Recomandările lunii septembrie la Disney Channel și Disney Junior!

Recomandările lunii septembrie la Disney Channel și Disney Junior!

Corina Naftanaila

Iată ce surprize te așteaptă în luna septembrie la Disney Channel și Disney Junior.

DISNEY CHANNEL

O POVESTE ÎNCÂLCITĂ: FILMUL
Fiți pe fază pentru a urmări cunoscutul film O poveste încâlcită, realizat de Walt Disney Animation Studios. O eroină îndrăzneață, un erou nedoritor și un cal morocănos sunt protagoniștii celui de-al 50-lea film animat Disney, care prezintă povestea amuzantă actualizată a lui Rapunzel, o prințesă cu părul lung închisă într-un turn.

Va fi difuzat în premieră sâmbătă, 2 septembrie la ora 11:30 și reluat în aceeași zi la ora 20:30.

Mai mult, Rapunzel, Flynn și prietenii lor Pascal și Maximus se întorc la Disney Channel pe 9 septembrie la ora 11:30 într-un film de scurt-metraj "Încâlciți până la adânci bătrâneți" care prezintă nunta regală.

MAI ÎNCÂLCIȚI CA NICIODATĂ
mai incalciti ca niciodata Cu acțiunea care se desfășoară între povestea prezentată în filmul apreciat realizat de Walt Disney Animation Studios O poveste încâlcită și filmul de scurt-metraj Încâlciți până la adânci bătrâneți, acest episod animat extins cu elemente vizuale vibrante și seria de aventuri și comedie ne-o prezintă pe Rapunzel care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona. Producția pregătește premiera Serialului O poveste încâlcită în care spiritul ei neînfrânt și curiozitatea firească despre lume o determină să realizeze că are multe de învățat înainte de a-și accepta destinul regal. Rapunzel amână pentru moment coroana și căsătoria, pentru a porni în căutarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă. O vor însoți pe Rapunzel în călătoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățușca Buclucasă și un personaj nou Cassandra, o slujnică puternică, care devine confidenta lui Rapunzel.

Are premiera sâmbătă, 23 septembrie la ora 11:30.

DESCENDENȚII 2: PREMIERA
Descendenții este o poveste inspirațională despre fiii și fiicele adolescente celor mai cunoscute personaje negative din filmele Disney. În al doilea film, Ben, noul rege al Auradon, încearcă să-i ajute pe Mal, Evie, Carlos și Jay să se adapteze la viața din Auradon. Dar când presiunea de a fi perfectă ca o regină devine prea greu de suportat pentru Mal, ea se întoarce pe Insula Pierduților și descoperă că Uma, fiica Ursulei, a preluat coroana, iar gașca ei finalizează planurile de a distruge bariera.

Difuzat în premieră sâmbătă, 16 septembrie la ora 11:30, și reluat în aceeași zi la orele 17:30 și 21:30.

soy lunaPREMIERA SEZONULUI 2 SOY LUNA
Sezonul 2 urmărește aventurile Lunei în Buenos Aires. Toate personajele vor avea parte de schimbări. Intriga sezonului ni-i prezintă pe protagoniști care se întorc din vacanță pentru a se confrunta cu o serie de noi provocări, precum și cu propriile sentimente și pasiuni.

Premiera începând de luni, 18 septembrie, ora 18:00.

SEZONUL 1 AL SERIEI 11: EPISOADE NOI
Aventurile lui Gabo continuă cu noi episoade. Fiind foarte pasionat de fotbal, el își începe aventura atunci când călătorește la Buenos Aires unde va locui în internatul IAD. Pe parcursul episoadelor, Gabo va dobândi instrumentele de care are nevoie pentru a deveni un lider pozitiv al grupului. Acesta va avea parte de victorii, înfrângeri, dar și de suferința de a înfrunta adevărul despre familia sa.

Sezonul continuă cu episoade noi de luni până vineri la ora 20:00.

ALEX & CO. SEZONUL 3: EPISOADE NOI
Seria spune povestea lui Alex, un adolescent isteț, curajos și bine intenționat în clasa a 11-a de liceu care urmează cursurile Institutului Melsher împreună cu prietenii lui din copilărie: Nicole, o fată sensibilă care este îndrăgostită în secret de Alex și Christian, un sportiv foarte popular printre fete. Cu toții trebuie să înfrunte noi provocări și să aibă succes împreună în lumea muzicii.

Episoadele noi vor fi transmise începând de luni, 4 septembrie la ora 16:00 și continuă de luni până vineri. Finalul sezonului se încheie cu un episod dublu difuzat vineri, 15 septembrie.

PREMIERELE DIMINEȚILOR DE WEEKEND
- Motanul deghizat S1 Episoade noi sunt prezentate în premieră începând din data de 9 septembrie de la ora 06:00.
- Spider-Man S1 se lansează în weekend începând din 9 septembrie de la ora 08:00.

- Elena din Avalor S1 Episoade noi sunt difuzate în premieră începând de sâmbătă, 9 septembrie la ora 10:00.

- K.C. sub acoperire S3 Episoade noi sunt difuzate în premieră începând de sâmbătă, 9 septembrie la ora 10:30.

