Burtici fericite

Ghid pe vârste: ce cărți să iei unui copil care să fie cu adevărat îndrăgite de acesta

Dacă îți dorești să-l stimulezi pe copilul tău să se apropie cât mai mult de universul cărților, oferă-i unele pe care să le îndrăgească într-adevăr. Pentru a-ți fi mai ușor din acest punct de vedere, inspiră-te cu încredere din sugestiile din articolul de mai jos. Profită că se apropie venirea lui Moș Crăciun și „vorbește" cu el pentru a-i aduce micuțului tău oricare dintre cărticelele prezentate!

Sugestie de carte ce poate fi îndrăgită de un copil de până la 2 ani

Întrucât bebelușii de peste 1 an sunt tot mai dornici să descopere lumea din jur și sunt fascinați de tot ceea ce înseamnă culoare și imagine, Moș Crăciun le poate aduce în dar următoarea colecție de cărticele: „Prima mea bibliotecă. Bebe învață", disponibilă și prin intermediul Nicoro Toys .

Seria „Prima mea bibliotecă. Bebe învață"

Seria „Prima mea bibliotecă. Bebe învață" cuprinde 9 cărticele, care sunt special concepute pentru a fi pe placul micuțului tău: imaginile clare, viu colorate, înfățisând obiectele așa cum sunt ele în realitate, îl vor ajuta să învețe despre culori, cifre, forme, obiecte folositoare, animale și activități de zi cu zi.
Cutia cadou conține următoarele cărticele:
• Cuvinte
• „În parc"
• Numerele
• Animale
• Culori
• Forme
• Animale de companie
• „La fermă"
• Jucării

Carticica pentru bebelusi

Ce fel de carte ar putea fi îndrăgită de un copil de la 2 ani în sus

Pe măsură ce se dezvoltă, copiii devin mai receptivi la ceea ce li se spune, iar cărțile cu povești le pot aduce numeroase beneficii, precum: le va stimula dezvoltarea vocabularului, îi vor învăța să fie mai atenți, mai concentrați, mai răbdători.
Pentru un copil începând cu vârsta de 2 ani poate fi adecvată, de pildă, „Marea Carte cu povești" (disponibilă prin intermediul Nicoro Toys ).

„Marea carte cu poveşti (+ jucărie cadou)" 

Marea Carte cu povești îl invită pe copil într-o minunată aventură. Astfel, acesta se va putea juca de-a v-ați ascunselea cu Jake, o va ajuta pe Plușica să facă bine o sirenă care nu mai poate înota,va putea face cunoștință cu prințesa Sofia sau va putea vizita buticul lui Minnie (jucându-se cu simpatica figurină ce o înfățișează).

Marea Carte cu povesti

Cărți ce vor fi îndrăgite de un copil de la 3 ani în sus- seria „Mama Gâscă te învață"

Dacă al tău copil a ajuns la vârsta 3 ani, poți începe să-l înveți numere și litere. Nu numai că acestea îl vor pregăti mai bine pentru grădiniță, dar îl vor obișnui și să se concentreze mai bine asupra unei activități.
Va fi o alegere foarte inspirată dacă micuțul va primi drept cadou una dintre următoarele cărți, de la Nicoro Toys : „Mama Gâscă te învață Alfabetul- Tony Wolf" sau „Mama Gâscă te învață Numerele- Tony Wolf" .

„Mama Gâscă te învață Alfabetul- Tony Wolf"

Ne prezintă literele după următorul principiu: toate literele din alfabet seamănă cu ceva. Spre exemplu, S seamănă cu un șarpe care doarme încolăcit pe un copac, C are forma lunii de pe cer, H pare un obstacol de la curse, iar pe N poți sa aluneci la fel ca pe derdeluș.
Mama Gâscă și puișorii ei caraghioși îl învață pe copil să le recunoască pe toate!

„Mama Gâscă te învață Numerele- Tony Wolf"

Cu ajutorul poezioarelor hazlii, Mama Gâscă și puișorii ei te învață să recunoști numerele și să numeri împreună cu ei.
Cărticica îl va ajuta pe copil să se familiarizeze cu câteva cifre: 1 puișor, 2 puișori, 3 puișori... apoi sosesc alți 4 și se fac 7! Pe fiecare pagină se află un puișor în plus, pe care micuțul va trebui să-l numere.

Carte Mama Gasca te invata Alfabetul
 Carte pentru copii- Mama Gasca te invata Numerele
   

Carte cu Cenusareasa Cărți care vor fi îndrăgite de copiii de la 4 ani în sus: Povești Disney cu CD audio

Întrucât după vârsta de 4 ani copiii devin tot mai atenți și mai curioși să afle ce se întâmplă în poveștile preferate, este numai bine să le oferiți drept cadou cărțile din cadrul colecției Povești Disney cu CD audio.
Nicoro Toys aduce în prim-plan cărțile de la Editura Litera, ce sunt bazate pe cele mai frumoase și apreciate filme Disney și conțin și câte un CD. De aceea, copiii vor avea șansa să urmărească ilustrațiile superbe în timp ce ascultă poveștile clasice, cum ar fi Albă-ca-Zăpada, Cenusăreasa sau Cartea Junglei, dar și poveștile moderne, create de studiourile de animație Pixar. Toate aceste povești sunt relatate de către actrița Stela Popescu.
Fetițele se vor bucura să primească o carte precum „Cenușăreasa" , iar băieții o carte de tipul „Mașini" (format mic).

