Mariana Stan - Contributor

Mariana Stan - Contributor

Specialitate:

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success.  În multe dintre ele te vei regăsi și tu. Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

La 40 de ani îmi place să vorbesc mai mult despre imperfecțiune decât despre perfecțiune. Cred în autenticitate și asumare, în clipe care valorează imens și oameni pe care merită să-i ții aproape.

Acum 12 ani  am elaborat un proiect de lege care viza familiile monoparentale. Speram să pot schimba, în bine, viața mamelor singure. Vedeam studiile diverselor ONG-URI și mă îngrozeam de nivelul de trai al mamelor singure care locuiau la sat. Acolo unde informația nu se propagă cu viteza luminii, unde stigmatul e în floare și accesul la serviciile medicale sau psihologice este limitat. Totul e funcțional până la politică. Îl reiau bazându-mă pe experiența acumulată până acum și cu o strategie mai bună de implementare. Campania FIECARE FEMEIE CONTEAZA este despre mame adolescente și mame singure care nu mai doresc să fie asistate social.Nu vor să fie niște cifre rără relevanță în statistici. Viața lor trebuie să fie responsabilă, demnă și cu speranța că pot oferi copiilor un viitor mai bun.

Care este cel mai mare succes al meu? 

Voi răspunde fără să ezit: fetele mele, Paula & Mara. Cu ele am învățat că poveștile cele mai importante sunt cele care ne descriu pe noi, ca oameni. De ce să astepți o viață ca să faci ceea ce ai visat?

Trăiește-ți visul!

Articole

© 2022 Qbebe