Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

3 calități pe care trebuie să le bifeze un produs de îngrijire a pielii bebelușului

Nu este un secret pentru nimeni faptul că pielea bebelușului are nevoie de multă atenție și de o îngrijire aparte. Să nu uităm că sistemul său natural de apărare este slab dezvoltat și mediul exterior este mult mai neprietenos față de cel din pântecului mamei. Asta nu înseamnă altceva decât că trebuie să alegi metode și produse de îngrijire delicate, ce nu irită pielea, ci o curăță cu grijă și o hidtratează în profunzime. Pentru a te asigura că ai făcut cea mai bună alegere, așa cum dealtfel toate mamele își doresc, te sfătuim să ai în vedere 3 calități pe care un produs de calitate pentru bebeluși să le bifeze cu succes. Hai să afli care sunt acestea!

Cu siguranță știi deja că pielea, cel mai mare organ al corpului, absoarbe o cantitate mare din ingredientele produselor cu care intră în contact. Ei bine, puterea de absorbție este mai mare și în cazul bebelușilor, dat fiind faptul că stratul de piele este subțire și vulnerabil. Asta face necesară prezența unor produse naturale în ritualul zilnic de îngrijire al mezinului familiei. Este foarte important de reținut faptul că deși alegi produse cu ingrediente naturale, trebuie totuși să te asiguri că îndeplinesc și alte 3 calități.

ingrijirea pielii bebelusului

1. Hipoalergenice

Hipoalergenic înseamnă "mai puțin alergic", pe înțelesul tuturor. Produsele cu caracter hipoalergenic sunt cele de care ai nevoie în îngrijirea puiului tău, pentru că au la bază ingrediente atent selecționate astfel încât să satisfacă nevoile oricărui tip de piele. Vestea bună este că astfel de produse găsești în farmacia online Pfarma.ro și așteaptă să le descoperi. De exemplu, poți alege Bioderma Abcderm Gel spumant, perfect pentru a îndepărta impuritățile de pe pielea micuțului tău. Oricine știe că procesul de îngrijire a pielii bebelușului începe cu o curățare atentă, dar specialiștii recomandă utilizarea unui gel ce nu usucă în profunzime. O piele uscată este predispusă iritațiilor și, într-un scenariu mai nefericit, rănilor, ce permit accesul bacteriilor și microbilor în organism.

Bioderma Abcderm Gel spumant 1000 ml Din fericire, Bioderma Abcderm Gel curață delicat, nu astupă porii și nu înlătură stratul natural de sebum cu rol de protecție de pe pielea fină a bebelușilor. Este o formulă hipoalergenică, ce nu are în compoziție ingrediente cu potențial alergen și se restabilește rapid echilibrul la nivelul oricărui tip de piele.

2. Testate dermatologic

Atunci când ești în impas în alegerea produselor cosmetice ai tendința să optezi pentru cele testate dermatologic? La fel poți proceda și în cazul produselor pentru îngrijirea bebelușului. Acestea sunt rezultatul unor cercetări amănunțite ale unei întregi echipe de specialiști. Sunt testate până la cel mai mic detaliu tocmai pentru a se exclude apariția posibilelor reacții alergice sau iritații. Produsele de la Pfarma.ro întrunesc și acest criteriu, ceea ce le-a urcat în topul preferințelor tuturor mămicilor responsabile.

3. Nu conțin parabeni și parfum

Cea din urmă calitate pe care produsele de îngrijire pentru bebeluși trebuie să o aibă este lipsa parfumului și parabenilor. Acestea sunt ingrediente foarte des întâlnite pe etichetele produselor și sunt cele ce prezintă un potențial ridicat ca agenți iritanți. În contact cu pielea sensibilă a micuților parfumul poate pătrunde adânc în pori și poate influența apariția urmelor de iritație. Parabenii acționează eficient în îndepărtarea microbilor, dar pot deveni factori agresivi pentru epiderma subțire și delicată.

Bioderma Abcderm Lapte hidratant 200 ml În acest caz, Bioderma Abcderm Lapte hidratant este produsul de care ai nevoie pentru hidratarea intense a pielii bebelușului. Este gândit pentru a respecta pielea sensibilă a copiilor și conține ingrediente extrem de delicate. Este de la sine înțeles că după curățarea pielii, urmează etapa de hidratare, iar produsul Bioderma este perfect compatibil cu nevoile micuților.

Vestea bună este că toate produsele pentru îngrijirea pielii bebelușilor de la Biorderma sunt hipoalergenice, au trecut cu brio testările dermatologice și nu conțin parfum și parabeni, tocmai de aceea nu trebuie să mai lipsească din casa ta. 

 

pfarma.ro

 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Top 10 produse de îngrijire a pielii pentru bebe și mami pe care trebuie să le ai
  Top 10 produse de îngrijire a pielii pentru bebe și mami pe care trebuie să le ai

  Valul de temperaturi scăzute se instalează deja cu drepturi depline și asta nu este deloc o veste bună pentru tine. Sănătatea este supusă testelor prin apariția răcelilor și...

  Cercetătorii de la Harvard spun că un copil trebuie să aibă aceste 12 calități ca să aibă succes în viață
  Cercetătorii de la Harvard spun că un copil trebuie să aibă aceste 12 calități ca să aibă succes în viață

  Ce determină o persoană să exceleze nu doar la locul de muncă, ci și pe plan personal? Cunoștințele, intuiția și viziune sunt cu siguranță niște atribute cheie. Însă ceea...

  Câștigă unul dintre cele 3 pachete de îngrijire a pielii pentru mami și bebe de la GamARde
  Câștigă unul dintre cele 3 pachete de îngrijire a pielii pentru mami și bebe de la GamARde

  Este cel mai mare organ al pielii, reglează temperatura corpului și are un rol important în protecție. Pielea are nevoie de îngijirea noastră, așa cum și ea se îngrijește de noi....

  Câștigă un pachet cu produse Mustela pentru îngrijirea pielii bebelușului!
  Câștigă un pachet cu produse Mustela pentru îngrijirea pielii bebelușului!

  Oricine știe că bebelușii au nevoie de multă grijă și atenție, mai ales o mămică responsabilă ca tine. Ai bifat lista cu cele necesare pentru a-l crește frumos și armonios cu...

  Câștigă un set de produse Mustela pentru îngrijirea pielii bebelușului tău
  Câștigă un set de produse Mustela pentru îngrijirea pielii bebelușului tău

  Nu există mamă care să nu respire cu nesaț aroma dulce a pielii bebelușului ei de fiecare dată când îl ține în brațe, nu-i așa? Este un parfum care te va urmări...

  Vitamina C fiole, aur pentru tenul tău. Iată tot ce trebuie să știi despre acest produs și cum se folosește corect
  Vitamina C fiole, aur pentru tenul tău. Iată tot ce trebuie să știi despre acest produs și cum se folosește corect

  Unele produse destinate îngrijirii tenului sunt mai puțin cunoscute, în vreme ce altele sunt mult mai familiare, în această categorie încadrându-se și...

  La plimbare cu bebe! Ce produs NU trebuie să lipsească din mașină
  La plimbare cu bebe! Ce produs NU trebuie să lipsească din mașină

  Siguranța copilului în mașină în timpul unei călătorii, fie ea chiar și până în parc, începe cu un scaun auto bine ales.

  © 2021 Qbebe