Salveaza reteta

Fursecuri cu lămâie și nucă de cocos

30 min. 4 porții

Ingrediente

  • 200 g făină de orez
  • 1 ou
  • 55 ml ulei de cocos, topit
  • 70 g miere sau melasă
  • 30 g miez uscat de nucă de cocos, neîndulcit 10 ml suc de lămâie + coaja de la ½ lămâie 5 g pudră de vanilie
  • 5 g praf de copt sau bicarbonat de sodiu un praf de sare de mare
  • 50 g ciocolată neagră, topită

Instructiuni

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Adaugă toate ingredientele, în afară de ciocolata neagră, într-un castron și amestecă-le. Formează fursecuri din aluat și așază-le pe tava de copt.
  3. Dă tava la cuptor și coace timp de 15 minute, până când capătă o nuanţă ușor aurie.
  4. După ce s-au copt, scoate fursecurile din cuptor și stropește-le cu ciocolata topită.
  5. Servește imediat.
Beko Romania
×