Secom® te ajuta sa alegi cadoul perfect pentru doamnele dragi tie

Secom® te ajuta sa alegi cadoul perfect pentru doamnele dragi tie

Alexandra Ion

A ramas mai putin de o luna pana cand vom aseza cadourile sub brad si vom trai magia sarbatorilor impartasite cu cei dragi. Daca te numeri printre cei care vor sa faca un cadou deosebit pentru mama, sora, bunica, sotie sau prietena si inca mai cauti acel ceva special care sa surprinda, sa aduca bucurie, dar sa fie si util, Secom® te poate ajuta cu cateva sugestii de cadouri speciale.

In luna decembrie, Secom® a pregatit in lantul sau de magazine din Bucuresti, Iasi si Ploiesti, 7 pachete speciale cu produse naturale din gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® pentru ingrijirea, frumusetea si sanatatea tenului, pielii corpului, parului si unghiilor. Produsele sunt gata ambalate in cutii de cadou elegante si vin insotite de o felicitare speciala unde poti scrie mesajul tau personalizat pentru cei dragi.


Astfel, combinatii din cele mai populare si indragite fito-dermatocosmetice Life-flo® sunt acum disponibile la preturi speciale, intre 130-200 lei. Si pentru ca Secom® stie ca in aceasta perioada timpul tau este nepretuit, livrarea pachetelor de sarbatori este gratuita daca sunt comandate telefonic sau prin e-mail, folosind datele de contact disponibile pe www.secom.ro.

Fiecare dintre cele 7 pachete cadou contine un mix de trei produse de ingrijire a tenului, corpului sau a parului - creme, uleiuri, pudre de argila sau balsamuri de buze. Cadourile sunt personalizate, asa ca poti gasi printre ele setul ideal de ingrijire pentru persoana draga, indiferent de varsta.

1. Cadou pentru femei cu ten matur - Triplu Avantaj Antiaging, cu Ulei pur pentru piele, par sau unghii (antiaging, antioxidant, hidratant si intens iluminator), Crema antirid pentru ten si Balsam de buze.

2. Cadou pentru femeile cu ten uscat sau matur - Hidratare si Protectie Antiaging 24h, cu Ulei din nuca de macadamia pentru piele, par, scalp sau unghii (bogat in Omega 7, cu efect antioxidant), Crema de noapte exfolianta pentru tensi Balsam de buze (ofera hidratare intensa buzelor si protectie impotriva eruptiilor herpetice caracteristice sezonului rece).
3. Cadou pentru femeile cu orice tip de ten si par - Stop Actiunii Radicalilor Liberi, cu Ser de maracuja (fructul pasiunii) pentru piele, par sau unghii, Crema hidratanta si iluminatoare (hidrateaza natural si stimuleaza regenerarea pielii) si Balsam de buze.

4. Cadou pentru femeile cu ten sensibil - Protectie, Calmare Si Iluminare, cu Unt de mango cu efect iluminator (calmeaza si reduce alergiile pielii), Crema hidratanta si iluminatoare (bogata in antioxidanti, hidrateaza natural si stimuleaza regenerarea pielii) si Balsam de buze.

5. Cadou pentru detoxifierea si hidratarea pielii - Pure Chocolat, cu Unt pur de cacao din sursa organica, cu efect anticelulitic (creste fermitatea pielii, reduce si previne celulita), Ulei intens hidratant si calmant pentru corp, par, scalp sau unghii (ideal si pentru pielea uscata sau iritata, reduce ridurile si liniile fine) si Pudra de argila detoxifianta 100% naturala (masca cu argila, potrivita tuturor tipurilor de ten, detoxifiaza in profunzime, indeparteaza excesul de sebum, toxinele, poluantii, impuritatile si celulele descuamate).

6. Cadou pentru redarea stralucirii tenului - Frumusete Care Radiaza "À La Française", cu Pudra de argila detoxifianta 100% naturala si Crema hidratanta iluminatoare si regeneranta cu efect antirid (ingrediente inovatoare ce actioneaza in profunzime impotriva ridurilor).

7. Cadou pentru femeile cu ten sensibil, matur sau uscat - Regina Africana a Frumusetii cu Pudra de argila purifianta 100% natural, Unt de shea cu efect antiaging, calmant si intens hidratant si Ulei intens hidratant si calmant pentru corp, par, scalp sau unghii.

