Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit
Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Top 5 jucării care îți fac copilul să zâmbească

Pentru un plus de inspirație pentru darurile de Moș Nicolae și de Moș Crăciun, orientează-te spre gama de jucării interactive de la MaxiToys.Realizate din materiale de calitate, cu un design atractiv pentru copii, în culori vii, acestea sunt potrivite atât pentru bebeluși, cât și pentru cei mai măricei. Parcurge articolul de mai jos pentru a vedea câteva propuneri de asemenea jucării, potrivite și pentru fetițe și pentru băieței.Cu siguranță că acestea le vor aduce multă bucurie și îi vor ajuta să deprindă abilități deosebit de utile!

Pian Interactiv cu lumini si sunete Pianul interactiv cu animăluțe, lumini și sunete

Pianul face parte dintre jucăriile muzicale cele mai îndrăgite de către copii.Unul interactiv va fi binevenit pentru un bebeluș între 6 și 12 luni, oferindu-i ocazia de a face primii pași în educația muzicală. Pianul are 4 butoane viu colorate, care exprimă primele patru note muzicale. Se poate apăsa pe butoanele din lateral pentru a auzi sunete muzicale sau de tobe.
În același timp, Pianul interactiv poate să te ajute în demersul de a-l învăța pe bebeluș denumirile simple ale unor animale (pisică, oiță, rață, cățel), întrucât cele patru animăluțe pot fi apăsate și vor scoate sunete amuzante. Acestea pot fi detașate de pe pian, iar bebelușul le poate lua cu el oriunde.
Pianul are 3 moduri de funcționare (modul pian, modul amuzament și modul muzical), toate stimulând curiozitatea și atenția unui copil aflat în primii ani de viață.

Jucărie lebădă, cu lumini și suneteJucărie interactiva Lebada

Mai ales fetițele vor fi încântate să se joace cu o lebădă grațioasă, frumos colorată. O asemenea jucărie (adecvată copiilor mai mari de 2 ani), va stimula curiozitatea și va conferi abilitatea de explorare.
Odată ce copilul tău dobândește tot mai multe noțiuni de vocabular, poți să te folosești de Lebădă pentru a-l încuraja să spuneți o mică poveste legată de ea și de celelalte personaje. În acest mod, jucăria îl poate ajuta să-și îmbogățească vocabularul și imaginația.
Datorită Jucăriei lebădă, cu lumini și sunete vei putea să contribui și la dezvoltarea cognitivă a copilului tău, în condițiile în care poți să discuți despre animăluțele aflate pe lebădă, oferindu-i acestuia mici informații despre ele.

Găina dansatoare cu lumini și sunete- roz/portocaliu

MaxiToys îți propune o jucărie interactivă care cu siguranță va fi deosebit de distractivă pentru un bebeluș mai mare de 6 luni. Găina amuzantă știe să danseze, să răspundă când este chemată, se poate plimba peste tot și va scoate sunete. Tot ce vei avea de făcut este să-i arăți bebelușului cum să pornească butonul din spate. În acel moment, găina va începe să vorbească.
Dacă vei sufla în fluierul cu care vine însoțită, își va găsi imediat drumul către voi. Găina stie să danseze și nu se va opri chiar dacă se lovește de un obstacol. Datorită ei, bebelușul se poate simți încurajat să danseze și el.Jucăria este viu colorată și fabricată dintr-un plastic de calitate.

Papusa interactiva Păpușă Interactivă Vtech, Noapte Bună

Cu ajutorul ei, nu numai că îți vei putea calma bebelușul datorită luminii difuze, a cântecelelor și a sunetelor din natură, dar îi vei putea stimula și simțul auditiv. Astfel, vocea drăgălașă va mângâia urechile micuțului și îl va face dornic să descopere păpușa.
Păpușa Interactivă Vtech de la MaxiToys este adecvată bebelușilor încă din primele luni de viață, îmbrățișarea ei încurajând dezvoltarea motricității.Mai mult, pe măsură ce crește și devine mai receptiv la lumea din jur, va putea să interacționeze mai mult cu aceasta, ceea ce îi va stimula dezvoltarea limbajului. Păpușa poate vorbi în limba română.
Această jucărie poate fi setată cu două variante de timp: 15 și 30 de minute. De asemenea, păpușa dispune și de 3 nivele de reglare a intensității luminii, care se modifică odată cu sunetele.

