swipe
↓ citeste mai jos ↓
Incredibil! Cum arată Ștefana Peev la numai o săptămână de la naștere Incredibil! Cum arată Ștefana Peev la numai o săptămână de la naștere
1 / 9
Ștefana Peev a născut! Ștefana Peev a născut!
2 / 9
Primele contracții au început pe 15 martie Primele contracții au început pe 15 martie
3 / 9
Și-a dorit o naștere naturală Și-a dorit o naștere naturală
4 / 9
Soțul ei, Max, a fost tot timpul alături de ea Soțul ei, Max, a fost tot timpul alături de ea
5 / 9
Sarcina a durat peste 40 de săptămâni Sarcina a durat peste 40 de săptămâni
6 / 9
Cine sunt Ștefana și Max Peev Cine sunt Ștefana și Max Peev
7 / 9
Ștefana și Max s-au căsătorit anul trecut Ștefana și Max s-au căsătorit anul trecut
8 / 9
Cum au anunțat că vor deveni părinți Cum au anunțat că vor deveni părinți
9 / 9

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Incredibil! Cum arată Ștefana Peev la numai o săptămână de la naștere

Chiar dacă proaspăta mămică nu a avut cea mai ușoară naștere, ea s-a recuperat destul de ușor. Astfel că la doar o săptămâna după ce l-a adus pe lume pe micuțul Leon, Ștefana aproape că și-a recuperat complet silueta de dinainte de sarcină. Drept dovadă stau cadrele cu burtica pe care vloggerița le-a postat recent pe Instagram.

Micuțul Leon nu încetează să îi uimească pe cei doi cu fiecare gest și fiecare gângurit, după cum însăși Ștefana mărturisește. Chiar dacă abia au devenit părinți, Ștefana și Max nu își neglijează munca și proiectele personale. Proaspăta mămică a dezvăluit că printre alăptări și schimbat de scutece, se ocupă și de afacerea pe care a lansat-o în urmă cu câteva luni, alături de soțul ei. Ea recunoaște că nu îi este deloc ușor să se împartă între muncă și viața de mămică, dar se consideră norocoasă că are parte de ajutorul lui Max, dar și de cel al mamei sale, care locuiește împreună cu ei de când a venit pe lume bebelușul.

stefana si max peev copil

„Încercăm să ne obișnuim cu programul și cu toate cele, deși recunosc că este foarte interesant. Este o schimbare majoră în tot ceea ce făceam. Mă bucur că Max este soțul și tatăl perfect și mă ajută cu toate lucrurile, la fel și mama. Da, îl am pe Max și pe mama care mă ajută. Nu e totul roz, ne mai trezim noaptea, suntem mai obosiți, deoarece Leo are nevoie 24/7 de noi. Dar mie nu îmi place să mă plâng. Sunt mult mai multe lucruri pozitive decât părți negative. Eu sunt o persoană optimistă. Sunt sigură că pentru mamele care nu au ajutor această perioada poate să fie foarte grea și solicitantă. Spre norocul meu, am niște ființe incredibile în jurul meu. Mame singure, sunteți niște eroine. E normal să fie mai obositor, ne-am gândit la asta când am zis că vrem să facem un copil. Știam că nu e simplu. Leo e cea mai mare realizare, ne uităm la el și creștere fericirea în noi, uităm de altele...”, a scris Ștefana pe Instagram.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Ștefana Peev a născut!

Ștefana Peev a născut după un travaliu de 33 de ore. Proaspăta mămică a postat prima poză cu băiețelul ei, la scurt timp după ce l-a adus pe lume și a dezvăluit și ce nume deosebit va purta.

