swipe
↓ citeste mai jos ↓
Andreea Esca și-a testat din nou copiii pentru COVID-19 Andreea Esca și-a testat din nou copiii pentru COVID-19
1 / 6
Andreea Esca a trecut prin momente cumplite din cauza coronavirusului Andreea Esca a trecut prin momente cumplite din cauza coronavirusului
2 / 6
”Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție” ”Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție”
3 / 6
Andreea Esca își pierduse gustul și mirosul Andreea Esca își pierduse gustul și mirosul
4 / 6
Soțul vedetei a ajuns la Terapie Intensivă Soțul vedetei a ajuns la Terapie Intensivă
5 / 6
Andreea Esca spune că nu știe de unde a luat virusul Andreea Esca spune că nu știe de unde a luat virusul
6 / 6

Andreea Esca din nou la spital, cu cei doi copii. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca și-a testat din nou copiii pentru COVID-19

Andreea Esca nu a uitat prin ce a trecut acum o lună când atât ea, cât și soțul, Alexandre Eram și fiul lor de doar 17 ani, Aris au fost infectați cu noul coronavirus.

Pentru că a trecut prin momente grele din cauza temutei boli, prezentatoarea știrilor Pro TV i-a programat marți dimineață pe cei doi copii ai săi, Aris și Alexia Eram, pentru a-și face din nou testul de COVID-19, dar și alte analize medicale de sânge.

Andreea Esca din nou la spital, cu cei doi copii. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca a trecut prin momente cumplite din cauza coronavirusului

În urmă cu o lună, Andreea Esca a fost infectată cu noul coronavirus, pe care vedeta susține că l-a contractat de la soțul ei, Alexandre Eram, nicidecum de la petrecerea controversată de pe litoral la care a participat alături de mai multe vedete.

Alături de ei, a fost infectat și fiul cel mic, Aris, care a avut o formă ușoară. Dintre toți, Alexandre Eram a fost cel mai afectat de această boală și a prezentat complicații în urmă cărora a fost nevoit să fie internat în spital.

Andreea Esca din nou la spital, cu cei doi copii. Ce s-a întâmplat

”Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție”

Andreea a vorbit, într-un interviu acordat postului de televiziune Pro TV, despre experiența prin care au trecut toți trei, dar și prin stările prin care a trecut ea, că mamă și soție. Ea a explicat că, în ceea ce o privește, simptomele au apărut după aproximativ cinci zile, deși inițial rezultatul testului COVID-19 îi ieșise negativ.

”La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă mirăm că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Mulțumim medicilor, avem un rezultat negativ astăzi, toți trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi.”, a mărturisit vedeta.

Andreea Esca din nou la spital, cu cei doi copii. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca își pierduse gustul și mirosul

Vedeta a mărturisit că s-a numărat printre cei norocoși, cu simptome ușoare. Primele semne care i-au dat de gândit și au împins-o să își facă din nou testul COVID-19, deși primul îi ieșise negativ, au fost pierderea gustului și mirosului.

”Aveam roșu în gât, o amigdalita, dar fac foarte des acest roșu gât. Nu m-am panicat și nu m-a dus gândul la Covid-19. Într-o zi, făcând ceva de mâncare mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul. Am început să testez multe parfumuri și mi-am dat seama că nu miros absolut nimic și îmi pierdusem și gustul și mi-am dat seama că am devenit și eu purtătoare”, a explicat vedeta. 

Andreea Esca din nou la spital, cu cei doi copii. Ce s-a întâmplat

Soțul vedetei a ajuns la Terapie Intensivă

Toți trei au fost internați în spital, însă Alexandre Eram, soțul vedetei, a ajuns la Terapie Intensivă unde a fost chiar și intubat și i s-a făcut transfuzie de plasmă pentru a supraviețui. La momentul respectiv, Andreea Esca a trecut prin clipe de coșmar, trăind cu frica zilnic că își poate pierde soțul din cauza COVID-19.

”Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. A avut două zile febră foarte mare. Am asociat asta cu o enterocolită, dar ni s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră, peste 40 grade Celsius, de obicei după prima zi, trecea. Ne-am impacientat, am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus, el a ieșit pozitiv, eu negativ”, a explicat vedeta în interviu.

Din fericire, starea bărbatului s-a îmbunătățit și a fost exernat după ce a primit rezultatul nagativ al testului.

Andreea Esca din nou la spital, cu cei doi copii. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca spune că nu știe de unde a luat virusul

Deși presa de scandal scria că Andreea Esca s-a îmbolnăvit de coronavirus după ce a fost la o petrecere pe litoral, unde nu ar fi fost respectate măsurile de siguranță impuse de autorități, vedeta a negat acest lucru. Ea susținea că nu știe de unde au luat virusul, mai ales pentru că nimeni de la acea petrecere nu a mai fost infectat.

petrecere andreea esca la mare

”Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Sincer, habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu este legat de acea petrecere, căci până în ziua de azi nu a avut nimeni de acolo un rezultat pozitiv. Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți. Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, a explicat vedeta.