Carte Masini

Cărți altfel, ce vor deveni îndrăgite de un copil mai măricel, de la 5 ani în sus

Copiii mai măricei sunt mai dornici să afle lucruri noi și să aibă în față imagini spectaculoase. În plus, ei pot fi încântați și să se afle în fața unor cărți care să le propună tot felul de activități îndrăgite.
Din acest motiv, încercați să le oferiți în dar cărți de la Nicoro Toys.

Carte Povesti de seara pentru Fete rebele „Povești de seară pentru Fete Rebele. Elena Favilli, Francesca Cavallo"

În cadrul acestor povești , fetițele vor face cunoștință cu femei care au schimbat lumea și sunt modele de curaj, perseverență, talent sau generozitate pentru cele ce vor să-și îndeplinească visurile.
Astfel, de la Elisabeta I la Malala Yousafzai, de la Amelia Earhart la Frida Kahlo, de la Marie Curie la Coco Chanel, 100 de femei extraordinare sunt portretizate în această carte de căatre 60 de ilustratoare din toată lumea. Regine, inventatoare, pictorițe, scriitoare, partizane, femei astronaut sau prim-ministru, toate vor ajunge să fie apreciate de către fetițele ce vor avea în față cartea.

Citește și: Cartile recomandate copilului in functie de varsta

În schimb, băieții ar fi fericiți să primească o carte ce va ilustra una dintre activitățile cele mai îndrăgite: realizarea de construcții din piese de Lego.

Carte despre Lego

„Cartea Lego. 365 de constructii Lego"

Îi va învăța pe băieți să facă trucuri magice cu Lego, să-și provoace prietenii pentru a construi cel mai înalt turn Lego, dar și să creeze propriul film Lego sau să pornească într-o vânătoare de comori. Practic, o asemenea carte propune 365 de modele de construcții Lego, pentru fiecare zi a anului!

Citește și: Beneficiile Lego in dezvoltarea copiilor

Voi mai știți și alte cărți, ce ar putea deveni rapid îndrăgite de către copii și din acest motiv ar trebui să le fie dăruite?

 

Logo Nicoro

 

Dezvoltarea sistemului osos la copil. Ghid pe vârste

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ghid pe vârste: cărți pentru copii cu 50% reducere
  Ghid pe vârste: cărți pentru copii cu 50% reducere

  Știm cu toții că lectura este esențială pentru ca cei mici să descopere și să pună în practică tainele comunicării corecte și eficiente. Prin intermediul poveștilor...

  Ghid pe vârste: câtă vitamina D trebuie să iei, tu sau copilul
  Ghid pe vârste: câtă vitamina D trebuie să iei, tu sau copilul

  Fie că este vorba despre adulți, fie că este vorba despre copii, vitamina D este foarte importantă pentru sănătatea fizică și psihică. Din articolul de mai jos vei afla detalii...

  Ghid pe vârste: câte porții din fiecare grupă alimentară trebuie să mănânce un copil
  Ghid pe vârste: câte porții din fiecare grupă alimentară trebuie să mănânce un copil

  O dezvoltare armonioasă are la bază o alimentație echilibrată. Drept urmare, este important ca al tău copil să mănânce cantitatea corespunzătoare din fiecare grupă...

  Există, cu adevărat, copii obraznici?Ce se ascunde, de fapt, în spatele unui astfel de copil
  Există, cu adevărat, copii obraznici?Ce se ascunde, de fapt, în spatele unui astfel de copil

  Psihologii atrag atenția că anumite comportamente ale copiilor care par dovadă de obrăznicie, nu sunt întotdeauna astfel. Așa cum veți descoperi și din articolul de mai jos, ele...

  Cele 10 abilități pe care numai tu i le poți oferi copilului ca să fie cu adevărat responsabil
  Cele 10 abilități pe care numai tu i le poți oferi copilului ca să fie cu adevărat responsabil

  Cu toții dorim să creștem copii responsabili. Așa cum toți vrem să trăim într-o lume în care fiecare persoană își respectă îndatoririle. Dar acest lucru nu...

  Responsabilitățile copilului: ghid complet pe vârste
  Responsabilitățile copilului: ghid complet pe vârste

  Pe măsură ce crește, fiecare copil reușește să realizeze tot mai multe lucruri, ca urmare a dezvoltării sale pe plan emoțional și cognitiv. Astfel, dacă la vârsta de 2 ani...

  Veste uriașă! Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România va deveni mămică!
  Veste uriașă! Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România va deveni mămică!

  Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, apreciată pentru glasul ei angelic și pentru cântecele pline de emoție. Acum, Andrada Bârsăuan, a...

  © 2021 Qbebe