„Bebe e așezat pe pieptul meu. E călduț. S-a terminat. După 33 de ore e gata. E aici. El e cel care a ieșit afară și eu sunt cea care se simte liberă. Suntem 3. Acum suntem 3. La ora 15.13 s-a născut Leon Peev - 3.7 kg și 54 cm de fericire pură care au ieșit din mine, mama lui”, a scris Ștefana pe Instagram.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Primele contracții au început pe 15 martie

Pe 15 martie viața Stefanei și asoțului ei, Max, avea să se schimbe în cel mai frumos și pur mod posibil. Bebelușul lor dădea primele semne că ar vrea să își cunoască, în sfârșit, părinții. Au început primele contracții pentru Ștefana, care le-a povestit urmaritorilor săi pas cu pas cum a decurs nașterea.

„15 martie. 05:40 dimineața. Ce asta? O contracție? Aștept de atât de multă vreme să simt una încât nici nu știu dacă așa se numește această senzație care m-a trezit din somn sau dacă îmi imaginez din nou lucruri. Cred că de câteva zile sunt obositoare, orice mic semn sau reacție mă face să o iau razna și să îmi imaginez că GATA, acum începe. Poate totuși a fost o contracție. O să rămân trează să văd dacă mai simt și altceva. Imediat ce opresc dușul revin la starea mea de greutate și oboseală. ⁣⁣

Au! Ce e asta? A două contracție? Seamănă cu prima și totuși nu seamănă cu nimic altceva din ce am simțit până acum. E ora 8 dimineața. Îl trezesc pe Max și îi spun că "cred că" momentul se apropie. Uneori mă mir că mă mai crede, îi tot spun că se apropie de vreo săptămâna.⁣⁣⁣

Împachetăm împreună, facem curat. Haide, să mai treacă odată timpul...Vreau să înceapă contracțiile, să avem ce să le spunem oamenilor de la spital când ajungem, nu să venim cu un "Cred că nasc" în brațe. Ne așezăm pe pat, stăm amândoi că într-un film mut.⁣⁣

Max mă tot întreabă lucruri și așteaptă de la mine un semn. Încep să mă obișnuiesc și să le monitorizez. 8 minute apoi o contracție. Apoi alte 8 minute. Apoi iar o contracție. Încep să le înțeleg și să le anticipez, sunt ușoare așa că pot să țin pasul cu ele. ⁣⁣

Mă așez și încerc să mă liniștesc. Semnele pe care le așteptasem atâta vreme în sfârșit apăruseră și eu nu știu dacă le interpretez bine sau nu. Cum poți să înțelegi un lucru pe care nu l-ai mai întâlnit niciodată? Max îmi face un ceai. Acum mă mângâie pe spate. Pun muzică.⁣

Oare m-am dilatat măcar puțin? Da, așa cred. Încep să dau telefoane, întâi moașă, apoi medicul, apoi doula.Plecăm la clinică.

"Nu ești deloc dilatată." Parcă cineva îmi trage o palmă. Păi atunci ce se întâmplă? "Ești în pre-travaliu"⁣ Aleg să ne întoarcem acasă. Oprim să îmi iau mâncarea mea favorită. Fac o baie. Încerc să adorm. Nu mă pot concentra la nimic. Minutele trec. Contracțiile mele cresc în intensitate. E ora 18.00. Sunt iar în cadă. Am contracții din 4 în 4 minute. Mă dor tare. Ceva se schimbă? Începe? Sun și anunț că ne întoarcem la clinică. Acum chiar începe.”, a scris Ștefana pe Instagram.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Și-a dorit o naștere naturală

În ciuda travaliului care a durat mai mult decât și-a imaginat, Ștefana și-a dorit enorm o naștere naturală, așa că a rezistat eroic durerilor și oboselii crunte. Proaspăta mămică a povestit pe rețelele de socializare că a avut un pre-travaliu care a durat mai bine de 17 ore, că se simțea epuizată psihic și fizic, însă chiar și așa medicii și soțul ei i-au respectat decizia de a naște natural.

„Partea 2. "Ești în același stadiu că la prânz." În 6 ore nu făcusem niciun progres. Nu mai plecăm acasă, ne internăm, semnăm acte. Plecăm în sala de nașteri.

