disciplinezi, fie că îl urmărești clipă de clipă pentru a-l știi în siguranță, fie că preferi...

    Acest tip de parenting poate cauza depresie la copil
    Acest tip de parenting poate cauza depresie la copil

    Părinții își doresc întotdeauna cele mai bune lucruri pentru copiii lor. Însă, teama de a nu da greș în acest rol îi face pe foarte mulți dintre ei să...

    Viața dureroasă a unei fetițe de șase ani cu fibroză chistică. Fiecare zi este o nouă luptă
    Viața dureroasă a unei fetițe de șase ani cu fibroză chistică. Fiecare zi este o nouă luptă

    La doar 4 ore de la venirea ei pe lume, Emma a început să se simtă rău. Mama sa a dus-o de urgență la spital, iar după 3 zile, micuța a fost diagnosticată cu fibroză...

    Studiu: un anumit tip de terapie are o rată mare de succes în cazul depresiei postnatale
    Studiu: un anumit tip de terapie are o rată mare de succes în cazul depresiei postnatale

    Depresia postnatală face tot mai multe “victime“ în rândul părinților care nu știu cum să gestioneze amalgamul de emoții, anxietate, bucurie și teamă care...

    Diferența dintre zahăr vanilat și vanilinat și cum se folosește fiecare
    Diferența dintre zahăr vanilat și vanilinat și cum se folosește fiecare

    Vanilia face și ea parte din categoria celor mai scumpe condimente, alături de șofran sau cardamon. Aroma sa este foarte îndrăgită și se folosește pentru a onferi un gust...

    Am 10 copii. Iată ce le gătesc în fiecare zi
    Am 10 copii. Iată ce le gătesc în fiecare zi

    Mama a zece copii (cu vârste care variază de la primul an de viață până la 19 ani) a explicat cum procedează de obicei pentru a-i fi mai la îndemână să-și...

    Gemenele mele au aceeași formă rară de cancer. Totuși, găsesc speranță în fiecare zi
    Gemenele mele au aceeași formă rară de cancer. Totuși, găsesc speranță în fiecare zi

    O mămică de peste Ocean povestește, cu lacrimi în ochi, momentele cumplite prin care a trecut la doar câteva zile după ce și-a adus pe lume gemenele. Micuțele, acum...

    © 2024 Qbebe