lighthouse

Ora de alimentație
26 Iunie 2019 | Ora 17.00 | Teatrul Elisabeta

Înscrie-te la următorul eveniment Școala Părinților Responsabili

Ora de alimentație
din data de 26 Iunie, ora 17.00, Teatrul Elisabeta

Vă rugăm să completați câmpurile necesare.

  Data nașterii copilului


  Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca:

  • Qbebe să colecteze numele și prenumele, data nașterii copilului, numărul de telefon și email-ul pentru a primi newsletterul Qbebe și pentru a participa la seminarul Școala Părinților Responsabili.
  • Qbebe să filmeze și să fotografieze în cadrul seminarului, în care pot să apară imagini cu mine sau cu copilul meu.
  • Sa primiti pe email informari de la partenerii Qbebe.

  Mai multe informatii despre politica de confidentialitate aici.


  Orar

  Lecția 1

  Tainele diversificării dezvăluite - Dr. Raluca Ghionaru

  Lecția 2

  Tehnici eficiente pentru reducerea mofturilor - Alina Stoica

  Lecția 3

  Ce înseamnă, de fapt, o alimentație sănătoasă - Dr. Camelia Olteanu

  Moderator

  Speakeri

  Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Adică, suntem mai mult decât prietenoși cu copiii, pentru că știm cât este de greu pentru părinți să activeze social, când copilul este omniprezent. La Ora de Alimentație Animatorii de la Ursulla si zâna de la Juxi Magic vor face distracția mai mult decât grozavă, iar echipa Nicoland a pregătit un atelier educativ.

  Sponsori

  Parteneri

  -->

  ATENȚIE!

  Fiecare eveniment va oferi posibilitatea părinţilor să vină însoţiţi de copii, cu un spaţiu destinat acestora şi o zonă de catering cu apă, cafea, ceai, sucuri şi gustări.

  Însă rugăm participanții să ia în considerare faptul ca organizatorii nu își asumă răspunderea pentru siguranța și supravegherea copiilor. De asemenea, apelăm la bunul simț pentru a păstra locația cât mai curată și a nu se servi mâncare sau băutură în sala de spectacole, ci numai în zona destinată gustărilor.

  Vă reamintim că aceste seminarii sunt gratuite și că ne străduim să vă oferim cât mai mult confort în timpul lor, însă scopul lor principal este informarea corectă prin prezența unor specialiști de renume.

  Cum ajungi la Şcoala Părinţilor Responsabili

  Teatrul Elisabeta se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta la Nr. 45, sector 1, Bucuresti, la o aruncătură de băţ de parcul Cişmigiu, lângă McDonald’s. Pășește înăuntru cu încredere și urcă la etajul 2. Acolo te așteptăm cu scaune confortabile, cu loc amenajat pentru distracția copiilor și cu multe informații utile.

  Mijloace de transport în comun

  Staţia Grădina Cişmigiu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 122, 137, 138, 268, 336, N116, 601

  Metrou: M1, M3 Staţia Izvor

  Dacă vii cu maşina personală, te sfatuim să alegi traseul pe Splaiul Independenţei şi poţi găsi locuri de parcare atât langa Petromul de pe Splai de la nr. 26 cât şi pe strada Anghel Saligny.