- Liv & Maddie S4 Episoade noi sunt difuzate în premieră începând de sâmbătă, 9 septembrie de la ora 11:00.

DISNEY JUNIOR

BLOCUL DE PROGRAME DE DUPĂ-AMIAZĂ CU ANIMĂLUȚE
Copiii iubesc animalele, precum și Disney Junior. Blocul de după-amiază este dedicată tuturor prietenilor noștri necuvântători. Unele sunt personajele principale în seriale precum Garda Felină sau Mickey și Piloții de curse, iar alții sunt mai mult "ajutoare" care au roluri importante în fundal precum Clover și Minimus din Sofia Întâi.

EPISOADE NOI: DOCTORIȚA PLUȘICA
doctorita plusica Doctorița, dar și Spitalul Jucăriilor se întorc.
După ce a fost preluat de la Bunica Plușica, Spitalul Jucăriilor funcționează mai bine ca oricând. Dar pentru că sunt din ce în ce mai multe jucării care trebuie vindecate, Doctorița și Hallie au nevoie de ajutor suplimentar... așa că Lambie, Chilly și Stuffy le oferă o mână de ajutor, dar întâi trebuie să-și dea seama la ce fel de îngrijiri se pricep cel mai bine.

Luni - Vineri 18 - 29 septembrie, la ora 16:50.

SEZON NOU: SOFIA ÎNTÂI: INSULA MISTICĂ
Bucurați-vă de un nou sezon al Sofia Întâi la Disney Junior.
Fiți alături de Prințesa Sofia și prietenii ei într-o nouă aventură dincolo de zidurile tărâmului Enchancia în fiecare sâmbătă, cu episoade noi nouțe. Poveștile prezentate în serialul Sofia Întâi au loc în lumea de vis a micuței Sofia care pornește în viață ca o fată obișnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii frați vitregi, Amber si James. Sofia Întâi include şi apariții ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcția de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alți prinți şi prințese. Vor exista apariții speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenușăreasa şi alte prințese Disney.

În fiecare sâmbătă, începând cu 30 septembrie, la ora 09:30.

NOI EPISOADE: MILES ÎN SPAȚIU
Disney Junior lansează noi episoade cu Miles în Spațiu: Galactech în luna septembrie.
Vă ajutăm să începeți școala în forță cu 10 aventuri noi în spațiu alături de Miles, M.E.R.C. și restul familiei Callisto, așa că fiți alături de noi pe Disney Junior dacă vreți să vedeți de ce alte noi îmbunătățiri are parte Galactech.

Începând cu 4 septembrie, de la ora 16:25.

MARATONUL DE WEEKEND
Weekendurile sunt create pentru distracție! Fiți alături de noi și bucurați-vă în fiecare weekend de un maraton cu serialele voastre preferate de la Disney Junior! Eroii în pijama, Doctorița Plușica, Garda Felină, Goldie și Ursuleț sunt doar câteva dintre recomandări.

În fiecare sâmbătă și duminică începând cu 2 septembrie de la ora 11:00.

Articolul urmator
DISNEY+ anunță titlurile disponibile în România
DISNEY+ anunță titlurile disponibile în România

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje
    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje

    Printre experiențele inedite pe care îți dorești să i le oferi copilului tău se poate regăsi și aceasta: o excursie într-un parc tematic precum este și Disney World (din...

    Exista 4 tipuri de persoane nascute in luna septembrie. Tu in ce categorie te inscrii?
    Exista 4 tipuri de persoane nascute in luna septembrie. Tu in ce categorie te inscrii?

    Oamenii nascuti in luna septembrie sunt sarguinciosi, seriosi, practici, dornici sa exceleze la toate capitolele vietii lor. Isi exprima cu sinceritate parerea si pot fi si foarte...

    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline
    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline

    Ai observat vreodată că îți e greu să adormi, sau că al tău copil e mai activ decât de obicei, atunci când e lună plină? Una dintre teoriile cu privire la acest...

    6 motive pentru care bebelușii născuți în luna septembrie sunt speciali
    6 motive pentru care bebelușii născuți în luna septembrie sunt speciali

    Există momentul perfect pentru a aduce copilul pe lume? Se pare că da! Luna septembrie este răcoroasă și plină de bunătăți, iar bebelușii născuți în această lună vor fi...

    Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!
    Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!

    Iata horoscop saptamanal pentru 6-12 septembrie 2021. Saptamana incepe in forta, cu Luna noua in Fecioara, in legatura directa cu Uranus, planeta stimularii. Asteapta-te la abordari...

    Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI
    Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI

    “Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci...

    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 6-12 septembrie 2021. Influente in casa banilor!
    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 6-12 septembrie 2021. Influente in casa banilor!

    Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-12 septembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata...

    8 septembrie, Sfânta Maria Mică. Ce nu ai voie să faci azi
    8 septembrie, Sfânta Maria Mică. Ce nu ai voie să faci azi

    Pe 8 septembrie, în fiecare an, creștinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, fiind prima mare sărbătoare a Noului An Bisericesc început la 1 septembrie. Cu un simbol...

    © 2024 Qbebe