Ora 23.00. Am intrat în travaliu. "Toată lumea are un pre-travaliu de 17 ore?" "Mă doare. Vreau să vorbesc cu medicul." Înțeleg că mai putem stă multă vreme așa. Estimează că o să nasc în 12 de ore. Primesc anestezie și mă liniștesc, iar corpul meu începe să avanseze.

E ora 1 dimineața și mi-e foame. Nu pot să mănânc. Max îmi aduce o minge, mă simt liberă și uit de contracții.

E ora 03.00. Max mă ține în brațe. Mi-e bine, sunt liniștită. Adorm puțin.

Ora 05.00 dimineața. Mă trezesc. Pre-travaliul meu a început acum 24 de ore. Îmi e foame, nu pot să înghit nimic.

16 martie, ora 06:00 dimineața. M-am dilatat doar 4 centimetri. Nu sunt nici la jumătate... De ce mă comport de parcă ar ține de mine? Contracțiile sunt din ce în ce mai puternice. Respir din ce în ce mai greu. Încep să obosesc. Haide, mai e puțin până la 11. Se va termină curând.

E ora 13.00. Nu mai pot. Sunt devastată. Simt că mă scurg din pat. Parcă alerg într-un cerc. Îmi e sete. Îmi e și foame. Îmi e somn. Sunt nedormită și nemâncată de peste două zile.

Cred că Max vorbește lângă mine dar îl aud de parcă aș fi sub apă. Simt că mă ține de mână, cred că mă încurajează. Simt că am halucinații. Va rog, să îmi spună cineva că nu mai durează mult. Adrenalina vine în valuri. Încerc să împing, să trag de mine. Anestezia a trecut... acum simt tot, mă doare TOT.”, a scris Ștefana, alături de un filmuleț surprins de soțul ei, în timpul travaliului.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Soțul ei, Max, a fost tot timpul alături de ea

Ștefana s-a bucurat din plin de sprijinul soțului ei, Max, care a însoțit-o peste tot și nu a lăsat-o deloc singură. După 33 de ore de la primele contracții, Ștefana a născut natural, așa cum și-a dorit.

„Max știe cât de mult îmi doresc o naștere naturală, însă vede că nu mai rezist. Sunt epuizată psihic și fizic. Mă strânge de mână. Îmi respectă dorința. Pleacă și se întoarce cu medicul. Mă încurajează. "Haide, Ștefana, putem să naștem natural!"  Îmi da epidurală. Cât mai durează până ce nu mai simt nimic? ⁣Mă simt pierdută în mijlocul unui ocean. Îi aud pe toți strigandu-mă, încurajându-mă, însă nu văd pe nimeni. Nu mai am nicio nevoie, nicio rușine, niciun ego. Simt că nu mai exist. Eu nu mai exist. Singurul lucru care mai există este bebe, iar eu exist doar pentru el. ⁣

Respir pe contracții. Respir. Respir. Max mă ține de mână pe mine, nu eu pe el. Văd în el tot ce eu nu sunt acum, putere, concentrare, luciditate. Vorbește cu mine dar nu îl aud. Citesc în privirea lui "Nu știu ce să fac. Nu știu. Iartă-mă. Aș vrea să te ajut, dar nu pot." ⁣Trec minutele? Parcă am amorțit. Mișcările de pe tavan încetează și ceață mi se ridică de pe ochi. Ești aici, Stefi, ești aici, exiști. Acum naștem. Mă pregătesc să împing. Îmi pregătesc mintea și corpul pentru senzațiile care o să urmeze. ⁣

14.30. Mă urc din nou pe masă. Haide bebe, te rog. Max vorbește cu mine. Văd cum mă privește pierdut, știe că nu mai sunt acolo, lângă el. Aud medicul de parcă vorbește printr-un difuzor. Fac tot ce îmi spune. Împing. Mă apropii? Cred că mă apropii. ⁣Max mă strigă. "I-am simțit căpuțul, haide, iubire, știu că poți!" Aud alte voci - iese cu mâinile în față. Are cordonul ombilical în jurul gâtului de două ori. Mă sperii. Împing de parcă cineva mă împinge și pe mine. Vreau să-l văd. Vreau să fie bine. Corpul meu e că un arc. Îmi adun toate puterile, trag aer în piept. Tip. Bebe? E afară?

