Funnyby

Cele mai leneșe semne din zodiac

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru unele persoane, să petreacă ore în șir muncind, să-și dedice tot timpul sarcinilor de la locul de muncă, ambițiilor profesionale, este un scop major în viață. În schimb, pentru altele va conta mai mult să profite cât mai mult de timpul liber, să nu-și fixeze ambiții mari și să se relaxeze cât mai mult posibil. Aceste obiceiuri țin și ele de zodia sub care te-ai născut. Descoperă ce zodii se străduiesc să nu iasă din zona lor de confort și să nu-și sacrifice în niciun fel libertatea!

Taurul

Se numără printre cele mai leneșe semne din zodiac, în ciuda faptului că are și o latură tenace. Astfel, se va dedica unui job pentru ani de zile, va avea și perioade în care va munci mult, dar ținta lui principală este să profite de fiecare interval în care va putea să nu depună eforturi prea mari. Pentru el va fi binevenit ca, după fiecare zi de muncă, să aibă ocazia să se recreeze.

Întrucât Taurii sunt persoane de casă, se vor simți în largul lor când vor vedea că au un cămin aranjat și bine pus la punct pentru simplul fapt că așa vor fi scutiți de efortul de a investi timp și energie pentru a avea grija treburilor casnice. O mare plăcere va fi pentru ei să vadă cum pur și simplu se pot întinde pe o canapea și cum pot savura un film bun și o mâncare fină.

Obiectivul acestei zodii va fi să aibă parte de o viață cât mai simplă, fără complicații, relaxantă, în care să se bucure de cât mai multe momente în care să fie implicată doar în activitățile care-i fac într-adevăr plăcere. Un Taur are această preferință și pentru că este una dintre zodiile rezistente la schimbare, ce nu suportă schimbările neașteptate și care nu vor să iasă din zona lor de confort. 

reprezentare-a-zodiei-Taur-sub-forma-unei-fete-frumoase

Leul

Pasiunea și îndrăzneala sa sunt calitățile care îl fac demn de remarcat dar, cu toate acestea, Leul este considerat unul dintre cele mai leneșe semne din zodiac. Deși vrea să fie în centrul atenției, să iasă în evidență, comoditatea, lenea sunt cele care îl vor îndepărta de un asemenea obiectiv îndeplinit. Nu își dorește să depună eforturi consistente, să muncească adesea din greu, aceste obiceiuri fiind printre punctele sale mai slabe.

În cazul în care ajunge să fie lider, în ciuda faptului că se bucură de aprecierea celorlalți pentru popularitatea sa, are și momente în care nu va reuși să aprecieze cât ar trebui eforturile depuse de colegii săi de echipă. Leul încearcă să aducă în prim-plan șarmul său, dar în final lipsa unor eforturi constante și consistente îl vor ține departe de succesul deplin. În aceste condiții, cei ce lucrează cu el vor ajunge să-și dea seama că liderul lor va trebui să pună în joc mai multă muncă pentru realizarea scopurilor echipei. 

Săgetătorul

Principalul motiv pentru care Săgetătorii sunt incluși printre cele mai leneșe semne din zodiac este acesta: își doresc atât de mult să dețină controlul asupra timpului lor, asupra libertății, încât nu sunt dispuși să le sacrifice pe acestea pentru a se dedica muncii. Practic, un Săgetător nu este deloc încântat în situațiile în care ar trebui să muncească 8 ore pe zi sau mai mult și nu este consistent și motivat să ducă la bun sfârșit toate sarcinile pe care ar trebui să le îndeplinească.

Un Săgetător este plin de energie, are forța necesară pentru a face în mod constant eforturi, dar consideră că munca grea, extinsă pe durate lungi de timp, este în detrimentul său și îl va face să se simtă constrâns, să-și piardă libertatea.

Odată ce se va apuca de muncă, pentru Săgetător va fi preferabil ca munca respectivă să fie pentru el, să-și poată planifica programul așa cum crede, să fie independent, astfel încât să se asigure că îi va rămâne răgaz și pentru a-și face planuri pentru noua aventură în care va porni.

reprezentare-a-zodiei-Sagetator-sub-forma-unei-fete-frumoase

Vărsătorul

Curioși, foarte inteligenți și doritori să aducă o schimbare în bine în lume, Vărsătorii nu sunt deloc încântați să desfășoare munci pe care le vor considera monotone, care i-ar obliga să mențină o anumită rutină. În același timp, preferă să evite cu totul munca pe care o consideră că nu este la nivelul lor, chiar dacă și-au luat angajamentul că vor finaliza o treabă.

