Din grija pentru copilul tau

Alearga TU pentru EI! - Cros de caritate pentru bolnavi cu boli incurabile

Sambata, 9 iulie, incepand cu ora 8:00, HOSPICE Casa Speranţei, da startul la examenul de caritate. Toata lumea, de la mic la mare, este binevenita sa participe la crosul HOSPICE Casa Sperantei pentru ca astfel sa poata contribui la alinarea durerii a 1700 de bolnavi incurabili.

De 19 ani Fundatia HOSPICE Casa Sperantei ingrijeste adulti cu cancer si copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale. Anual, Fundatia HOSPICE Casa Sperantei ingrijeste 1.700 de bolnavi incurabili.

Pentru cei care se confrunta direct cu durerea si acceptarea unui diagnostic de boala incurabila, ingrijirea oferita de HOSPICE Casa Sperantei reprezinta sansa de a continua sa se bucure de viata, de familie, de prieteni, puterea de a zambi. Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezinta solutia de a face fata unei situatii foarte solicitante si de a simti ca poate fi de ajutor pentru cel drag aflat in suferinta si il poate vedea traind in demnitate, fara durere.

Echipa HOSPICE vede cum zi de zi efortul de a aduce acestor copii si adulti bucurii, liniste si normalitate, ii fac cu adevarat oameni. Bolnavii sunt eroii care se lupta cu durerea, iar Fundatia HOSPICE lupta alaturi de ei. Pentru ca lupta impotriva bolii sa fie si mai acerba, pentru ca Fundatia HOSPICE sa poata ramane alaturi de ei, implica-te si TU!


Sambata, 9 iulie, incepand cu ora 8:00, HOSPICE Casa Speranţei, da startul la examenul de caritate.

Toata lumea, de la mic la mare, este binevenita sa participe la crosul HOSPICE Casa Sperantei pentru ca astfel sa poata contribui la alinarea durerii a 1700 de bolnavi incurabili.

Noutatea la cea de a 3-a editie a crosului „Alearga TU pentru EI!" este cursa pentru familii. Asadar nu considerati ca sambata aceasta nu puteti veni la cros pentru ca nu aveti cu cine lasa copiii! Ii luati cu voi si vor alerga si ei pe o distanta foarte mica, potrivita varstei lor, sau le aratati cum pot sa fie cei mai grozavi suporteri pentru familie! Echipele de familii vor avea libertatea sa decida cum alearga cele 3 ture de parc: toti impreuna, fiecare pe rand sau grupati cate doi si sunt incurajati sa-si creeze si sa se faca remarcati prin "uniforma familiei" sau prin „blazonul familiei", mai ales daca acesta face referire la o persoana draga, aflata in suferinta.

Toti concurentii vor aduce la start o fotografie sau un mesaj pentru persoana careia ii dedica alergarea. Poate fi cineva drag care se lupta cu boala, cu durerea sau pe care il/o poarta in suflet, un erou care ii motiveaza in viata.

Contributia caritabila a concurentilor se poate limita la donatia de inscriere, dar ii incurajam sa incerce mai mult de atat: sa-si mobilizeze prietenii si colegii pentru a asigura o zi fara durere pentru un pacient HOSPICE (350 lei).

Crosul se desfasoara in Brasov, in parcul Nicolae Titulescu (vis-a-vis de Hotel Aro Palace). Inscrierile si ridicarea numerelor de concurs incepe la ora 8:00, la foisorul de sah.

Organizatori: Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, Primaria Municipiului Brasov in parteneriat cu Asociatia Bucharest Running Club.

Crosul constituie un antrenament public pentru Bucharest International Marathon din 9 octombrie 2011. HOSPICE Casa Sperantei este onorata sa fie cauza caritabila asociata maratonului, inca din 2009.

Pentru a te inscrie la Crosul de caritate, acceseaza http://www.hospice.ro/crosul-alearga-tu-pentru-ei/

Mai multe informatii pe www.hospice.ro si la cros@hospice.ro.

 

O mamă a creat panică într-un avion când a urcat cu copiii bolnavi de varicelă pe ruta Timișoara-București

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Boli cu transmitere sexuala: 6 motive pentru care partenerul nu-ti spune ca e pozitiv
  Boli cu transmitere sexuala: 6 motive pentru care partenerul nu-ti spune ca e pozitiv

  Unul dintre cele mai dificile momente ale cuplurilor din vremurile moderne este discutia despre sex si despre bolile cu transmitere sexuala. Foarte multi oameni stiu ca este mai mult decat...

  10 boli ale oamenilor supraponderali
  10 boli ale oamenilor supraponderali

  Supraponderabilitatea nu reprezintă doar o neplăcere de ordin estetic, ci poate cauza o mulțime de probleme de sănătate, precum boli ale inimii, diabet, dar și probleme respiratorii...

  Boli mintale la copii: cum le recunoști
  Boli mintale la copii: cum le recunoști

  Bolile mintale la copii reprezintă o problemă care cu cât este identificată mai timpuriu, cu atât sunt șanse mai mari de intervenție și tratament eficient. Îți...

  Ce boli trebuie să facă copiii?
  Ce boli trebuie să facă copiii?

  Există o serie de boli pe care se consideră că este mai bine să le facă copiii, deoarece le vor oferi în mod automat anticorpii necesari împotriva acestora. În plus,...

  Boli care aduc beneficii
  Boli care aduc beneficii

  Nu îți imaginai vreodată că pot există boli care să îți aducă vreun beneficiu. Iată că există beneficii ce vizează alte boli, precum și beneficii care pot conferi...

  Ce boli poți face de la mâini murdare?
  Ce boli poți face de la mâini murdare?

  Adevărul este că printr-o igienă inadecvată a mâinilor poți contacta, de fapt, orice tip de boală, începând de la banala răceală și până la infecții grave,...

  Există boli antice în calota glaciară care se reactivează
  Există boli antice în calota glaciară care se reactivează

  De când există omenirea, pe lângă ființele umane au fost prezente și multe alte organisme, precum bacterii și virusuri. Iată însă că în urma încălzirii...

  © 2019 Qbebe