Bebe e așezat pe pieptul meu. E călduț. S-a terminat.”, a mai scris proaspăta mămică.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Sarcina a durat peste 40 de săptămâni

Ștefana Peev a născut după mai bine de 40 de săptămâni de sarcină. Cu doar câteva zile înainte să nască, ea scria pe Instagram că deși sarcina a depășit cu 3 zile termenul, se simte perfect și că așteaptă cu nerăbdare să își cunoască bebelușul. Totuși, Ștefana recunoaște că nașterea este una dintre fricile sale cele mai mari.

„40 de săptămâni și 3 zile și niciun semn. Mă simt perfect, cred că vrea să stea până la vara acolo, poate prindem 30 de grade și facem o baie în mare, dacă tot suntem aici. Sper să ne vedem săptămâna asta”, scria vloggerita. „Una dintre fricile mele cele mai mari este nașterea. Mi-e frică de durere, necunoscut, de schimbare și de responsabilitate. Dar pentru mine toate fricile se înving atunci când înțelegi ce este în spatele lor”, a mai adăugat ea.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Cine sunt Ștefana și Max Peev

Ștefana Suciu și Maximilian Peev formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din online-ul românesc. Sunt împreună de mai bine de 4 ani și pe lângă faptul că sunt parteneri de viață, sunt și parteneri de afaceri.

Max este fotograf și regizor care, pentru că vrea să îi învețe și pe cei pasionați de acest domeniu cum să stăpânească artele vizuale ale fotografiei și videografiei, a lansat și un masterclass. Pe Ștefana probabil că cei mai mulți o știu de la emisiunea „Bravo, ai stil”, însă între timp a reușit să se dezvolte și să devină unul dintre cei mai apreciați influenceri. Timp de câțiva ani a fost însoțitor de zbor și a profitat de această experiență pentru a-și deschide propria agenție de turism, weare1travel.

Pe lângă asta, Ștefana și Max au lansat Academia We Are One, „o școală inovativă pentru toți oamenii dornici de cunoaștere”, care pe lângă cursuri de digital, fotografie și videografie, oferă și programe de dezvoltare personală și spirituală.

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Ștefana și Max s-au căsătorit anul trecut

În ciuda pandemiei de coronavirus, Ștefana și Max au ales să își unească destinele în vara anului trecut. Ceremonia a avut loc în aer liber, la fel și petrecerea la care au participat doar membri familiei celor doi și câțiva prieteni apropiați. Chiar dacă nu ar fi fost pandemie, cu siguranță Ștefana și Max ar fi ales să se căsătorească în același cadru feeric. 

A născut! Vloggerița a trecut prin 33 de ore de travaliu, dar i s-a permis să îl aibă pe soțul ei lângă ea

Cum au anunțat că vor deveni părinți

La scurt timp după nuntă, când se aflau în luna de miere în Maldive, cei doi au anunțat că urmează să devină părinți. Ștefana a făcut anunțul postând pe Instagram un filmuleț emoționant, care surprinde reacțiilor celor apropiați atunci când află despre sarcină.

„We are starting our family. Voiam să va spun din prima clipă în care am aflat! Suntem cei mai fericiți EVER, toți prietenii și familia știu cât de mult și de când ne doream, iar când s-a întâmplat, am simțit că încă un miracol a venit în viață noastră. Max ești prietenul meu cel mai bun, soțul perfect și viitorul tată al copiilor noștrii! Sper că toate aventurile pe care le-am trăit până acum, să le multiplicăm și să le trăim de acum în colo în 3,4.. Ți-am spus de când ne-am cunoscut că îmi doresc să avem copii de tineri, iar acum totul prinde viață (la propriu!) Aventurs de abia acum începe! Omg... vom fi părinți”, scria Ștefana pe Instagram.