Salveaza reteta

Burgeri cu fasole neagră

30 min. 4 porții

Ingrediente

  • 500 g fasole neagră gătită
  • clătită și scursă
  • 50 ml ulei vegetal, împărțit
  • 1 ceapă medie, tocată mărunt
  • 1 ardei gras verde mare, tocat mărunt
  • 3 căței medii de usturoi, tocați
  • 100 g nuci caju coapte
  • 120 g feta sau brânză de casă fărâmițată 1 ou întreg
  • 80 g pesmet
  • sare și piper negru proaspăt măcinat brânză la alegere, de exemplu cheddar sau șvaițer (opțional)
  • 4-6 chifle din făină integrală de grâu, prăjite
  • sosuri la alegere, de exemplu ketchup sau muștar
  • toppinguri la alegere, de exemplu salată verde, felii de ceapă și castraveciori murați

Instructiuni

  1. Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, lăsându-le al dente. Scurge-le și clătește-le cu apă rece până când s-au răcit.
  2. Fierbe edamame timp de 2-3 minute.
  3. Scurge și clătește cu apă rece; scoate-le din cratiţă. Într-un castron mare pentru amestecat, combină pesto și avocado; pasează ușor folosind o furculiţă și asezonează cu sare și piper.
  4. Amestecă cu pastele și pătrunjelul.
  5. Toarnă deasupra edamame și puiul la grătar și garnisește cu pătrunjel.
Beko Romania
×