- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Finger Food, Aperitive rapide, La cuptor, La foc, Banane, Fructe, Gustari, Gustoase
Ingrediente:
4 banane mari, feliate
¼ de cana de faina integrala
½ de cana de ovaz laminat
2 linguri de zahar brun
2 linguri de lapte praf
O lingurita de unt topit
Mod de preparare:
Puneti bananele feliate intr-un vas termorezist.
Intr-un alt castron amestecati faina, zaharul brun si laptele praf, pe care il amestecati inainte cu cele 2 cani cu apa.
Apoi adaugati untul topit si rasturnati compozitia peste banana.
Dupa aceea bagati compozitia la cuptor pentru 30 de minute, avend grija ca acesta sa fie incins la 180 de grade.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!