lighthouse

Ora de imunitate
11 Martie 2019 | Ora 17.00 | Teatrul Elisabeta

Înscrie-te la următorul eveniment Școala Părinților Responsabili

Ora de imunitate
din data de 11 Martie, ora 17.00, Teatrul Elisabeta

Vă rugăm să completați câmpurile necesare.

  Data nașterii copilului


  Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca:

  • Qbebe să colecteze numele și prenumele, data nașterii copilului, numărul de telefon și email-ul pentru a primi newsletterul Qbebe și pentru a participa la seminarul Școala Părinților Responsabili;
  • Qbebe să filmeze și să fotografieze în cadrul seminarului, în care pot să apară imagini cu mine sau cu copilul meu.

  Mai multe informatii despre politica de confidentialitate aici.


  Orar

  Lecția 1

  Mituri și adevăruri privind imunitatea organismului - Dr. Cristina Popescu

  Lecția 2

  Ghid pe vârste: cum creștem imunitatea copiilor - Dr. Oana Sinisteanu

  Lecția 3

  Cum creștem imunitatea copilului prin alimentație - Dr. Ruxandra Pleșea

  Moderator

  Speakeri

  Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Adică, suntem mai mult decât prietenoși cu copiii, pentru că știm cât este de greu pentru părinți să activeze social, când copilul este omniprezent. La Ora de Imunitate Animatorii de la Ursulla si zana de la Juxi Magic vor face distracția mai mult decât grozavă, iar echipa Nicoland a pregătit un atelier educativ despre Corpul Uman. Copiii se vor juca senzorial cu celulele, vor învăța experimental cum ne vindecăm în cazul unei lovituri. Vor călători în sistemul digestiv, și vor afla despre alimentația sănătoasă. Experimentăm, ne jucăm și creștem împreună!

  Sponsori

  Parteneri

  ATENȚIE!

  Fiecare eveniment va oferi posibilitatea părinţilor să vină însoţiţi de copii, cu un spaţiu destinat acestora şi o zonă de catering cu apă, cafea, ceai, sucuri şi gustări.

  Însă rugăm participanții să ia în considerare faptul ca organizatorii nu își asumă răspunderea pentru siguranța și supravegherea copiilor. De asemenea, apelăm la bunul simț pentru a păstra locația cât mai curată și a nu se servi mâncare sau băutură în sala de spectacole, ci numai în zona destinată gustărilor.

  Vă reamintim că aceste seminarii sunt gratuite și că ne străduim să vă oferim cât mai mult confort în timpul lor, însă scopul lor principal este informarea corectă prin prezența unor specialiști de renume.

  Cum ajungi la Şcoala Părinţilor Responsabili

  Teatrul Elisabeta se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta la Nr. 45, sector 1, Bucuresti, la o aruncătură de băţ de parcul Cişmigiu, lângă McDonald’s. Pășește înăuntru cu încredere și urcă la etajul 2. Acolo te așteptăm cu scaune confortabile, cu loc amenajat pentru distracția copiilor și cu multe informații utile.

  Mijloace de transport în comun

  Staţia Grădina Cişmigiu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 122, 137, 138, 268, 336, N116, 601

  Metrou: M1, M3 Staţia Izvor

  Dacă vii cu maşina personală, te sfatuim să alegi traseul pe Splaiul Independenţei şi poţi găsi locuri de parcare atât langa Petromul de pe Splai de la nr. 26 cât şi pe strada Anghel Saligny.