lighthouse

Părinţii nu se nasc peste noapte.
Copiii da! Tu eşti pregătit?
SEMINARII GRATUITE PENTRU PĂRINŢI

Urmărește Școala Parinților Responsabili și pe Facebook

ORAR 2019

11 Martie

ORA DE IMUNITATE

Lecția 1
Mituri și adevăruri privind imunitatea organismului
Lecția 2
Ghid pe vârste: cum creștem imunitatea copiilor
Lecția 3
Cum creștem imunitatea copilului prin alimentație
detalii
16 Aprilie

ORA DE PARENTING

Lecția 1
Stilurile de parenting care chiar ne ajută
Lecția 2
Tehnici de negociere cu copilul
Lecția 3
Cele 10 porunci ale unui parenting pozitiv
detalii
26 Iunie

ORA DE ALIMENTAȚIE

Lecția 1
Tainele diversificării dezvăluite
Lecția 2
Tehnici eficiente pentru reducerea mofturilor
Lecția 3
Ce înseamnă, de fapt, o alimentație sănătoasă
detalii
24 Septembrie

ORA ANTI-BULLYING

Lecția 1
Psihologia și legislația bullying-ului
Lecția 2
Cum recunoști un bully și un copil bullied
Lecția 3
Cadru didactic sau părinte: ce facem când ne confruntăm cu un caz de bullying
detalii
22 Octombrie

ORA DE SĂNĂTATE

Lecția 1
Ghid pe vârste: bolile copilăriei și cum le gestionăm corect
Lecția 2
Cum descifrăm febra copilului
Lecția 3
Antibioticele și vaccinurile: ghid de utilizare
detalii
19 Noiembrie

ORA DE ALĂPTARE

Lecția 1
Tehnici și poziții de alăptare eficiente
Lecția 2
Probleme ale sânilor în alăptare: prevenție și tratamente
Lecția 3
Psihologia alăptării și înțărcarea
detalii

Părinţii nu se nasc peste noapte. Copiii da! Tu eşti pregătit?

Seminarii gratuite pentru părinţi

Temelia unui adult de succes este construită de părinţi responsabili. Copilul de azi este în continuă formare, este modelat de societatea modernă, de mediul familial, de prieteni, de sistemul educaţional, de fiecare decizie pe care părinţii săi o adoptă. După 8 ani de experienţă directă cu părinţii în mediul online, Qbebe aduce în atenţia acestora cele mai importante subiecte privind bunăstarea copiilor pentru a fi dezbătute de specialişti prin intermediul evenimentelor educaţionale offline ale Şcolii Părinţilor Responsabili.

Şcoala Părinţilor Responsabili este o serie de evenimente construite special pentru a informa corect şi util părinţii. Pentru că un copil creşte oricum, dar pentru a creşte frumos şi sănătos are nevoie de implicarea părinţilor pe toate planurile. Fiecare sesiune de educaţie din Şcoala Părinţilor Responsabili este menită să informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi soluţii, răspunsuri, idei, trucuri şi de ajuta şi uşura responsabilitatea uriaşă a unui părinte. Aşa cum părinţii ghidează cu atenţie, dăruire şi dragoste paşii copilului, în drumul lui în viaţă, tot aşa, Şcoala Părinţilor Responsabili îndrumă cu atenţie şi grijă paşii părinţilor în creşterea şi educarea copiilor, depăşind bariera comunicării online şi oferind interacţiune directă cu cei mai bine pregătiţi specialişti din toate domeniile ce vizează parentingul.

Fiecare eveniment abordează o tematică nouă, cu speakeri specializaţi pe domeniile dezbătute şi va fi transmis live în facebook şi în site-ul Qbebe şi în site-ul partener DivaHair.

ATENȚIE!

Fiecare eveniment va oferi posibilitatea părinţilor să vină însoţiţi de copii, cu un spaţiu destinat acestora şi o zonă de catering cu apă, cafea, ceai, sucuri şi gustări.

Însă rugăm participanții să ia în considerare faptul ca organizatorii nu își asumă răspunderea pentru siguranța și supravegherea copiilor. De asemenea, apelăm la bunul simț pentru a păstra locația cât mai curată și a nu se servi mâncare sau băutură în sala de spectacole, ci numai în zona destinată gustărilor.

Vă reamintim că aceste seminarii sunt gratuite și că ne străduim să vă oferim cât mai mult confort în timpul lor, însă scopul lor principal este informarea corectă prin prezența unor specialiști de renume.

Fiecare eveniment păstrează aceeaşi structură de orar și se desfășoară în aceeaşi locaţie.

Locaţie:
Teatrul Elisabeta

Program:
17.00-20.00

Speakeri: cei mai cunoscuţi și mai apreciaţi medici, psihologi, nutriţionişti, economişti, jurnalişti, specialişti pe domenii specifice, colaboratori ai Qbebe de-a lungul timpului, care au ca scop comun responsabilizarea şi informarea corectă a părinţilor.

Parteneri

Cum ajungi la Şcoala Părinţilor Responsabili

Teatrul Elisabeta se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta la Nr. 45, sector 1, Bucuresti, la o aruncătură de băţ de parcul Cişmigiu, lângă McDonald’s. Pășește înăuntru cu încredere și urcă la etajul 2. Acolo te așteptăm cu scaune confortabile, cu loc amenajat pentru distracția copiilor și cu multe informații utile.

Mijloace de transport în comun

Staţia Grădina Cişmigiu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 122, 137, 138, 268, 336, N116, 601

Metrou: M1, M3 Staţia Izvor

Dacă vii cu maşina personală, te sfatuim să alegi traseul pe Splaiul Independenţei şi poţi găsi locuri de parcare atât langa Petromul de pe Splai de la nr. 26 cât şi pe strada Anghel Saligny.