Singur cu gemenii: blogul unui tatic dezvaluie adevarul amuzant

Singur cu gemenii: blogul unui tatic dezvaluie adevarul amuzant

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Si taticii aleg sa se implice cat mai mult in viata copiilor. Acesta este motivul pentru care, in randurile de mai jos, veti vedea cum un tatic din Marea Britanie si-a deschis un blog, in care nu se fereste sa scrie atat aspectele amuzante, cat si cele mai putin amuzante, pe care le-a trait/le traieste alaturi de gemenii sai in varsta de sase luni.

Sam Avery (37 de ani, din Liverpool, Marea Britanie) este actor de stand-up comedy si implicat, recent, intr-un proiect social destinat persoanelor defavorizate si cu probleme de sanatate.
Dar, asa cum marturiseste chiar el, aceste job-uri sunt "part-time", iar cea mai importanta meserie a sa este, de sase luni, sa o sprijine pe sotia sa (Rachel) in ingrijirea fiilor gemeni, Zack si Ben.
Inca de cand micutii se nascusera si Sam petrecea mult timp alaturi de ei in spital, a hotarat sa lanseze un blog, in care sa scrie despre toate provocarile, experientele si situatiile comice/ mai putin comice pe care le intampini atunci cand devii parinte.


Blogul, intitulat "The 4am Feed" include tot felul de detalii legate de intamplari pe care le-a trait/le traieste Sam atunci cand este lasat singur cu gemenii (povesteste, de exemplu, ce presupune schimbatul scutecelor si cat de dificil este sa mentii ordinea in casa in timp ce stai cu bebelusii), dar si puncte de vedere si concluzii formulate dupa o anumita perioasa petrecuta cu Zack si Ben.
Sam spune ca, in general, alege sa scrie pe blog dupa ce a trecut printr-o experienta mai putin placuta (de pilda, a marturisit ce a simtit cand, din neatentie, l-a taiat pe Zack l-a deget in timp ce incerca sa-i taie unghiutele sau cand l-a gasit pe Ben "acoperit cu propria voma").
In ultimul timp a decis insa ca ar fi bine sa impartaseasca tuturor parintilor ce a invatat el dupa o saptamana in care a stat mult cu copiii sai.
Iata cea mai recenta postare a sa de pe blog (din weekend-ul trecut), numita "10 lucruri pe care le-am invatat, ca parinte, saptamana aceasta". Printre cele mai inedite concluzii ale sale se numara: 
1. "Este mai usor sa mai faci o tura in trenuletul suspendat dintr-un parc de distractii si sa fii beat decat sa stai cu gemenii".
2. Cantecelul "The Wheels on the Bus" este de-a dreptul ingrozitor. Probabil ca este folosit la inchisoarea "Guantanamo"
3. "Indiferent de cat de mult ai astepta, baia nu se va curata singura; acest fenomen ar semana mai degraba cu albii care si-au facut codite impletite dupa model african si spun ca merge sa procedezi asa".
4. "Un copil de sase luni te poate dobora indeajuns de tare incat sa te indoiesti ca ai mai dori vreodata sa mai ai si alti copii".
5. "Oricine ar fi conceput bebelusii e un idiot: Stiu! Cand sunt extrem de obositi si au cel mai mult nevoie de somn, tocmai atunci sunt programati sa fie foarte nervosi si sa nu poata adormi?
"
Si in alte postari apar aspecte amuzante. De pilda, Sam precizeaza ca atunci camd sta cu gemenii incearca mereu sa gaseasca "echilibrul intre a nu ramane fara scutece si a trebui sa faca improvizatii folosindu-se de perdele". Din aceasta perspectiva, s-a gandit chiar sa lanseze un "Campionat Mondial de Echilibru" (destinat, desigur, bebelusilor).
De multe ori a povestit cum se traduieste sa-si amuze copiii, dar ca i se intampla ca "ceea ce ieri li s-a parut extrem de amuzat astazi sa lise para foarte plictisitor". In schimb, recunoaste ca acestia "nu au avut niciun esec in a-l amuza pe cinste".
Nu in ultimul rand, Sam recunoaste ca, in prezent, cel mai mare inamic al sau este oboseala: "Somnul este ca un fost prieten cu care ai pierdut legatura".
Cu toate acestea, cea mai importanta concluzie a sa este urmatoarea: "IMI IUBESC COPIII MAI MULT DECAT ORICE PE LUME".

