Recomandarile lunii iunie la Disney Channel si Disney Junior

Recomandarile lunii iunie la Disney Channel si Disney Junior

Alexandra Ion

Disney sarbatoreste luna copiilor cu mare desfasurare de forte a personajelor preferate, nenumarate premiere si weekenduri speciale. Va invitam sa parcurgeti mai jos doar cateva dintre cele mai importante programe care vor fi difuzate la Disney Channel si Disney Junior in luna iunie.

Un nou prieten incantator soseste la Disney Junior luna aceasta...Calimero iese din ou la Disney Junior pe 1 iunie la 11:05.

Calimero este un pui diferit de toti ceilalti. Se remarca prin jumatatea de coaja de ou pe care o poarta pe cap si mult curaj! Il veti putea cunoaste pe el si pe cei doi prieteni ai sai, Priscilla si Valeriano in cadrul episoadelor duble difuzate in fiecare sambata si duminica din luna iunie la 11:05, la 15:45 si 18:10. Episoadele vor fi difuzate si in reluare in cadrul Petrecerii de vacntaa, in timpul saptamanii la 8:40 si 12:55. Este timpul sa petrecem la Disney Junior in aceasta luna! 

In fiecare dimineata se difuzeaza o serie intreaga de seriale cu personajele voastre preferate: Plusica, Sofia Intai, Vestul Salbatic al Serifului Callif, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Clubul lui Mickey Mouse si Henry Dragomonstru. Doi noi prieteni se alatura de asemenea petrecerii, asa ca haideti sa ii intampinam pe Calimero si Julius Junior.

Petrecerea de vacanta incepe la Disney Junior in fiecare zi din timpul saptamanii de la ora 08:00 si continua pana la 10:25, iar apoi de la 13:30 pana la 16:00.
Este aniversarea lui Donald Duck, asa ca Disney Junior tine o petrecere in cinstea lui in weekendul 7-8 iunie.

Weekendul dedicat lui Donald debuteaza cu o multime de episoade speciale din Clubul lui Mickey Mouse si premiera episodului Donald Jr (sambata 7 iunie la 11:30). In acest episod distractiv numit Ziua Talentelor, Donald incearca sa isi invete ucenicul (numit Donald Junior) un dans pentru un cantec special. Dar in final, are nevoie de ajutor pentru a-si duce la bun sfarsit lectia, iar prietenii sai din Club sunt doritori sa il ajute.

Festivitatile de sambata includ de asemenea si difuzarea filmului Povestirile Ratoiului: Comoara lampii pierdute (la ora 12:20). In aceasta varianta amuzanta a cunoscutei povesti, cei trei nepoti aventurosi ai lui Donald, Huey, Dewey si Louie, si unchiul lor suferind, Scrooge McDuck, lupta impotriva verisoarei malefice, Merlock, pentru a intra in posesia lampii magice. Rezulta astfel un haos amuzant si un masacru magic, in aceasta aventura animata ca o comoara.

Alte show-uri superbe care se vor difuza in weekendul petrecerii includ un episod triplu din programul Gasca Ratelor ce prezinta aventurile animate ale nepotilor neascultatori ai lui Donald (sambata, 7 iunie de la 16:30).

Alatura-te Disney Junior si sarbatoreste ziua lui Donald impreuna cu familia lui pe 7-8 iunie de la ora 11:30.

A inceput operatia! Doctorita Plusica se intoarce la Disney Junior cu un nou episod luni, 16 iunie de la 09:25. In acest episod, intitulat Ce pete frumoase, Rita (noua figurina in forma de maimuta a lui Donny) devine agitata atunci cand omul de zapada Chilly ii indica faptul ca este acoperita de puncte rosii si este sigura ca este bolnava! Doc o consulta si afla ca este intr-o stare perfecta, apoi ii explica faptul ca punctele ei rosii nu sunt o afectiune, ci fac parte din corpul ei si fac ca ea sa fie mai speciala! Rita admite ca punctele ei rosii o fac intr-adevar sa fie speciala mai ales ca o ajuta sa se camufleze in jungla salbatica din curtea Doctoritei, si acesta este unul dintre cele mai cool lucruri.