Lansata recent pe piata din Romania, gama Life-flo® aduce produse fito-dermatocosmetice unice, cu formule naturale, adaptate tuturor nevoilor de frumusete. Avand la baza ingrediente naturale provenite de pe tot globul, formulele Life-flo® sunt create pe baza unor riguroase cercetari stiintifice pentru a respecta fiziologia pielii si a oferi rezultate optime prin aplicare topica, non-invaziva. Produsele Life-flo® au formule echilibrate, nu contin parabeni, coloranti sau parfumuri artificiale si sunt bazate pe ingrediente certificate organic, precum uleiul de argan, de baobab, kukui, de seminte de struguri sau unt de cacao si shea.


Despre Secom®
Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.
Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.
In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 200 de suplimente alimentare 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania, precum si toate necesitatile pentru ten, piele, par si unghii sanatoase, cu aspect radiant, printr-o gama complexa de fito-dermatocosmetice de ultima generatie.
Portofoliul Secom® include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.
Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru frumusete.

Articolul urmator
Regina este din nou străbunică! Prințesa a născut o fetiță perfect sănătoasă
Regina este din nou străbunică! Prințesa a născut o fetiță perfect sănătoasă

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Dragi mămici, acestea sunt adevăratele probleme, să-ți vezi puiul în suferință și să nu-l poți ajuta
    Dragi mămici, acestea sunt adevăratele probleme, să-ți vezi puiul în suferință și să nu-l poți ajuta

    Dragi mămici, îmi deschid inima și împărtășesc cu voi experiența cu puiul meu Darius... A fost un copil dorit, un copil așteptat, pe toată perioada sarcinii totul a fost...

    Ce personalitate ai in functie de culoarea pe care o preferi. Tie ti se potriveste?
    Ce personalitate ai in functie de culoarea pe care o preferi. Tie ti se potriveste?

    Culoarea aleasa iti dezvaluie adevarata natura. Iata ce dezvaluie culoarea aleasa de tine.

    8 trucuri ingenioase care te ajută să amenajezi un spațiu perfect pentru ca cei mici să se joace singuri
    8 trucuri ingenioase care te ajută să amenajezi un spațiu perfect pentru ca cei mici să se joace singuri

    Pe măsură ce un copil devine tot mai independent și dornic să descopere lumea din jur, trebuie încurajat să se joace și singur. Nu numai că așa poate să dobândească...

    „Datorită ție am învățat ce dar prețios este iubirea”. Scrisoarea unei mame pentru fiica ei care a murit
    „Datorită ție am învățat ce dar prețios este iubirea”. Scrisoarea unei mame pentru fiica ei care a murit

    Pierderea unui copil este o încercare extrem de grea, durerea care rămâne în urmă fiind nemărginită. Părinții care se confruntă cu o asemenea experiență simt că...

    Soția mea a vândut cadoul fetiței noastre de ziua de naștere pentru că era prea scump
    Soția mea a vândut cadoul fetiței noastre de ziua de naștere pentru că era prea scump

    Una dintre cauzele majore ale izbucnirii tensiunilor într-o căsnicie este când partenerii nu discută înainte de a lua o decizie privitoare la copii. De pildă, un tată...

    Ilustrațiile amuzante ale unei mame despre realitatea vieții de parinte. Ție care ți se potrivește?
    Ilustrațiile amuzante ale unei mame despre realitatea vieții de parinte. Ție care ți se potrivește?

    Niciodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Așa că nici planurile pe care le faci când urmează să devii părinte nu se potrivesc cu cele de care te...

    Mi-am uitat copilul în mașină. De două ori. Da, ți se poate întâmpla și ție asta!
    Mi-am uitat copilul în mașină. De două ori. Da, ți se poate întâmpla și ție asta!

    O mămică de peste hotare mărturisește că și-a lăsat bebelușul în mașină de două ori. În ambele cazuri, femeia era obosită și distrasă. Ea avertizează alte mămici...

    3 lucruri care îmi amintesc de bunici. Ție ce îți amintește de ei?
    3 lucruri care îmi amintesc de bunici. Ție ce îți amintește de ei?

    De fiecare dată când temperaturile scad sub 0 și dau cu nasul de ger mă transpun instantaneu în copilărie, în momentele acelea de bucurie absolută când dădea...

    © 2024 Qbebe