Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit
Din grija pentru copilul tau
Burtici fericite

Prințul Harry amenință: „Nu voi fi intimidat să joc același joc care a ucis-o pe mama mea”

Într-un interviu acordat unei televiziuni, Meghan Markle a dezvăluit că primul ei an al mariajului cu Prințul Harry a fost unul „dificil” din cauza intervenției tabloidelor din Marea Britanie.

Atât Meghan Markle (Ducesa de Sussex), cât și Prințul Harry, au hotărât să spună prin ce trec după ce a fost realizat un documentar legat de călătoria din Africa pe care au încheiat-o recent: “Harry & Meghan: An African Journey”. Cu prilejul lansării acestuia, cei doi au precizat că le-a fost greu în perioada turneului pe care l-au efectuat alături de fiul lor, Archie, și pentru că au fost mereu în atenția presei și că multe lucruri care s-au scris despre ei nu sunt adevărate.

Ducesa de Sussex a ținut să menționeze că a fost avertizată de apropiații ei să nu accepte cererea în căsătorie a Prințului Harry pentru că tabloidele britanice vor pune mereu o mare presiune asupra lor. Dacă inițial ea nu a vrut să ia în seamă aceste avertismente, a recunoscut că nu i-a fost și nu îi este deloc ușor să facă față presei de scandal din Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât a fost proaspăt căsătorită și apoi a devenit mamă. Meghan Markle a spus: „Nu m-am așteptat să fie ușor, dar speram să fie cinstit... Mă străduiesc să iau fiecare zi așa cum este”.

La rândul său, Prințul Harry a explicat că este conștient ca tabloidele au o atitudine „puțin diferită” față de aceea pe care au avut-o față de Prințul William, dar și că în cazul său s-a încercat „să se inventeze câte ceva din nimic”. De asemenea, nu a uitat să menționeze că știe că „a fi mereu în lumina reflectoarelor” este parte a statutului membrilor Familiei Regale, dar că acest lucru nu îi va afecta relația pe care o are cu fratele său.

Altă mențiune a Prințului Harry a fost că toată presiunea pe care presa o exercită asupra lui și a soției sale îi amintește mereu de moartea mamei sale, Prințesa Diana, dar că nu se va lăsa intimidat și hărțuit: „Nu o să fiu atras în același joc care a ucis-o pe mama mea”.

După ce au revenit din Africa, Meghan Markle și Prințul Harry au demarat amândoi acțiuni legale contra presiunii mediatice. Ducesa de Sussex a dat în judecată un tabloid pentru că acesta a publicat ilegal o scrisoare pe care aceasta i-o scrisese tatălui ei. Prințul Harry a dat în judecată mai multe tabloide după o interceptare ilegală de mesaje vocale.
Prințul Harry și-a încheiat intervenția spunând: „Atât pentru mine, cât și pentru soția mea, sunt multe lucruri care dor, mai ales că majoritatea nu sunt adevărate”.

Surse: abcnews.ro, kdwn.ro, usnews.com

Ce mănâncă la micul dejun Meghan Markle: rețeta care l-a cucerit și pe Prințul Harry

Surse foto: gettyimages.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Prințul Harry recunoaște că după 4 luni a avut prima noapte de somn de la nașterea lui Archie
  Prințul Harry recunoaște că după 4 luni a avut prima noapte de somn de la nașterea lui Archie

  La o zi după nașterea micușului Archie, Prințul William îl tachina pe Prințul Harry cu o urare tragico-amuzantă: „Bun venit în lumea deprivării de somn; acum suntem...

  Prințul Charles nu l-a vrut pe Harry. Vorbele care i-au rupt inima Dianei când acesta s-a născut
  Prințul Charles nu l-a vrut pe Harry. Vorbele care i-au rupt inima Dianei când acesta s-a născut

  Fiecare fetiță visează să fie prințesă, așa cum a visat și Lady Di, care în cele din urmă și-a trăit visul cu ochii, însă nu avea să știe la vremea respectivă...

  Printul Harry susține că nu va face mai mult de doi copii,
  Printul Harry susține că nu va face mai mult de doi copii, "de dragul Planetei"

  Prințul Harry declară faptul că nu dorește mai mult de doi copii, ca urmare a grijii profunde pe care i-o poartă planetei. Prințul își expima grija cu privire la viitorul nostru...

  Meghan Markle și prințul Harry: ce nume au ales pentru băiețelul lor
  Meghan Markle și prințul Harry: ce nume au ales pentru băiețelul lor

  Meghan Markle și Prințul Harry au oferit primul interviu video după nașterea fiului lor pe parcursul zilei de ieri. Astăzi cei doi au anunțat oficial care este numele noului bebeluș...

  Prințul Charles i-a frânt inima Prințesei Diana, după ce a spus asta la nașterea Prințului Harry
  Prințul Charles i-a frânt inima Prințesei Diana, după ce a spus asta la nașterea Prințului Harry

  Cuvintele rostite de Prințul Charles la naștere fiului său, Harry, nu sunt cunoscute de către multă lume, dar acum sunt readuse la lumină și ele au șocat fanii Casei Regale!

  Prințul Harry și Meghan Markle confirmă adopția unui nou membru al familiei
  Prințul Harry și Meghan Markle confirmă adopția unui nou membru al familiei

  S-a confirmat la Casa Regală: cuplul format din prințul Harry și Meghan Markle are un nou membru al familiei. Prințul Harry a afirmat amuzat, în timpul vizitei celor doi în...

  Scrisoarea deschisă de la Meghan Markle și Prințul Harry pentru elevi
  Scrisoarea deschisă de la Meghan Markle și Prințul Harry pentru elevi

  Gest emoționant din partea lui Megan Markle și a Prințului Harry.

  © 2019 Qbebe