Acest show va fi urmat de o serie de alte episoade consecutive din Doctorita Plusica, intercalate cu episoade din Dosarele Plusicai.
Sofia Intai se intoarce la Disney Junior luna aceasta, in cadrul blocului de programe Minunata Viata a Sofiei, cu episoade duble din Sofia pe intreg parcursul saptamanii la orele, 08:00, 18:35 si 22:10. Festivalul regal de distractie culmineaza cu premiera ultimului episod al sezonului Patru nu-i prea mult (sambata 14 iunie la 11:30) urmat de trei episoade consecutive.

Ahoy! Pregatiti-va pentru noi episoade din cel mai nou sezon din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri la Disney Junior sambata, 21 iunie la 11:30. Da, Jake s-a intors pentru un nou sezon de aventuri! In primul episod al sezonului trei, numit Comoara din mormantul Mumiei Pirat nava Capitanului Flynn se blocheaza in dunele de nisip si numai crucifixul magic din Tara de Nicaieri o pot scoate de acolo. Dar aceasta se afla in mormantul Mumiei Pirat - oare vor indrazni sa intre acolo?

Sezonul trei din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri are premiera sambata, 21 iunie, la 11:30, cu cate un nou episod in fiecare sambata la aceeasi ora.
Seriful Callie face razie in randul raufacatorilor luna aceasta la Disney Junior. Fanii sunt invitati sa urmareasca episoade duble din Vestul Salbatic al Serifului Callie in fiecare zi de luni 23 iunie pana vineri, 27 iunie la 15:30. Avem de asemenea un nou episod sambata, 28 iunie la 10:40, urmat mai tarziu de o serie de cinci episoade consecutive la ora 15:30.

Un nou serial minunat se lanseaza în aceasta luna la Disney Channel. Nu-i vina mea e o comedie care spune povestea incurcaturilor ce apar in viata a cinci adolescenti: doi gemeni foarte competitivi si cei mai buni trei prieteni ai lor (sambata, 21 iunie la 10:30).

Fiecare episod din serialul Nu-i vina mea debuteaza in functul final ai unei noi situatii dificile, dupa ce situatia a luat-o complet razna. Gemenii Lindy si Logan, si prietenii lor Jasmine, Garrett si Delia incearca sa isi explice exact ce s-a intamplat, amintindu-si diferite momente ale aventurii. In primul episod, intitulat Pilot (sambata, 21 iunie la 10:30) gasca da o petrecere acasa la gemeni in timp ce parintii lor sunt plecati, iar ei sunt sub supravegherea unei bone mai in varsta, iar lucrurile o ies foarte prost. Nu-i vina mea debuteaza cu un episod dublu sambata, 21 iunie la 10:30, si poate fi urmarit in reluare la 15:35 si 20:00. Episoade noi vor fi difuzate in luna iunie, in fiecare sambata la aceeasi ora.
Noua serie de scurt metraje animate avandu-l ca protagonist pe indragitul Mickey Mouse s-a bucurat de mare succes. Acum fanii au sansa de a vedea episoadele pe care nu le-au prins in Mini-Maratonul Disney Mickey Mouse (sambata si duminica, 7-8 iunie la 8:30).

Acest set de seriale prezinta aventurile lui Mickey si ale prietenilor lui. Fiti pe faza sambata si duminica, 7-8 iunie la 8:30 si pentru reluari la 14:45 si 20:00.
Este luna Sirenelor Insulei Mako! In prima saptamana a lunii poti revedea doua episoade in fiecare zi a saptamanii incepand de luni, 2 iunie, pana vineri, 6 iunie, la 15:15.