Jucărie muzicală Surpriza formelor de biscuițiJucarie interactiva muzicala pentru copii

Face și ea parte dintre jucăriile interactive propuse de către MaxiToys , ce sunt potrivite nu numai pentru bebelușii între 6 și 12 luni, ci și pentru copiii  mai măricei (de 3-4 ani). Având în preajmă jucăria Surpriza formelor de biscuiți, vei reuși să-i transmiți mai ușor copilului primele noțiuni despre forme și numere.
Borcanul cu față zâmbitoare are și o intrare magică, aptă să simtă mâna copilului sau formele de biscuiți și cântă cântecele pe care acesta le poate îngâna de fiecare dată când ceva este pus pe borcan. Jucăria este concepută pe baza a 2 moduri: învățare și muzical. În funcție de modul de setare, pe măsură ce copilul pune formele corecte prin deschizăturile din borcan, va auzi numele formei respective sau cifra de pe formă.
Jucăria muzicală Surpriza formelor de biscuiți include 5 forme de biscuiți, borcanul magic și un capac. Ea include și 3 baterii AA.

Logo MaxiToys

 

 

Cele mai cool jucării educative pentru copilul tău

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Timp de calitate cu copilul: jucării și idei de jocuri distractive
  Timp de calitate cu copilul: jucării și idei de jocuri distractive

  Ca părinți, ne dorim nu numai ca al nostru copil să fie sănătos, dar și să se dezvolte armonios din punct de vedere cognitiv și emoțional. Pentru a ne realiza acest deziderat este...

  A avut doar timp să-i zâmbească fiicei ei! O mamă a murit la naștere după ce i-au fost smulse organele sexuale...din greșeală
  A avut doar timp să-i zâmbească fiicei ei! O mamă a murit la naștere după ce i-au fost smulse organele sexuale...din greșeală

  O tânără de 22 ani a decedat după ce doctorița care a asistat-o la naștere i-a smuls uterul în timp ce încerca să îndepărteze placenta.

  Singurele jucării pe care trebuie să i le dai copilului tău, potrivit psihologilor
  Singurele jucării pe care trebuie să i le dai copilului tău, potrivit psihologilor

  Odată ce devenim mămici, suntem mai mult conștiente de faptul că jocul are un rol esențial în dezvoltarea optimă a copiilor. De aceea, ne străduim să găsim cele mai variate...

  Care sunt cele mai periculoase jucării pentru copil
  Care sunt cele mai periculoase jucării pentru copil

  Jucăriile sunt unele dintre cele mai prezente obiecte din viața copiilor noștri, ajutându-i nu numai să se distreze, ci și să învețe lucruri noi. De aceea, grija noastră...

  5 jucării care ajută bebelușul să învețe să vorbească
  5 jucării care ajută bebelușul să învețe să vorbească

  Încă din primele clipe de viață ale bebelușilor noștri așteptăm cu nerăbdare momentul în care îi vom auzi pronunțând primele lor cuvinte. Trebuie să știm...

  5 jucării care ajută bebelușul să învețe culorile, formele și cifrele
  5 jucării care ajută bebelușul să învețe culorile, formele și cifrele

  Printre cele mai importante achiziții din procesul de dezvoltare cognitivă a bebelușului se numără familiarizarea cu cifrele, culorile și formele. Pentru a-ți fi mai ușor în acest...

  Jucării din lemn destinate bebelușilor
  Jucării din lemn destinate bebelușilor

  Iată de ce trebuie să alegi jucării din lemn pentru al tău copil!

  © 2019 Qbebe