Pentru a crește și a se maturiza, merele ecologice necesită precipitații în cantitate suficientă. Cu toate acestea, perioadele prea ploioase nu sunt benefice, deoarece încurajează dezvoltarea fungilor. În timpul verii, merele au nevoie de suficientă căldură pentru a atinge echilibrul optim între conținutul de zahăr și aciditate. Totodată, merele sunt sensibile și când vine vorba despre temperaturile scăzute. Este necesară și o perioadă de îngheț pentru a asigura un ciclu regulat de înflorire. Cu toate acestea, înghețul în perioada înfloririi afectează recolta viitoare.
Pentru produsele HiPP folosim, printre altele, Golden Delicious, Morgenduft, Jonagold, Gala și Florina. Sucurile noastre conțin soiurile Fuji și Topaz. Toate soiurile sunt supuse unor controale stricte, de la înflorire, până la momentul procesării acestora. Fructelor au suficient timp pentru a se maturiza, sunt deosebit de gustoase si au un nivel scăzut de aciditate.
De unde provin merele ecologice HiPP?
Pentru a ne meține standardele de calitate ridicată pe tot parcursul anului, pregătim merele din livezi ecologice din Europa și, în circumstanțe excepționale, și din emisfera sudică. În zonele agricole din Austria, HiPP crește unul dintre soiurile de mere ecologice, climatul austriac fiind propice dezvoltării acestora. În Georgia, merele ecologice HiPP sunt cultivate în zona cu cele mai importante terenuri agricole, Kura-Aras. De asemenea, cultivăm merele ecologice și în Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Turcia și Ucraina.
Ori de câte ori este posibil, preferăm merele din livezi mixte, deoarece acestea au o mare importanță ecologică pentru conservarea vechilor soiuri și, în același timp, oferă un habitat important pentru insecte și păsări.
Fiecare borcan HiPP, de 125, g conține între unul și două mere!
O astfel de cantitate de mere nu mai permite adăugarea altor ingrediente, cum ar fi zaharurile. Pentru produsele HiPP folosim fructe care au avut timp să se coacă, astfel, borcanele noastre conțin doar zaharuri prezente în mod natural. De asemenea, procesăm fructele care nu sunt conform standardelor vizuale stabilite de supermarketuri, de exemplu, prea mic, prea mare, prea ciudat. În acest fel, împiedicăm risipa alimentelor.
Merele ecologice reprezintă o alegere clasică pentru începutul diversificării, când vine vorba de fructe. Au gust plăcut și dulce și conțin, în mod natural, niveluri ridicate de vitamină C și potasiu. Au și un conținut ridicat de pectină din fibre dietetice. Pectina îmbunătățește digestia, astfel încât, merele împreună cu bananele sunt considerate un ajutor natural în problemele digestive.
Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni și continuarea alăptării alături de începerea diversificării la recomandarea medicului.