Indiferent de momentul zilei, de ocazie, de ocupație, de orice activitate, oamenii trebuie să mănânce. Știm cu toții că românii sunt gurmanzi prin definiție, fapt pentru care alimentația lor trebuie să fie foarte bogată în savoare. Ei bine, astfel de preparate sunt puse la dispoziția fiecăruia de Nico, de la restaurantul Bucătărașul cel Dibaci. Ea este "vinovata" pentru zâmbetele de pe buze celor care i-au vizitat localul. Restaurantul este pregătit să te surprindă cu gust, o servire impecabilă și un personal ca la carte, ce sunt dispuși să facă din orice eveniment un episod de neuitat.
Un "altfel" de restaurant
De ce este considerat "altfel"? Pentru trei mari calități, pe care reprezentanții de la Bucătărașul cel Dibaci le au și nu se zgârcesc în a le pune în practică ori de câte ori este nevoie.
1. Te vor trata mereu ca pe cineva "de-al casei", căruia îi vor servi cele mai bune preparate și la cele mai delicioase prețuri.
2. Atunci când ești ocupat până peste cap și nu poți merge în vizită la Bucătărașul cel Dibaci, vine el la tine, cu tot ceea ce poftești. Trebuie doar să accesezi site-ul lor, să faci comanda online, sau poți da un telefon și apoi să aștepți cu poftă, dar nu foarte mult, bucatele alese.
3. Orice eveniment devine sărbătoare pentru acest restaurant altfel. De ce? Pentru că întregul personal pune la bătaie toate abilitățile de care este capabil pentru un rezultat ca-n basme. Aici se aplică zicala "clientul nostru, prietenul nostru" și nu se face abatere niciodată de la asta.
3 reguli de aur pentru un botez de neuitat
Creștinarea mezinului familiei este prilej de sărbătoare. Știm că ți-ai dori să dureze ca în povești, trei zile și trei nopți, însă cu locația potrivită, oamenii dragi și o mâncare excepțională poți face ca cele trei zile să se transforme într-una absolut magică. Astfel, iată care sunt cele 3 reguli de aur dacă vrei să ai un botez pe care să ți-l amintești cu drag peste ani și ani!
1. Nu alege locația la întâmplare. Nu există botez fără locație, însă aceasta nu trebuie aleasă la întâmplare. Trebuie să te gândești că va fi decorul poveștii tale, tocmai de aceea este necesar să îndeplinească toate dorințele tale. De exemplu, Bucătărașul cel Dibaci este un spațiu perfect pentru această zi specială. Este un local intim, decorat cu mult bun gust, unde atenția acordată detaliilor este pe primul loc. Nu uita că locația trebuie să fie cât mai centrală, la care se ajunge cu ușurință și este la îndemâna oricui. Și la acest capitol, Bucătărașul cel Dibaci este o alegere bună, fiind situat pe strada Olteni, nr. 3, sector 3, chiar în centrul Bucureștiului, zona Piața Unirii - Sfânta Vineri.
2. Mâncarea trebuie să fie potrivită pentru fiecare invitat în parte. Nu există o rețetă anume pentru un botez perfect. Totul trebuie să fie ales/făcut cu multă atenție, în primul rând pentru persoanele care vor participa la eveniment. "Ce ție nu-ți place, altuia nu servi"; este indicat să ai mereu în minte această formulă. Astfel, Bucătărașul cel Dibaci îți pune la dispoziție feluri special pregătite, prietenoase și cu cei mici, dar și de post, ce pot fi potrivite pentru invitații tăi vegetarieni. Doar vrei ca botezul copilului tău să mulțumească pe toată lumea, nu-i așa?
3. Discută înainte de botez toate detaliile cu reprezentanții restaurantului. Este foarte important ca oamenii care se vor ocupa de botezul tău să fie puși la curent cu toate dorințele tale. La Bucătărașul cel Dibaci vei avea parte de toată susținerea în îndeplinirea preferințelor tale la capitolul petrecerea de botez a celui mic. Nico va avea grijă ca totul să fie pe măsura așteptărilor tale!