Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si Harvard Health Publications - parteneriat strategic pentru furnizarea de continut medical premium

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si Harvard Health Publications - parteneriat strategic pentru furnizarea de continut medical premium

Alexandra Ion

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA anunta parteneriatul cu Harvard Health Publications - divizia editoriala a Harvard Medical School - in vederea accesarii continutului medical creat de medicii din cadrul prestigioasei institutii.

Initiativa este o premiera pentru Romania si vine in contextul in care mai mult de doua treimi dintre pacientii romani cauta informatii medicale pe website-uri specializate.

Acordul dintre Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si Harvard Health Publications ofera astfel pacientilor romani acces la o resursa valoroasa si credibila de informatii medicale si creeaza premisele unei experiente de navigare utile si relevante.

"Unul dintre principalele noastre obiective este sa oferim publicului interesat cele mai bune si de incredere informatii medicale existente. Astfel, adaugarea continutului oferit de Harvard Health Publications, una dintre cele mai reputate surse din domeniul sanatatii la nivel international, celui existent deja pe site-ul REGINA MARIA, reprezinta un pas firesc pentru noi, un pas care nu face decat sa adauge un plus de valoare experientei oferite pacientilor nostri", a declarat Fady Chreih, director executiv al Retelei private de sanatate REGINA MARIA.

Noul continut, structurat in patru arii principale, va fi disponibil pe www.reginamaria.ro si pe aplicatia de mobil a Retelei.

Informatii medicale de incredere - in format text si video

Continutul pe care Harvard Health Publication il ofera in exclusivitate Retelei private de sanatate REGINA MARIA vine in completarea continutului medical disponibil deja pe site-ul Retelei, creat de catre echipa de medici din cadrul REGINA MARIA. Astfel, pe langa articolele medicale create de medicii romani, pacientii vor putea accesa, incepand de astazi, pe site-ul Retelei, si informatiile oferite de catre medicii din cadrul Harvard Medical School.

Continutul este actualizat zilnic si structurat in patru categorii principale: sfatul medical al zilei, articole medicale, video-uri si ghiduri interactive de sanatate. Ghidurile vor fi disponibile in curand si vor acoperi 45 de simptome comune ale adultilor si copiilor. Parcurgand o serie de intrebari referitoare la simptomele pe care le resimt, utilizatorii vor fi ajutati sa ia deciziile potrivite pentru sanatatea lor.

Toate categoriile ofera sfaturi practice de sanatate si stare de bine, redactate de specialisti ai Harvard Medical School, acoperind o plaja larga de subiecte din urmatoarele domenii: sanatatea femeilor, sanatatea copiilor, probleme de ordin hormonal, ingrijirea pielii, nutritie, stil de viata si stare de bine.

68.9% dintre adulti cauta informatii medicale pe site-uri de specialitate - se arata intr-o cercetare derulata in 2013 de catre Rogalski Damaschin Public Relations cu scopul de a cunoaste mai bine perceptiile, atitudinile si comportamentele locuitorilor tarii fata de diferite aspecte din domeniul medical, pornind de la starea de sanatate generala, pana la metode de tratament preferate, surse de informare credibile, influenta lor asupra deciziilor legate de sanatate si pana la asteptarile pe care acestia le au de la un medic.

"Cand oamenii folosesc internetul pentru a gasi raspunsuri la intrebarile lor despre sanatate si in loc de informatii credibile, corecte, gasesc date vagi sau chiar false, consecintele nu pot fi decat neplacute. Cu o multime de surse de informatie la indemana, pacientul modern este avid dupa continut medical de calitate, de incredere, care il ajuta in mod real sa gaseasca raspunsuri la problema cu care se confrunta si sa economiseasca timp. In prezent, in Romania sunt putine site-urile de specialitate care ofera garantia ca informatiile sunt de incredere si actualizate. Asadar, avand la dispozitie continut furnizat de Harvard Medical School, nu facem decat sa ne asiguram ca oferim si mai multa calitate in ceea ce priveste continutul nostru medical", a adaugat Fady Chreih.

Despre Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA este cea mai extinsa retea de servicii medicale private din Romania, cu 2000 de medici permanenti si colaboratori in cele patru spitale si 20 policlinici prezente in Bucuresti si in tara. Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si-a castigat pozitia de lider pe piata medicala romaneasca datorita calitatii serviciilor oferite si a numarului impresionant de unitati medicale prin intermediul carora se adreseaza celor peste 230 000 abonati si altor sute de mii de pacienti din retail. In cifre, la nivelul lunii martie 2014, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA inseamna: 20 policlinici proprii, patru spitale, doua maternitati, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistica, o banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere in tara.