Urmareste povestea sirenelor Lyla, Sirena si Nixie pe masura ce se aventureaza pe tarm si invata sa traiasca printre oameni. Sarbatoreste in aceasta luna magia si misterul Insulei Secretelor cu serialul Sirenele Insulei Mako. Episoade duble din Sirenele Insulei Mako pot fi vizionate in fiecare zi de luni, 2 iunie, pana vineri, 6 iunie, la 15:15, si in reluare de la 20:45.

In aceasta luna avem un program special dedicat fanilor artelor martiale: premiera serialului animat Randy Cunningham, Baiatul Ninja despre un luptator energic. Randy Cunningham este un erou atipic, care in costumul lui uman de super Ninja si cu un ghid Ninja vechi de peste 800 ani ajunge in postura de a fi singurul care poate proteja scoala si lumea de la distrugere. Noul pusti Randy este cel mai tanar dintr-o serie lunga de ninja care au aparat Liceul Norrisville de 800 ani. El incepe sa se confrunte cu pericolul din prima lui zi de scoala. Randy Cunningham: Baiatul Ninja are premiera duminica 15 iunie la 14:20, si apoi poate fi urmarit in reluare la 19:35. Noi episoade sunt difuzate in fiecare duminica la aceeasi ora.

 

Articolul urmator
Disney+ a venit în România. Cât costă abonamentul și ce producții pot fi vizionate
Disney+ a venit în România. Cât costă abonamentul și ce producții pot fi vizionate

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje
    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje

    Printre experiențele inedite pe care îți dorești să i le oferi copilului tău se poate regăsi și aceasta: o excursie într-un parc tematic precum este și Disney World (din...

    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline
    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline

    Ai observat vreodată că îți e greu să adormi, sau că al tău copil e mai activ decât de obicei, atunci când e lună plină? Una dintre teoriile cu privire la acest...

    Rățoiul Donald a împlinit 87 de ani. Și, în sfârșit, aflăm de ce nu poartă pantaloni!
    Rățoiul Donald a împlinit 87 de ani. Și, în sfârșit, aflăm de ce nu poartă pantaloni!

    Mickey Mouse și Donald Duck sunt personajele de desene animate pe care orice adult și copil le recunoaște. Cele două personaje l-au făcut milionar pe creatorul lor. Luna aceasta Donald...

    "Am vrut să le adun jucăriile, dar dezordinea dădea senzația că sunt încă aici". Mărturia dureroasă despre co-parenting a unui tata
    "Am vrut să le adun jucăriile, dar dezordinea dădea senzația că sunt încă aici". Mărturia dureroasă despre co-parenting a unui tata

    Custodia comună, sau co-parenting-ul, cum se numește mai nou, poate reprezenta una dintre cele mai dificile situații într-o familie, mărturisește un tată, potrivit...

    „Copiii mei <plătesc> pentru mâncare și internet”. Cum reușește o mamă să-și învețe copiii despre valoarea banilor
    „Copiii mei <plătesc> pentru mâncare și internet”. Cum reușește o mamă să-și învețe copiii despre valoarea banilor

    O mămică își educă copiii după o metodă neobișnuită: îi pune să plătească pentru tot ceea ce folosesc, inclusiv mâncare și internet. Toată povestea mai jos.

    CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
    CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

    Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

    Păpușile cu dizabilități. Creațiile unei mame, din iubire pentru fiica ei
    Păpușile cu dizabilități. Creațiile unei mame, din iubire pentru fiica ei

    Părinții copiilor cu dizabilități sau cu diverse afecțiuni grave știu cât de important este ca micuții lor să învețe să se accepte așa cum sunt și să-și poată...

    Capacitate 2021: Numărul mediilor de 10 a fost de șapte ori mai mic față de anul trecut
    Capacitate 2021: Numărul mediilor de 10 a fost de șapte ori mai mic față de anul trecut

    Examenul de Capacitate din 2021 s-a încheiat pentru elevii de clasa a VIII-a, care pe 25 iunie au susținut ultima proba scrisă. Pe 29 iunie au fost publicate și primele rezultate...

    © 2024 Qbebe