Vărsătorii sunt văzuți ca fiind unul dintre cele mai leneșe semne ale zodiacului întrucât, în ciuda faptului că au planuri și idealuri mărețe, nu sunt întotdeauna dornici să demareze activitățile utile pentru a-și duce la bun sfârșit obiectivele. Ceea ce vor prefera mai mult este să rămână pur și simplu acasă, pe canapea și să se gândească la acestea cât e ziua de lungă.

Când se vor apuca totuși de treabă, Vărsătorii nu își vor petrece toată ziua muncind, în special dacă vor simți că se plictisesc. Vor prefera mai degrabă să vadă cum alții vor face treburile, în timp ce ei vor sta să croiască planuri.

Peștii

Această zodie este văzută ca una dintre cele mai leneșe în condițiile în care persoanele ce fac parte din ea se simt cel mai bine când pot rămâne în confortul propriei case, unde se simt în siguranță, având momente în care vor refuza să dea ochii cu lumea dură și plină de provocări. 

Întrucât Peștii sunt firi empatice, doritoare să ajute, se vor implica în diverse activități dar lumea lor interioară, dominată de fantezii și de griji, îi va împiedica să-și mențină concentrarea pentru un interval lung de timp. Fantezia este cea care le va răpi din motivația de a duce la capăt un lucru, iar tendința lor este de a spune că sunt „victime” ale circumstanțelor.

Adesea cu „capul în nori”, Peștii aleg mai degrabă să se bazeze pe cei din jur pentru a-i ajuta să finalizeze ceea ce au de făcut și amână asumarea unor responsabilități până în ultima clipă. Va fi așa inclusiv la locul de muncă, iar dacă s-ar întâmpla ca șefii să le solicite vreo sarcină în plus, luându-i pe nepregătite, vor face tot posibilul să se sustragă de la aceasta. 

Din cauza pasivității lor,  Peștii pot ajunge în situația de a amâna inițiative importante pentru viața lor.

Surse: msn.com, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Îl neglijezi, iar el îți va arăta asta! 6 semne că micuțul tău are nevoie să stai mai mult timp cu el
  Îl neglijezi, iar el îți va arăta asta! 6 semne că micuțul tău are nevoie să stai mai mult timp cu el

  Copiii au nevoie să simtă că părinții îi sprijină și că sunt implicați în creșterea lor în mod constant. Atunci când nu se întâmplă acest lucru...

  O recunoști? Imagini rare din copilăria uneia dintre cele mai faimoase vedete din lume
  O recunoști? Imagini rare din copilăria uneia dintre cele mai faimoase vedete din lume

  Ariana Grande a devenit idolul unei întregi generații, fiind în acest moment una dintre cele mai faimoase și îndrăgite vedete din lume. Grande a debutat în actorie...

  Nu, nu-i minciună! Cele 10 semne clare că ești o mama bună!
  Nu, nu-i minciună! Cele 10 semne clare că ești o mama bună!

  Nu știu alte mame cum sunt, dar eu sunt una dintre acele mame care are un strop de OCD, care la mine se manifestă într-o manie a ordinii și curățeniei. Am învățat că...

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu
  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu

  Îți dai seama că ești o mamă bună când propriul tău copil începe să îți dea lecții de viață care au sens și care te pun pe gânduri. În lumina...

  Cele mai bantuite locuri din lume
  Cele mai bantuite locuri din lume

  Atunci cand pleci in vacanta, e bine sa stii cat mai multe despre locul pe care il alegi pentru zilele de concediu. Dar ce te faci cand ajungi intr-o zona cunoscuta pentru ca ar fi bantuita?...

  Top 10 cele mai frumoase flori din lume
  Top 10 cele mai frumoase flori din lume

  Florile ne farmecă mereu privirea și ne fac să simțim din plin ce înseamnă frumosul. Iată de ce ni le dorim cât mai mult în preajma noastră și probabil nici nu...

  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile
  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile

  Au provocat războaie și controverse, au creat capodopere în literatură, muzică și artă și au cucerit inimile publicului prin dragostea lor capabilă să înfrunte cele mai...

  © 2023 Qbebe