Surse:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3260333/The-Wheels-Bus-terrible-song-Clueless-stay-home-father-pens-hilarious-blog-looking-twins-REALLY-like-s-not-faint-hearted.html?ito=social-facebook
http://www.liverpoolecho.co.uk/whats-on/comedy-news/liverpool-comedy-director-baby-blog-10020925
http://www.reshareit.com/father-writes-hilarious-blog/
http://www.stuff.co.nz/life-style/parenting/baby/72809877/comedian-becomes-father-to-twins-starts-hilarious-blog
http://the4amfeed.blogspot.co.uk/2015/10/10-things-ive-learned-as-parent-3.html#5970386183935903

Surse poze:
http://i3.liverpoolecho.co.uk/incoming/article10021013.ece/ALTERNATES/s615b/JS71705808.jpg
http://www1.theladbible.com/images/content/5613ad8d385b0.jpg
https://fbcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-0/p403x403/11938068_867377570025264_7144733746940391427_n.jpg?oh=8a6aa3503fbe2bf7777376a7e7d98e1f&oe=56A2C413&__gda__=1453458677_c4c645d067c00ec3d516c722afadec62

 

 

Articolul urmator
Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară. Cabral va fi din nou tătic
Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară. Cabral va fi din nou tătic

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    De ce bărbații mănâncă mai multă carne. Un studiu dezvăluie adevărul
    De ce bărbații mănâncă mai multă carne. Un studiu dezvăluie adevărul

    Te-ai întrebat vreodată de ce sunt atât de puțini bărbați vegetarieni? Ei bine, un studiu recent dezvăluie motivul: bărbații au tendința să consume mai multe carne...

    Un tată își crește singur gemenii, în ciuda faptului că este imobilizat într-un scaun cu rotile
    Un tată își crește singur gemenii, în ciuda faptului că este imobilizat într-un scaun cu rotile

    Auzim des de mame eroine, dar de tați eroi, mai rar. Terry Pavlou a fost pe punctul de a-și pierde viața într-un accident care l-a lăsat imobilizat într-un scaun cu rotile....

    Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?
    Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?

    Teal Swan, speaker motivațional, supraviețuitoarea unei copilării abuzive și autoarea a 5 bestseller-uri motivaționale propune unul dintre cele mai eficiente, dar și mai amuzante teste...

    Trucul ingenios al unui tătic pentru a convinge copilul să ia medicamentele
    Trucul ingenios al unui tătic pentru a convinge copilul să ia medicamentele

    Trebuie să recunoaștem, când vine vorba de ingeniozitate tăticii sunt cei mai capabil în a găsi soluțiile care să le ușureze viața. Așa este și cazul acestui tătic,...

    Drama unui tată singur: „Fiul meu de 12 vrea să poarte rochii la școală, iar eu nu știu ce să fac”
    Drama unui tată singur: „Fiul meu de 12 vrea să poarte rochii la școală, iar eu nu știu ce să fac”

    Orice părinte își dorește să vadă cum copilul său își construiește amintiri minunate în anii de școală. De altfel, este o bucurie să știi că micuțul tău se...

    Înlocuirea unui singur cuvânt cuvânt din vocabular îți va disciplina eficient copilul
    Înlocuirea unui singur cuvânt cuvânt din vocabular îți va disciplina eficient copilul

    Una dintre marile provocări pe care le ai când ești părinte este să poți găsi cuvintele potrivite, în momentele potrivite. Uneori, fără să îți dai seama, limbajul...

    Misterul a fost elucidat! De ce gemenii sunt îmbrăcați mereu la fel
    Misterul a fost elucidat! De ce gemenii sunt îmbrăcați mereu la fel

    Părinții de gemeni sunt cu adevărat binecuvântați și totodată trebuie să facă față provocării alegerii numelor, hainelor sau coafurii celor mici. Atunci când ne...

    © 2024 Qbebe