Activitatea este sustinuta de o retea nationala de laboratoare clinice (Bucuresti, Brasov, Constanta si Bacau) care asigura atat analizele medicale in regim de urgenta solicitate de spitale, precum si analizele cu regim normal venite din celelalte unitati. Reteaua de laboratoare asigura o gama larga de investigatii, de la cele uzuale si pana la cele de diagnostic avansat, in total depasind 1.500 de tipuri de analize.
Despre Harvard Health Publications si Harvard Medical School
Infiintata in 1975, Harvard Health Publications este divizia editoriala a Harvard Medical School. Institutie de renume international care are la baza expertiza a peste 11.000 medici ce ofera informatii din domeniul sanatatii, aceasta se afla sub conducerea Dr. Anthony Komaroff, redactor-sef. In colaborare cu partenerul sau strategic, Belvoir Media Group, Harvard Health Publications ofera cele mai noi, practice si credibile informatii medicale existente.
Harvard Medical School este una dintre cele mai importante institutii din domeniul cercetarii si educatiei medicale la nivel mondial. Corpul de studenti numara peste 1,400 de barbati si femei in programele de masterat si doctorat, o parte dintre acestia fiind inscrisi in programe duble in cadrul unui program academic in colaborare cu Massachusetts Institute of Technology. Studentii sunt pregatiti de un corp profesoral format din aproape 11.000 specialisti, cel mai mare din cadrul Harvard University.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul urmator
Regulatpro ® Bio - Un plus de ajutor 100% natural pentru sănătate!
Regulatpro ® Bio - Un plus de ajutor 100% natural pentru sănătate!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Un adolescent diagnosticat cu paralizie cerebrală a fost acceptat la Harvard. „Vreau să inspir alți oameni să nu-și impună limite”
    Un adolescent diagnosticat cu paralizie cerebrală a fost acceptat la Harvard. „Vreau să inspir alți oameni să nu-și impună limite”

    Matthew Myslenski, care s-a născut cu paralizie cerebrală, știa de la vârsta de șapte ani că vrea să urmeze cursurile Universității Harvard. Luna trecută, visul lui Matthew a...

    Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. A făcut anunțul chiar de ziua ei
    Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. A făcut anunțul chiar de ziua ei

    Maria Sharapova este însărcinată! Fosta jucătoare profesionistă de tenis din Rusia și dețînătoarea a cinci titluri Grand Slam a făcut marele anunț chiar în ziua...

    Mamele care au un job stabil au un impact pozitiv asupra viitorului copiilor lor, spun specialiștii Harvard
    Mamele care au un job stabil au un impact pozitiv asupra viitorului copiilor lor, spun specialiștii Harvard

    Munca înnobilează omul și acest proverb este valabil și pentru mamele care au în grijă unul sau mai mulți copii. Studiile efectuate în domeniu arată că mamele care...

    Regina Elisabeta mânca des aceste clătite. Chiar i-a trimis rețeta președintelui Eisenhower în 1959
    Regina Elisabeta mânca des aceste clătite. Chiar i-a trimis rețeta președintelui Eisenhower în 1959

    Fiecare familie regală are anumite preferințe culinare, pe care de obicei le păstrează secrete. Regina Elisabeta a II-a nu s-a ferit să-i trimită președintelui SUA, Dwight D....

    De ce Regina Elisabeta nu a fost fotografiată niciodată când era însărcinată
    De ce Regina Elisabeta nu a fost fotografiată niciodată când era însărcinată

    În ultimii ani am avut posibilitatea să le admirăm în perioada sarcinii pe unele dintre cele mai frumoase reprezentante ale familiilor regale europene. Însă acum mai...

    Când copilul tău este bolnav ai dreptul să îți iei concediu medical. Iată care sunt condițiile
    Când copilul tău este bolnav ai dreptul să îți iei concediu medical. Iată care sunt condițiile

    Atunci când copilașul tău este bolnav, ultimul lucru la care te gândești este să mergi la serviciu. Cum să îți îndeplinești cu succes sarcinile când...

    8 septembrie, Sfânta Maria Mică. Ce nu ai voie să faci azi
    8 septembrie, Sfânta Maria Mică. Ce nu ai voie să faci azi

    Pe 8 septembrie, în fiecare an, creștinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, fiind prima mare sărbătoare a Noului An Bisericesc început la 1 septembrie. Cu un simbol...

    Soțul meu nu își împarte banii cu mine. Așa că am refuzat să îl ajut cu plata tratamentului medical
    Soțul meu nu își împarte banii cu mine. Așa că am refuzat să îl ajut cu plata tratamentului medical

    Fiecare cuplu stabilește încă de la început reguli cu privire la viața în doi. Printre aceste reguli se află și cele care țin de gestionarea banilor. Dacă în...

    © 2024 Qbebe